Philadelphia – Nashville 1:2 (0:1 po s.n.) | Toronto – Anaheim 2:3 (kon.) | St. Louis – Edmonton 2:3 (po pr.)
Arizona – Calgary 2:4 (kon.)
po s.n. (0:1)
Philadelphia Flyers
1:2 (1:0, 0:0, 0:1 - 0:0)
Nashville Predators
Úterý 20.12.2016, 01:00 • Wells Fargo Center, Philadelphia • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z tohoto utkání je to vše, přeji Vám příjemný vstup do úterního dne. (04:06:04)
    Predátoři i bez P. K. Subbana urvali cenné vítězství a získali pro sebe dva veledůležité body

     
    Československá stopa v utkání:
    Radko Gudas (PHI) 0+0, 3 střely, čas na ledě 21:32
    Jakub Voráček (PHI) 0+1, 6 střel, čas na ledě 23:20.
     
    Tři hvězdy utkání:
    1. Ryan Ellis (NSH) 0+0
    2. Pekka Rinne (NSH) 31 zák., 1 gól, 96,9%
    3. Steve Mason (PHI) 30 zák., 1 gólů, 96,8%.
     
    Statistiky zápasu

    Střely na branku: 32 – 31
    Zablokované střely soupeře: 23 – 14
    Trestné minuty: 4 – 6
    Využité přesilové hry: 0/3 – 0/2
    Bodyčky: 26 – 40
    Vyhraná vhazování: 54 % – 46%.
     
    Je dobojováno! Philadelphia byla po dvě třetiny nebezpečnější, avšak nakonec bere z tohoto utkání proti Nashvillu pouze bod. Ve třetí třetině totiž inkasovala z Forsbergovy hokejky vyrovnávající branku a tu naopak sama nevstřelila v prodloužení ani v samostatných nájezdech, v nichž se jediným úspěšným exekutorem stal hostující obránce Ryan Ellis.
     
    Konec zápasu.
    Ryan ELLIS - 1:2
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Nashville Predators.
    Autorem vítězné branky je RYAN ELLIS.
     
    3. série
    0:1
    Je konec! Jakub Voráček si položil Rinneho, s pukem se už ale dostal do těžkého úhlu a zleva nenašel skulinku mezi tyčkou a Rinneho nohami.
     
    2. série
    0:1
    Ryan Johansen v mezikruží výrazně zpomalil, také on zkusil střelu, jenomže pod Masonem dostatek místa pro kotouč nenašel.
     
    2. série
    0:1
    Zpět do hry mohl domácí tým dostat Claude Giroux, Rinne byl ale opět úspěšný a Predátoři teď mohou rozhodnout!
     
    1. série
    0:1
    Ryan Ellis dnes odehrál velmi solidní utkání a potvrdil to i nyní! Zvolil rychlou střelu švihem a nedal Masonovi možnost zareagovat.
     
    1. série
    0:0
    Samostatné nájezdy svým pokusem odstartoval domácí útočník Nick Cousins, který ale vystřelil jen do míst, kde byly Rinneho betony.
     
    Samostatné nájezdy začínají.
     
    65:00
    Prodloužení skončilo.
     
    64:59
    Mike Fisher ještě našel síly na poslední útok, sám v rychlosti projel přes střední pásmo, ovšem na Masona si nepřišel.
     
    64:41
    Hrdinou Philadelphie se mohl stát Jakub Voráček, jenž si narazil s Del Zottem, jenomže finského gólmana v soupeřově brance z levého kruhu nepropálil.
     
    64:16
    Ivan Provorov kroužil tak dlouho, až nabral vyšší rychlost a z levé strany střelou švihem jen o kousek netrefil zařízení!
     
    63:55
    Teď už hrají domácí, Schenn si počkal na Provorova a následuje kroužení před Rinneho brankou.
     
    63:22
    Johansen ustál svou otočku, poté ale objel branku a znovu se vrátil skoro až k červené čáře.
     
    62:47
    Neal k nelibosti publika vyjel z hostující útočné třetiny a přibrzdil útočné snažení jeho týmu.
     
    62:17
    Ryan Ellis neuspěl ani s dalším pozdravem. Protiakci Flyers zakončil Voráček přihrávkou na Girouxe, který golfákem minul!
     
