Washington – Toronto 6:5 (po pr.) | Carolina – New Jersey 1:3 (kon.) | Columbus – Edmonton 3:1 (kon.)
NY Rangers – Buffalo 1:4 (kon.) | Tampa – Winnipeg 4:6 (kon.) | Nashville – Montreal 1:2 (po pr.)
San Jose – Los Angeles 1:2 (po pr.)
konec
New York Rangers
1:4 (0:2, 1:1, 0:1)
Buffalo Sabres
Středa 04.01.2017, 01:10 • Madison Square Garden, New York (kapacita 18006 míst) • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:31
    Sabres si ještě v závěru třetí třetiny zahrají přesilovou hru. Na trestnou lavici za držení protihráče míří Brady Skjei.
     
    56:39
    Justin Bailey se vydal znovu na útočný výlet, v situaci jeden na jednoho se parádně uvolnil a poté zamířil do pravé tyče Lundqvistovy branky!
     
    49:22
    Chris Kreider se potuloval kolem branky až se dostal k puku a poprvé ve třetí třetině prověřil Nilssona, který skvěle zakročil!
     
    44:07
    Křeč domácích potvrzuje vyloučení Nicka Holdena za zdržování hry. Buffalo má k dispozici další přesilovou hru.
    41:10 Jack EICHEL - 1:4
     
    41:10
    Sabres právě vstřelili branku!
    Nádherná branka hostů při přesilové hře! Matt Moulson z mezikruží posunul puk na levou stranu, kde Sam Reinhart střílenou přihrávkou našel přesně připravenou hokejku JACKA EICHELA, který jen posunul puk do prázdné branky! Asistence: Sam Reinhart a Matt Moulson.
     
    40:18
    Hned zkraje třetí třetiny si zahraje Buffalo přesilovou hru. Za hákování je vyloučen Jimmy Vesey.
     
    38:50
    Mats Zuccarello vypálil nebezpečně z pravé strany, Nilsson jeho štiplavý pokus zastavil!
    35:55 Nick HOLDEN - 1:3
     
    35:55
    Rangers právě vstřelili branku!
    Domácí se konečně prosazují! Po faulu na Millera měli Rangers poskytnutou výhodu. Oscar Lindberg poslal puk do rohu, kde jej J. T. Miller nabil na ránu NICKU HOLDENOVI, jehož bomba se zastavila až o síť Nilssonovy branky! Asistence: J. T. Miller a Oscar Lindberg.
     
    29:51
    Rána McDonagha skončila mimo branku. Posléze vypálil Brandon Pirri a Zuccarello nebezpečně dorážel těsně mimo tři tyče!
     
    29:33
    První přesilovou hru si vyzkouší také Rangers. Za zcela zbytečný útočný zákrok putuje na trestnou lavici William Carrier, menší trest za nedovolené bránění.
     
    26:34
    Buffalo si zahraje přesilovou hru. Za sekání míří na trestnou lavici domácí obránce Dan Girardi.
     
    26:13
    Brandon Pirri se dostal do úniku po pravé straně, svižnou střelou branku přestřelil a neprosadil se ani z následné dorážky.
    21:03 Justin BAILEY - 0:3
     
    21:03
    Sabres právě vstřelili branku!
    Buffalo přidává další branku! Obrovskou hrubku ve vlastním pásmu vyrobil Kevin Klein, kterého atakoval Evander Kane. Nepřesné přihrávky se zmocnil JUSTIN BAILEY, jenž rychlým výpadem na střed a rychlou střelou po ledě překvapil Lundqvista. Bailey zaznamenává první gól ve své kariéře! Bez asistence.
    19:22 Evander KANE - 0:2
     
    19:22
    Sabres právě vstřelili branku!
    Domácí sice přidali na aktivitě, Buffalo ovšem přidává druhou branku! Sabres se dostali do přečíslení tři na dva. Lundqvist dokázal zakročit proti střele Sama Reinharta, na dorážku EVANDERA KANA už neměl nárok! Asistence: Sam Reinhart a Kyle Okposo.
     
    18:12
    Další slibná příležitost Rangers! J. T. Miller vypálil z mezikruží a Jesper Fast pak před prázdnou brankou netrefil ideálně kotouč.
     
    16:14
    A rázem další obrovská šance domácích! Derek Stepan vypálil z prostoru mezi kruhy, Nilsson tentokrát vytáhl fantastický zákrok lapačkou!
     
    16:00
    Po chybě v rozehrávce hostů se Rangers dostali do zatím největší šance! Zuccarello našel před brankou volného Chrise Kreidera, který ovšem nedokázal poslat kotouč za Nilssonova záda!
    12:17 Zemgus GIRGENSONS - 0:1
     
    12:17
    Sabres právě vstřelili branku!
    Hosté se ujímají zaslouženého vedení! Po dalším tlaku v útočném pásmu posílal Brian Gionta přihrávku před branku, která se od brusle Carriera odrazila příhodně k ZEMGUSI GIRGENSONSOVI, jenž rychlou kličkou do bekhendu nedal Lundqvistovi žádnou šanci! Asistence: William Carrier a Brian Gionta.
     
    03:27
    Buffalo si zahraje první přesilovou hru v dnešním zápase. Za nedovolené bránění je vyloučen hostující obránce Brady Skjei.
     
    01:45
    Z vytvořeného tlaku Buffala nakonec vyplaval volný Sam Reinhart, který svižnou střelou překvapil Lundqvista, jenž puk se štěstím vyrazil na břevno!

    Adam Lacek

    Branky a nahrávky: 36. Holden (J. T. Miller, Lindberg) – 13. Girgensons (Carrier, B. Gionta), 20. E. Kane (Reinhart, Okposo), 22. Ju. Bailey, 42. Eichel (Reinhart, Moulson)


    New York Rangers: Lundqvist (Raanta) – McDonagh (C), Klein, M. Staal (A), Holden, Skjei, Girardi (A) – Kreider, Stepan (A), Zuccarello – Vesey, K. Hayes, J. T. Miller – Jensen, Lindberg, Fast – Grabner, Hrivík, Pirri.
    Buffalo Sabres: A. Nilsson (Lehner) – McCabe, Ristolainen, Bogosian, Franson, Falk, Fedun – M. Foligno, Eichel, Okposo – E. Kane, Reinhart, Ju. Bailey – Carrier, Girgensons, B. Gionta (C) – Deslauriers, D. Grant, Moulson.

    Rozhodčí: Joannette, Furlatt – Rody, Brisebois

    Diváci: 18006 (vyprodáno)
    bahis siteleri