Chanty-Mansijsk – N.Novgorod 0:2 (kon.) | Jekatěrinburg – Soči 1:5 (kon.) | Barys – Spartak Moskva 3:0 (kon.)
konec
Avtomobilist Jekatěrinburg
1:5 (0:2, 0:3, 1:0)
HK Soči
Středa 04.01.2017, 13:00 • Uralec Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:12
    Vyloučení v týmu Avtomobilist Jekatěrinburg (Anatolij Golyšev – 2 min. + 10 min. osobní trest, zásah do hlavy nebo krku). Hříšník v rohu mantinelu tvrdě dohrál Mamkina.
    52:53 Stanislav ČISTOV - 1:5
     
    52:53
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Avtomobilist se dočkal čestného gólu. STANISLAV ČISTOV vystřelil z levého kruhu a Barulin neudržel puk mezi svými betony. Alespoň malá náplast na nepovedené utkání domácího týmu. Asistence: Dmitrij Monja.
     
    48:49
    Nikým nehlídaný Morozov číhal u pravé tyče a obdržel přihrávku, jeho ráně ale Sochatskij vystavil exkluzivní stopku.
     
    48:10
    Přesilovka pro Soči. Důvodem je nedovolené bránění Ščitova (Avtomobilist Jekatěrinburg).
     
    43:59
    Po dlouhé diskuzi u videa rozhodčí kvůli ataku na brankáře nakonec gól neuznali a stav tak zůstává 0:5.
    43:59 Neuznaný gól Zacharčuka (SOC)
     
    43:59
    6:0 pro hostující mužstvo! Ivan Zacharčuk vyjel zpoza brány a protlačil puk za Sochatského záda. Jeho gól ovšem ještě musí posvětit videorozhodčí.
     
    40:48
    Turbin (Avtomobilist Jekatěrinburg) sekl do soupeřovy hole a se sklopenou hlavou odešel na trestnou lavici.
     
    40:26
    Hosté vstoupili do třetí části velmi aktivně a už po několika vteřinách si obrovskou šanci vytvořil Ignatuškin, ale na Sochatského nakonec nevyzrál.
    39:28 Jegor MOROZOV - 0:5
     
    39:28
    Soči právě vstřelilo branku!
    Soči v samotném závěru prostřední dvacetiminutovky udeřilo popáté. Šikovně to udělal JEGOR MOROZOV, který se vynořil zpoza brány a zasunul puk za náhradníka Sochatského. Asistence: Igor Levickij.
     
    37:34
    Tohle byla elegantní myšlenka! Kosticyn poslal do předbrankového prostoru střílenou přihrávku a Krikunov měl smůlu, že tečoval puk přesně do míst, v nichž se vyskytoval Sochatskij.
     
    37:02
    Vyloučení v týmu Avtomobilist Jekatěrinburg (2 min. – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Stanislav Čistov.
     
    30:47
    Levickému (HK Soči) se zasekla hůl mezi nohama soupeře, toho si všiml rozhodčí a hráče hostujícího týmu vyloučil za hákování.
     
    28:09
    V přesilové hře měl vynikající příležitost ke snížení hrozivě vypadajícího skóre Ščitov, ale odkrytou levou část branky trestuhodně minul. Diváci nemohou uvěřit svým očím.
     
    27:20
    Padakin (HK Soči) si v osobním souboji pomohl lehkým háčkem a za něj mu rozhodčí vystavili pozvánku na pobyt za katrem. Nemusím dodávat, že bez možnosti jejího odmítnutí.
     
    25:20
    A Sochatskij se uvedl, jak nejlépe mohl, když zblízka vychytal Medveděva po předchozí vynikající přihrávce Peterssona. Podaří se střídajícímu brankáři úplně zastavit rozjetý brankostroj Soči?
     