    61:28
    Před Forsbergem se zničeho nic otevřela dálnice až k domácí brance, kterou nikým nikým nehlídaný ale vůbec netrefil.
     
    61:05
    Simmonds chtěl přenechat kotouč Schennovi, ten ale do útočného pásma neprošel a raději se vydal střídat.
     
    60:31
    Na druhé straně už bylo trochu rušněji, dnes pravidelně střílející Josi pálil z osy hřiště a Mason musel vytáhnout zákrok lapačkou.
     
    60:13
    Jako první v pětiminutovém prodloužení zahrozil Voráček, který se rozjel proti dvěma obráncům a ti jeho pokus k Rinnemu vůbec nepustili.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Třetí třetina rozhodně nepatřila mezi ty nejatraktivnější. Jestli to ale někomu vůbec nevadí, tak to jsou hráči Nashvillu, kterým se z jedné ojedinělé šance povedlo vyrovnat zásluhou Filipa Forsberga. O vítězi se tak musí rozhodnout v blížícím se prodloužení, případně v nájezdech.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v celém prodloužení?

    Tipovat můžete do začátku prodloužení.

     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:13
    Jeden z hostujících útočníků se trochu zamotal na modré čáře a Forsberg už poté nemohl pokračovat kvůli ofsajdu.
     
    59:00
    Poslední minuta třetí třetiny.
     
    58:10
    Mason proti Fisherově prudké střele z pravé střele neměl čas kloudně zareagovat, puk ho naštěstí pro Flyers ale trefil a stav zůstává vyrovnaný.
     
    57:44
    Simmonds se Leierem rozjeli proti nekonsolidované obraně Predátorů, zakončení druhého zmíněného hráče ale v meizkruží úspěšně zablokoval Irwin.
     
    56:43
    Bellemare opět dostal dostal důvěru na ledové ploše, u zadního mantinelu teď ale prohrál osobní souboj a poté musel fandit Masonovi, aby lapil Irwinovu tvrdou střelu od modré.
     
    56:04
    Konecny byl po odpískaném ofsajdu dohrán Ellisem, jenž ho čistým hitem odhodil na mantinel. Oba si přitom mírně ublížili, nicméně by jim to nemělo znemožnit pokračovat v zápase.
     
    55:36
    Teď už Josi tak nebezpečný nebyl, kotouč mu totiž přeskočil hokejku a on se musel s svým týmem vrátit do středního pásma.
     
    55:14
    Josi se nečekaně snadno dostal přes obranný val na modré čáře a rázem stál před Masonem, který jeho zakončení doprostřed branky ale snadno lapil.
     
    54:26
    Proti druhé formaci Preds se na ledě objevil čtvrtý útok Flyers. Jeden z domácích hráčů se ale provinil přihrávkou rukou a nařízeno je další buly ve středovém kruhu.
     
    54:06
    Kotouč vyletěl z hrací plochy až do rukou jednoho z diváků. Pochopitelně se přerušuje a následuje komerční přestávka, která Philadelphii rozhodně přijde vhod.
     
    53:34
    Nashville je v těchto minutách ale značně aktivnější, poslední návštěva v útočné třetině mu však šanci, natož druhou gólovou radost, nepřinesla.
     
    52:47
    Konečně se výrazněji ozývají také fanoušci, kteří vycítili, že jejich oblíbenci potřebují povzbudit a rozjeli tradiční pokřik "Let´s go Flyers!"
    51:46 Filip FORSBERG - 1:1
     
    51:46
    Nashville právě vstřelil branku!
    Osm minut před koncem třetí třetiny tu máme vyrovnání na 1:1! Predátoři přišli k tomuto gólu poměrně jednoduše, Irwinovu prudkou přízemní střelu od modré čáry před brankovištěm koncem hokejky ještě tečoval FILIP FORSBERG a puk poté zaplul mimo dosah poprvé překonaného Masona. Asistence: Matt Irwin.
     
    51:27
    Také Mason se nyní zapojil do hry, když se k němu od hrazení odrazilo jedno z mnoha nahození a on u pravé tyči nechtěl riskovat rozehrávku.
     
    51:14
    Čtvrtý útok Philadelphie dal o sobě po delší době vědět i při útočném snažení! Ljubimov si rukavicí zpracoval puk před sebe a z levého konce hřiště přihrál před branku VandeVeldemu, jenž si prvním dotykem kotouč zpracoval a druhým ho bekhendem poslal pod Rinneho výstroj.
     
