Leganés – Eibar 1:1 (kon.) | La Coruňa – Osasuna 2:0 (kon.) | Barcelona – Espanyol 4:1 (kon.)
konec
Deportivo La Coruňa
2:0 (2:0)
CA Osasuna
Neděle 18.12.2016, 18:30 • Estadio Municipal de Riazor (La Coruña) • Španělská LaLiga • 16. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to pro tuto chvíli vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný zbytek dne! (20:39:48)
     
    Držení míče: 65 % : 35 %.
    Střely na branku: 4:3. Střely mimo: 3:6. Rohy: 5:1. Ofsajdy: 5:5. Fauly: 8:16.
     
    Je dobojováno! Deportivo La Coruňa zvládlo utkání s poslední Osasunou a ovládlo dnešní duel 2:0! Domácí vlétli do utkání opravdu aktivně. Už po osmi minutách otevřel skóre hlavou Florin Andone ! Poté byli domácí nadále aktivnější, ale dlouho se nemohli dostat do šance. Až čtyři minuty před přestávkou si na parádní centr naskočil Ryan Babel a hlavou rozvlnil síť podruhé! O přestávce zhaslo na stadionu osvětlení. Vše se ale podařilo nahodit a mohlo se pokračovat. La Coruňa ve druhé půli kontrolovala hru a nepustila soupeře do šancí!
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Alex Berenguer si na polovině hrací plochy vyšlápl na jednoho ze soupeřů a daroval míč domácímu celku. Deportivo už bude chtít dohrát zápas s míčem na kopačkách.
     
    90+1
    Nastavují se tři minuty!
     
    90
    Střídání v týmu Deportivo La Coruňa: ze hřiště odchází Ryan Babel, přichází Marlos Moreno.
     
    89
    Do kombinace Deportiva se zapojil také obránce Raúl Albentosa. Hosté už se míče nedotkli dobré tři minuty. Nikdo v zeleném rozehrávku Deportiva neatakuje.
     
    88
    Domácí se stále drží na polovině svého soupeře a přenášejí těžiště hry z jedné strany na druhou. Domácí fanoušci rozjeli v závěru utkání párty na tribunách.
     
    87
    Carlos Clerc doběhl prudký míč před Brunem Gamou. Hostující obránce z otočky odpálil balón daleko od hostující branky. Hosté už jen čekají na závěrečný hvizd.
     
    86
    Domácí zahrávali rohový kop. Emre Colak poslal centr na malé vápno. Nauzet Pérez poněkolikáté v utkání vyrazil mezi hlavičkáře a míč sebral do rukavic.
     
    85
    Ryan Babel postupoval do otevřené obrany Osasuny. K domácímu záložníkovi se stačil stáhnout Goran Čaušić a Babel se dlouhou kličkou připravil o možnost vystřelit.
     
    84
    Bruno Gama se na polovině hrací plochy pustil do souboje s Davidem Garcíou. Domácí útočník se v souboji se soupeřem provinil proti pravidlům. Osasuna bude rozehrávat.
     
    83
    La Coruňa drží míč na svých kopačkách a soupeři jej vůbec nepůjčuje. Domácí celek kráčí bez problémů za vítězstvím. Osasuna je naprosto bezzubá.
     
    82
    Domácí kombinovali u rohového praporku. Míč si zpracoval Emre Colak, ke kterému přistoupil Goran Čaušić. Srbský stoper hostů byl úspěšný.
     
    81
    Střídání v týmu Deportivo La Coruňa: ze hřiště odchází Florin Andone, přichází Joselu.
     
    80
    Carlos Clerc dojel jednoho z domácích fotbalistů na polovině hrací plochy. Hostující fotbalista vidí za odměnu žlutou kartu.
     
    79
    Kenan spěchal do pokutového území za pobídkou z pravé strany. Střídající fotbalista svedl souboj s Albentosou, ale domácí stoper byl úspěšnější.
     
    78
    Emre Colak vyslal prudký centr od rohového praporku. Nauzet Pérez vystartoval z brankové čáry na malé vápno, kde sebral míč do rukavic.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 8. Andone (Colak), 42. Babel (Gil)

    Karty:   67. Juanfran (DEP) – 53. de las Cuevas (OSS), 74. Márquez (OSS), 80. C. Clerc (OSS)


    Držení míče: 65 % : 35 %.
    Střely na branku: 4:3. Střely mimo: 3:6. Rohy: 5:1. Ofsajdy: 5:5. Fauly: 8:16.
    Deportivo La Coruňa: Tytoń – Juanfran, Albentosa, Sidnei, F. Navarro – Guilherme, C. Borges – Gil (72. Gama), Colak, Babel (90. Moreno) – Andone (81. Joselu).
    Náhradníci: Lux – Mosquera, Joselu, Moreno, A. Arribas, Luisinho, Gama.

    CA Osasuna: N. Pérez – Bonnin, D. García, Márquez, C. Clerc – Čaušić, R. Torres – de las Cuevas (72. Kenan), Mérida (46. Rivière), Berenguer – León.
    Náhradníci: Fernández – Rivière, Fuentes, U. García, Kenan, Romero, Buñuel.

    Rozhodčí: Sánchez – Gallego, Martínez

    Diváci: 22 863
    bahis siteleri