    23:15
    Střídání v týmu Avtomobilist Jekatěrinburg: ze hřiště odchází Ivan Lisutin, přichází Vladimir Sochatskij.
    23:15 Eric O'DELL - 0:4
     
    23:15
    Soči právě vstřelilo branku!
    Vypadá to, že hosté si v Uralec Areně otevřeli střelnici! Po nepovedením průniku Levického se puk odrazil na hůl neobsazeného ERICA O'DELLA a ten dílo dokonal. Čtvrtý gól dokonce vyhnal Lisutina z brány. Tohle už zavání debaklem! Bez asistence.
    21:50 Andrej KOSTICYN - 0:3
     
    21:50
    Soči právě vstřelilo branku!
    Na začátku druhé periody hosté odskakují svým protivníkům o tři trefy. Krikunov si odhodlaně nakráčel k Lisutinovi, který jeho bekhendovou ránu vyrazil na hůl ANDREJE KOSTICYNA a jeho pohotová dorážka našla svůj cíl. Asistence: Ilja Krikunov.
     
    19:01
    V závěrečné minutě prvního dějství byl vyloučen Krikunov (HK Soči), který si svůj trest odpyká za hákování.
     
    18:24
    Rušno ale bylo na opačné straně. Medveděv adresoval přihrávku Peterssonovi a ten se jako blesk z čistého nebe zjevil až před samotným Lisutinem. Zamést puk za jeho beton ale nedokázal.
     
    10:18
    Vrátka trestné lavice se otevírají a vchází do nich Maxwell (HK Soči). Důvod? Podražení.
    05:31 Ben MAXWELL - 0:2
     
    05:31
    Soči právě vstřelilo branku!
    Rozdíl ve skóre je najednou dvougólový. BEN MAXWELL se rozhodl napadnout rozehrávku soupeře a Timašovi v rámci pravidel odebral kotouč. Pak zařadil vyšší rychlostní stupeň, najel si až před Lisutina a toho oklamal hbitou kličkou do strany. Bez asistence.
     
    05:16
    Poměr sil na ledě se vyrovná. Medveděv (HK Soči) usedá za katr za sekání.
     
    05:07
    Hostům se naskytá další příležitost ke skórování. Gubin (Avtomobilist Jekatěrinburg) si totiž odsedí dvouminutový trest za zdržování hry.
    04:26 Alexej PEPELJAJEV - 0:1
     
    04:26
    Soči právě vstřelilo branku!
    Hosté využili přesilovou hru a ujali se vedení. Hráči Soči své soupeře uzamkli v pásmu, Petersson oslovil ALEXEJE PEPELJAJEVA a ten od modré čáry prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Nechytatelný projektil prosvištěl kolem Lisutinovy lapačky a zastavil se až o síť. Asistence: André Petersson a Andrej Kosticyn.
     
    03:15
    Prvním vyloučeným hráčem zápasu se stal Kivistö. Finský bek ve službách jekatěrinburského Avtomobilistu se provinil krosčekem.
     
    01:56
    Po přihrávce z pravé strany se v ideální palebné pozici objevil Mingalajev, z mezikruží ale Barulina neprostřelil. Tohle byla první vážná šance.

    Lukáš Jasoněk

    Branky a nahrávky: 53. Čistov (Monja) – 5. Pepeljajev (Petersson, A. Kosticyn), 6. Maxwell, 22. A. Kosticyn (Krikunov), 24. O'Dell, 40. Morozov (Levickij)


    Avtomobilist Jekatěrinburg: Lisutin (24. Sochatskij) – Kivistö, Alexej Vasilevskij, Ščitov, Megalinskij (A), Timašov, Turbin, Ščemerov – Simakov, Golyšev, Tičar – Michnov (C), Gubin, A. Garejev – Torčeňuk (A), Česalin, Monja – K. Volkov, Čistov, Mingalejev – Ivašov.
    HK Soči: Barulin (Šikin) – Pedan, Pepeljajev, Mamašev, Alexandrov, S. Kuzněcov, Mamkin, I. Vorobjov – Ignatuškin (C), Krikunov, A. Kosticyn (A) – Petersson, P. Medveděv, Maxwell (A) – Levickij, O'Dell, Morozov – I. Zacharčuk, Padakin, Mereskin.

    Rozhodčí: Ščenov, Ravodin – Kesler, Šichanov

    Diváci: 5200
    bahis siteleri