    50:13
    Znovu v akci Steve Mason, který levým betonem tentokrát vyrazil zajímavě vypadající Josiho dělovku z delší vzdálenosti.
     
    50:12
    Predátoři se jedinou přihrávkou přesunuli zpět do útočné třetiny, Arvidsson to zleva zkusil bekhendovou střelou, nicméně Mason si poradil.
     
    49:49
    Johansen posunul kotouč na modrou čáru, na které okamžitě napřáhl Ellis, ovšem Bellemare jeho pokus přesměroval do bezpečného prostoru.
     
    48:54
    Brayden Schenn byl v rohu domácího útočného pásma důrazně trefen hokejkou, rozhodčí ale neviděl důvod pro zapískání a hra tedy pokračuje v pěti na obou stranách.
     
    48:03
    Rosi projel středním pásmem a u modré čáry roztáhl hru na levou stranu. Kotouč se k němu po chvíli vrátil, jenže puk v těsné blízkosti branky už za Masona zasunout nestihl.
     
    47:22
    Rinne vyjel hodně daleko ze své branky, jeho tým z rychlé rozehrávky ale nic nevytěžil, puk se dostal pouze na hokejku MacDonalda, jediného to úspěšného střelce tohoto duelu.
     
    46:28
    Mladíček Travis Konecny číhal před brankovištěm, kde se k němu odrazila Gostisbehereova střela od modré. Hráč s jedenáctkou na dresu však byl zády k brance a Rinne ho dokázal vychytat.
     
    45:16
    Tempo hry není ani zdaleka takové, jaké bylo v předchozích dvou třetinách. Na ledě se odehrává velký boj s naprostým minimem šancí na obou stranách.
     
    44:05
    Gudasův několikátý pokus se od zadního mantinelu odrazil k Bellemereovi, jenž nečekanou střelou z levého mantinelu málem nachytal Rinneho, jenž se musel vypořádat s pukem u pravé tyče.
     
    43:19
    Dočkali jsme se až teď, Watsonovu střelu z pravého kruhu pro vhazování Mason ale viděl a bez větší námahy vyrazil.
     
    42:17
    Ve třetí třetině stále čekáme na první střelu na branku, na ledové ploše v těchto chvílích jasně dominují obrany, které soupeřům nic nedovolují.
     
    41:21
    Po odpískání hostujícího ofsajdu si chtěl Simmonds něco vyřídit s Johansonem. Ten si ale odjel na střídačku a vše zůstalo u slovní přestřelky.
     
    40:26
    Raffl nataženou holí udržel puk v útočném pásmu Flyers, Giroux poté ale přihrál do prostoru nikoho a obrana Predátorů tak moc práce neměla.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Statistiky po 2. třetině:

    Střely na branku: 26 – 17 (16:8, 10:9)
    Zablokované střely soupeře: 14 – 10
    Trestné minuty: 4 – 6
    Využité přesilové hry: 0/3 – 0/2
    Bodyčky: 21 – 27
    Vyhraná vhazování: 49% – 51%.
     
    V prostřední dvacetiminutovce se fanoušci ve Wells Fargo Center žádné branky nedočkali. Lépe nakročeno ke změně skóre ale měli domácí Flyers, kteří dostali výhodu dvojnásobné přesilovky, jenže za minutu půl dokázali maximálně napálit brankovou konstrukci. To Nashville si zahrál hned čtyři minuty v klasické početní výhodě, během které ale vůbec nic nevymyslel a po čtyřiceti minutách tak asi zaslouženě stále prohrává 0:1.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:54
    Šest sekund před druhou přestávkou se bude ještě jednou vhazovat po pravici Masona, Ekholmovo nahození totiž Ljubimovova hokejka srazila až nad mantinely.
     
    39:29
    Hosté se po delší době usadili v útočném pásmu, u mantinelů ale byli masírovaní natolik, že nedostali prostor k žádnému zakončení.
     
    39:00
    Poslední minuta druhé třetiny.
     
    38:58
    Konecny udržel puk v rohu a přenechal ho Rafflovi. Ten se prezentoval chytrým pasem přes celou třetinu, u modré našel Radka Gudase, který mířil ze svého pohledu k pravé tyči, ale tam narazil na lapačku finského obra v brance Predators.
     
    38:45
    Takhle přesilovka se Flyers vůbec nepovedla, náznaky šancí přišly až po jejím skončení, střely Provorova a Del Zotta ale Rinne nakonec řešit nemusel.
     
    38:25
    Hosté v plném počtu.
     
    37:58
    Nastřelení Cousinse si u zadního mantinelu zastavil Pekka Rinne a sám se postaral o vyhození ke svému brankářskému protějšku.
     
    37:25
    Gostisbehere nezkrotil neposedný puk na modré čáře a Philadelphia tak jeho vinou opět přišla o útočné pásmo.
     
    37:03
    Dobré napadání Predátorů zahnalo Letce až k Masonovi, kde strávili minimálně deset vteřin.
     
    36:34
    Giroux poslal puk za branku, kde se Simmonds rychle otočil kolem obránce a přihrál do nebezpečného prostoru Schennovi, který však zblízka Rinneho nepropálil!
     
    36:25
    Vyloučení v týmu Nashville Predators (Ryan Johansen – 2 min., držení protihráče).
     
    35:57
    Oběma celkům se teď v útočné fázi příliš nedaří, nějakou povedenější souhru jsme neviděli už poměrně dlouho.
     
    35:17
    Rinne za svou branku zastavil druhé nahození během deseti vteřin a na druhý pokus už úspěšně založil akci Nashvillu.
     
    34:53
    Giroux se vrátil s pukem až na obrannou polovinu Philadelphie, společně se spoluhráči pak v útoku nic nevymysleli. Protiakce Preds se však rovněž neujala, a to kvůli postavení mimo hru.
     
    34:06
    Simmonds potáhl puk po levé straně, Josi jeho následnou střelu ale nadzvedl až do ochranné sítě a na řadu přichází komerční brejk.
     
    33:51
    Domácí v plném počtu.
     
    33:13
    VandeVelde s Bellemarem se v oslabení prodrali až do palebné pozice, druhý jmenovaný však vystřelil nepřesně a Rinne zasahovat nemusel.
     
    32:57
    Ze strany Nashvillu to zatím není vůbec dobrá přesilovka, ze které zbývá už jen poslední minuta.
     
    32:24
    Letcům se naněkolikrát nepovedlo vyhodit, o což se rázným způsobem musel postarat až výborně hrající Radko Gudas.
     
    31:55
    Weberovi se zakončení ze střední vzdálenosti moc nepovedlo, puk letěl mimo branku a navíc byl zastavený ještě před brankovou čárou.
     
    31:24
    Domácí k radosti fanoušků vyhazují, další akce Predátorů tak začíná zpoza Rinneho branky.
     
    30:57
    Ryan Johansen se tentokrát převtělil do role střele, vyjel ze zadního mantinelu, ale u pravé tyče postaveného Masona neměl kudy prostřelit.
     
    30:19
    Johansen mohl pálit z levého křídla, místo toho z prvního doteku vrátil puk na modrou, ze které se neprosadil dobře mířící Josi.
     
    29:51
    Claude Giroux zasáhl hokejkou do obličeje Craiga Smithe a další minuty si posedí na trestné lavici. Na bradě hostujícího útočníka se navíc objevila krev, a tak z toho bude trest 2+2.
     
    29:15
    A ještě jedno zakázané uvolnění v podání Flyers. Hosté jsou po ubráněném oslabení skutečně lepším týmem, Mason však nadále drží čisté konto.
     
    27:47
    Flyers se trochu zbytečně chtěli osvobodit vyhozením, ze kterého ale resultuje zakázané uvolnění.
     
    27:31
    Ekholm nabral výbornou rychlost, při které ale přestal kontrolovat puk a nakonec se zmohl jen na velmi slabou střelu.
     
    27:58
    Na druhé straně byl v permanenci Mason, který po krátkém nápřahu se štěstím vyrazil jedovku Mikea Fishera.
     
    27:18
    Simmonds musel počkat na to, až mu spoluhráči vyklidí útočnou třetinu. Soupeři mu mezitím puk sebrali, poté ale znovu vrátili a kanadský útočník tak z osy hřiště vyprášil RInneho výstroj.
     
    26:59
    Craig Smith dostal ve středním pásmu puk k levému mantinelu, poté se posunul se o několik metrů dopředu, ovšem nepříliš prudkou střelou Masona moc neprověřil.
     
    26:12
    Johansenova přihrávku do předbrankového prostoru zastavila brusle Gudase, domácí se okamžitě přesunuli vpřed, ovšem Bellemere skrz Webera střelu k Rinnemu neprocedil.
     
    25:55
    Predátoři tedy přečkali velmi nepříjemné chvíle a teď by mohli mít psychickou výhodu. To se možná projeví už nyní, Mason schoval nahozený kotouč a nyní bude sledovat buly po své levé ruce.
     
    25:35
    Hosté v plném počtu.
     
    25:11
    Nashville už je ve čtyřech a díky vyhození Jarnkroka šetří další vteřiny z klasického oslabení o jednoho muže.
     
    24:54
    Až teď si trojice obránců může oddychnout. Cousins se obětavě položil do Voráčkovy střely a poslal puk do ochranné sítě.
     
    24:30
    Přes Simmondse a Girouxe se puk tentokrát dostal na hokejku Gostisbeherea, který zpoza kruhů napálil tyč!
     
    24:16
    Girouxova velmi pomalá přihrávka do pravého kruhu vyzvala ke střele Voráčka, Rinne se ale nemusel téměř přesouvat a zasáhl.
     
    23:50
    Úvod dvojnásobné početní výhody Letcům ale nevyšel, hosté rychle vyhodili až za Masonovu klec.
     
    23:35
    A bude z toho dlouhá přesilovka 5 na 3! Roman Josi totiž u krátkého mantinelu jednoznačně podrazil Schenna a přisedl si k Pardymu na trestnou lavici.
     
    23:28
    Gostisbehere od modré opět nabil Girouxovi, jehož pokus z golfáku Rinne jenom vyrazil a akce Flyers ještě může pokračovat.
     
    23:12
    Domácí se okamžitě rozestavili do přesilovkové formace, Giroux vypálil švihem zpoza kruhu, avšak Rinne si připsal poměrně snadný zákrok.
     
    22:59
    Vyloučení v týmu Nashville Predators (Adam Pardy – 2 min., nedovolené bránění).
     
    22:45
    Gordon přenechal puk rozjetějšímu Leierovi, jenž si to zprava namířil před branku, ale tam byl faulován a neměl možnost ideálně vystřelit.
     
    22:19
    Gostisbehere převzal přihrávku podél modré čáry, jenomže ranou bez přípravy zamířil mimo branku. Preds vzápětí vyhodili na zakázané uvolnění.
     
    21:54
    Simmonds se chvíli po nepřesné střle Ekholma málem utrhl do protiútoku, u mantinelu ho ale poslední hráč stihl zastavit.
     
    21:18
    Hosté prohráli první třetinu už podvanácté v sezóně, otočit a získat dva body za vítězství přitom dokázali jen třikrát.
     
    20:39
    Giroux jenom protečoval prudkou přihrávku od Provorova a odjel střídat. Kotouč se přitom bez velké snahy dostává k obráncům Predátorů.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Statistiky po 1. třetině:

    Střely na branku: 16 – 8
    Zablokované střely soupeře: 3 – 5
    Trestné minuty: 0 – 0
    Bodyčky: 14 – 13
    Vyhraná vhazování: 40% – 60%.
     
    První třetina zápasu mezi Philadelphií a Nashvillem se odehrála ve vynikajícím tempu. Více se přitom povedla Letcům, kteří vyslali hned šestnáct střel mezi tři tyče a pořádně rozchytali Rinneho, jenž jedinkrát inkasoval v jedenácté minutě po přihrávce Jakuba Voráčka a střele obránce MacDonalda. Predátoři na druhé straně vyprodukovali střel osm, nebezpečnější ale byly maximálně dvě, které Mason zneškodnil svou lapačkou.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:15
    A ještě jednou Voráček, který si po zvláštním odrazu našel puk v pravém kruhu, ovšem Rinne rychlou střelou zápěstím znovu alespoň vyrazil.
     
    19:06
    Voráčkův propagační pokus nemohl nadělat Rinnemu žádné problémy, český forvard tak alespoň získal pro Flyers buly v útočném pásmu.
     
    19:00
    Poslední minuta první třetiny.
     
    18:52
    Hosté jenom protečovali puk do útočného pásma, kde u mantinelu zaúřadoval Manning a Philadelphia se tak může vydat do útoku.
     
    18:20
    Bellemare musel přihrát na pravý konec modré čáry, Rinne Gudasovu střelu nebezpečně vyrazil jen před sebe, ale tam nebyl žádný volný muž v oranžovém.
     
    17:50
    Obránce Irwin se netradičně objevil na pozici pravého křídla, z neúplně ideálního úhlu to zkusil bekhendem, ovšem Mason si tečovaný puk u levé tyče pohlídal.
     
    17:15
    Konecny se dostal do obležení tří protihráčů, kterých se přesto dokázal zbavit a po takovém obloučku vyslal alespoň nepřesnou střelu z osy hřiště.
     
    16:33
    Hostující kapitán Fisher snadno projel pravou části hrací plochy, slabou střelou ale trefil jen Masonův beton.
     
    16:02
    Bellemereho zakončení bylo Josim zablokované k modré čáře, odkud znovu pálil Gudas a Rinne už tentokrát musel zasahovat!
     
    15:31
    O střelu se pokusil také další Čech Radko Gudas, tečovaná střela však pro finského gólmana ve službách Predátorů nebezpečná nebyla.
     
    14:57
    Giroux vymyslel přihrávku skrz šířku domácího útočného pásma, v pravém kruhu našel Jakuba Voráčka, ale ten pohotovou střelou druhý bod v zápase nezískal.
     
    14:41
    Rinne se vůbec nedohodl s Ekholmem, jenž nepočítal s jeho rozehrávkou. Kotouč se na levém křídle zadarmo dostal k Schennovi, po jehož přihrávce se nedokázali prosadit Simmonds ani Konecny, který přijel z druhé vlny a vystřelil do hrudníku gólmana.
     
    14:07
    Craig Smith svým vyhraným vhazováním připravi šanci pro Forsberga, kterému udělal clonu a umožnil mu vystřelit. Domácí gólman byl ale s touto variantou připravený a znovu zakročil lapačkou.
     
    14:04
    Roman Josi sebral volný kotouč u pravého mantinelu, namířil si to směrem k ose hřiště, ale z něj vypálil jen do Masonovy lapačky.
     
    13:42
    Nic takového se však nestalo, kotouč se poměrně rychle dostal do středního pásma a Letci tak mohli poslat na led čerstvé síly.
     
    13:19
    Nevynucený icing Philadelphie přesouvá pozornost všech fanoušků do útočného pásma Predators, kteří se jistě pokusí využít únavy protihráčů a vyrovnat.
     
    12:59
    Provorov se vydal na útočný výlet, během kterého se ale ke střele nedostal a MacDonald se potom kvůli špatnému zpracování musel vrátit doprostřed hřiště.
     
    12:39
    Cousins výrazným obloučkem objel dvojici hráčů na modré čáře, čímž si udělal prostor, nicméně ze slibné pozice pak nechyl vyniknout hostujícího gólmana.
     
    11:55
    Na opačném konci hřiště operoval Watson, střela z pravého mantinelu ale Masona nikterak nepřekvapila.
     
    11:41
    Schenn prodloužil přihrávku obránce Philadelphie na Simmondse, jehož zakončení ale narazilo do předním stojícího Pardyho.
     
    11:14
    Domácí jsou znovu u kotouče, nyní se ale museli vrátit až za vlastní branku, kde Gostisbehere čeká na prostřídání.
    10:32 Andrew MACDONALD - 1:0
     
    10:32
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    V jedenácté minutě se Letci radují z vedoucí branky! Velkou zásluhu na tom má i Jakub Voráček, který se vymanil z tlaku obránce a po vyjetí ze zadního mantinelu přenesl hru na pravou stranu, kde byl ANDREW MacDONALD. Ten vypálil z vrcholku kruhu a lehce trefil Ellise, od kterého se puk dostal za Rinneho záda. Asistence: Jakub Voráček, Ivan Provorov.
     
    10:21
    Giroux dostal od Voráčku přihrávku k modré čáře, lehce se přiblížil Rinnemu, ale jeho branku nakonec vůbec netrefil.
     
    10:04
    Úvod zápasu se odehrál ve velmi dobrém tempu, sledujeme rychlý bruslivý hokej, avšak vyložené gólové šance jsme se zatím nedočkali. Uvidíme, jak tomu bude po další komerční pauze.
     
    09:59
    Konecny čekal na přihrávku na útočnou modrou čáru příliš dlouho, za letu kotouče se dostal do ofsajdu a ten rozhodčí také odpískali.
     
    09:07
    Kevin Fiala zachytil Voráčkovu přihrávku na osu hřiště, sám se vydal do útočného pásma, jenže přes Gudase puk k brance nedostal.
     
    08:24
    Brandon Manning těžil z velké rychlosti Leiera, převzal si přihrávku z pravého mantinelu, jenomže Pekka Rinne byl na jeho střelu zápěstím opět připraven.
     
    07:55
    Voráčkova formace se usadila v útočné třetině, český útočník si posunul puk do rohu, ale tam už byl čistě odzbrojen.
     
    07:20
    Byla z toho individuální útočná akce Travise Konecnyho, jenž lehce projel středem hřiště, ale švihem zpoza levého kruhu Rinneho nepřekonal.
     
    07:01
    Gudas si za domácí brankou pohlídal Forsberga a Flyers jeho zásluhou získali kotouč pro sebe.
     
    06:48
    Na druhé straně si Mason zkontroloval nahození ze střední třetiny a raději přerušil hru. Následuje komerční přestávka a oddech pro oba celky.
     
    06:06
    Rinneho rozehrávka nebyla úplně nejlepší, u mantinelu si puk sebrali domácí, kteří vzápětí zahrozili MacDonaldem, který však nevtěsnal zakončení mezi tři tyče.
     
    05:25
    Následné buly vyhrál Smith přesně na hůl Ellise, který napřáhl a nepříjemnou ranou znovu zaměstnal Masona, který také v tomto případě vyrazil střelu nastavenou lapačkou.
     
    05:15
    Austin Watson okamžitě po přejetí útočné modré čáry nahodil směrem na branku, Mason lehce zasáhl a pravým betonem odrazil puk mimo hřiště.
     
    04:52
    Schenn to udělal na levém křídle výborně, přes dotěrného Fishera dokázal přihrát na modrou čáru, odkud tvrdě vypálil Shayne Gostisbehere a Rinne měl s rychle letícím pukem dost velké potíže.
     
    04:20
    Manning dojel puk vedle Masonovy branky, hra vzápětí byla přerušena kvůli zakázanému uvolnění hráčů v bílých dresech.
     
    03:39
    Voráček udržel puk v rohu domácího útočného pásma a přihrávkou do druhé vlny uvolnil MacDonalda, jehož okamžitá rána ale také neměla potřebnou přesnost.
     
    02:58
    Ekholmovo vysoké nahození si na pravé straně dojel Jarnkrok, který dvakrát za sebou pálil mimo tři tyče.
     
    02:22
    Gudas s Del Zottem dostali puk jen k červené čáře, také Predátoři ale potřebovali vystřídat a znovu vrátili puk na druhou stranu.
     
    01:47
    Filip Forsberg si přivlastnil kotouč na vrcholku levého kruhu, odkud tvrdou střelou zápěstím přinutil Masona zasáhnout betony.
     
    01:36
    Konecny z těžkého úhlu Rinneho neohrozil, kotouč poté vyletěl mimo hrací plochu a pokračovat se bude vhazováním ve středním pásmu.
     
    01:12
    První střela přišla ze strany Predátorů, Arvidsson z levého kruhu ale trefil jen zadní mantinel za Masonem.
     
    00:45
    Znovu už to jsou domácí, kteří hrají s pukem na hokejkách. Zatím se tak ale děje spíše v blízkosti Masona.
     
    00:10
    Na úvodním buly byl úspěšnější domácí kapitán Giroux, rozehrávka se však Letcům už tolik nepovedla, po špatné přihrávce se píská icing.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Vybraní hráči již stepují na modrých čarách, kde si tradičně vyslechnou hymnu Spojených států amerických.
     
    Úvodní sestavy:

    Philadelphia Flyers: S. Mason (Stolarz) – Gostisbehere, Manning, Provorov, MacDonald, Del Zotto, Gudas – Voráček, Giroux (C), Raffl – Simmonds (A), B. Schenn, Konecny – Gordon, Cousins, Leier – Ljubimov, Bellemare, VandeVelde.

    Nashville Predators: Rinne (Saros) – Ellis, Josi (A), Pardy, Ekholm, Y. Weber, Irwin – Neal (A), Johansen, Järnkrok – C. Smith, Ribeiro, Forsberg – Arvidsson, Fisher (C), C. Wilson – Watson, Sissons, Fiala.

    Rozhodčí: Hebert, Watson – Barton, Shewchyk.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Československá stopa v utkání

    Radko Gudas (PHI)
    Obránce, 26 let, 24 zápasů, 9 bodů (1+8)

    Jakub Voráček (PHI)
    Útočník, 27 let, 33 zápasů, 33 bodů (11+22).
     
    Vzájemné zápasy

    05.12.2016 Nashville – Philadelphia 2:4
    05.02.2016 Nashville – Philadelphia 3:6
    27.11.2015 Philadelphia – Nashville 3:2 pp..
    21.02.2015 Philadelphia – Nashville 3:2 sn.
    28.12.2014 Nashville – Philadelphia 4:1.
     
    Nashville Predators

    Predátoři zažili nečekaně špatný vstup do sezóny, když zvítězili pouze ve třech z jedenácti zápasů a okamžitě nabrali menší ztrátu na příčky zaručující účast v play-off. Platí to také před dnešním zápasem, do kterého Nashville jde až z jedenáctého místa Západní konference. Po výsledkově skvělém listopadu to už vypadlo, že už je krize zažehnána, čtyři z pěti předešlých utkání však Predátoři znovu nezvládli, naposledy doma prohráli 1:2 v prodloužení s New Yorkem Rangers.

    Nejproduktivnější hráči:
    • R. Johansen – 21 bodů (6+15)
    • V. Arvidsson – 20 bodů (9+11)
    • M. Ribeiro – 19 bodů (4+15).
     
    Philadelphia Flyers

    Letci, kterým stále chybí zraněný brankář Michal Neuvirth, mají hned po Dallasu druhou nejhorší obranu v lize, ve 33 zápasech inkasovali rovných 100 branek, ovšem i přesto se v tabulce nachází na velmi solidní šesté pozici, ze které ztrácí na vedoucí Rangers šest bodů. Ještě nedávno na tom Flyers tak dobře nebyli, od 28. listopadu až do 17. prosince ale zaznamenali šňůru deseti zápasů v řadě, kterou až před dvěma dny utnula porážka 1:3 na ledě již zmíněného Dallasu.

    Nejproduktivnější hráči:
    • J. Voráček – 33 bodů (11+22)
    • C. Giroux – 30 bodů (9+21)
    • W. Simmonds – 29 bodů (16+13).
     
    Všem hokejovým fanouškům přeji příjemné chvíle při sledování textového přenosu ze zápasu kanadsko-americké NHL. Od jedné hodiny se můžeme těšit na duel mezi domácí Philadelphií Flyers a hosty z Nashvillu Predators!
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 01:00.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 11. MacDonald (Voráček, Provorov) – 52. Forsberg (Irwin), rozh. náj. Ellis

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Nick Cousins (PHI)
    0:1   Ryan Ellis (NSH)
    2. série:
    0:1   Claude Giroux (PHI)
    0:1   Ryan Johansen (NSH)
    3. série:
    0:1   Jakub Voráček (PHI)


    Philadelphia Flyers: S. Mason (Stolarz) – Gostisbehere, Manning, Provorov, MacDonald, Del Zotto, Gudas – Voráček, Giroux (C), Raffl – Simmonds (A), B. Schenn, Konecny – Gordon, Cousins, Leier – Ljubimov, Bellemare, VandeVelde.
    Nashville Predators: Rinne (Saros) – Ellis, Josi (A), Pardy, Ekholm, Y. Weber, Irwin – Neal (A), Johansen, Järnkrok – C. Smith, Ribeiro, Forsberg – Arvidsson, Fisher (C), C. Wilson – Watson, Sissons, Fiala.

    Rozhodčí: Hebert, Watson – Barton, Shewchyk

    Diváci: 19 660
    bahis siteleri