NY Rangers – Toronto 2:4 (kon.) | Washington – Chicago 6:0 (kon.) | Florida – NY Islanders 2:5 (kon.)
Carolina – Buffalo 5:2 (kon.) | Tampa – Columbus 1:3 (kon.) | Calgary – New Jersey 1:2 (kon.)
Arizona – Winnipeg 4:3 (kon.) | Boston – Philadelphia 6:3 (kon.) | Colorado – Nashville 2:3 (kon.)
konec
Washington Capitals
6:0 (3:0, 1:0, 2:0)
Chicago Blackhawks
Sobota 14.01.2017, 01:00 • Verizon Center, Washington • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:28 Jay BEAGLE - 6:0
     
    58:28
    Washington právě vstřelil branku!
    Tak přeci jenom tu máme ještě jeden gól! John Carlson napřáhl mocně od modré a vyslal velmi prudkou střelu směrem na Darlinga. Jeho střele ještě v cestě do branky brankář Chicaga zabránil, ale dorážku od JAYE BEAGLA už zachytit nestihl. 6:0! Asistence: John Carlson, Tom Wilson.
     
    48:11
    Střídání v týmu Chicago Blackhawks: ze hřiště odchází Corey Crawford, přichází Scott Darling.
    48:11 T. J. OSHIE - 5:0
     
    48:11
    Washington právě vstřelil branku!
    A je tu pověstná pátá branka ! Schmidt předal Backstromovi, Backstrom T.J.OSHIEMU a ten pálil na vzdálenější tyč. Nicméně Hjalmarsson ještě puk tečoval a puk nakonec zapadl k tyči bližší. 5:0. Asistence: Nicklas Backstrom, Nate Schmidt.
     
    44:26
    Jordin Tootoo se neprosadil přes Dmitrije Orlova. Patrick Kane se přes toho samého beka dostal do zakončení, jenže jeho střela skončila na bližší tyčce!
     
    41:48
    Ovečkin se prodral přes obránce do zakončení. Tváří v tvář si ale na Crawforda nepřišel.
    37:01 Tom WILSON - 4:0
     
    37:01
    Washington právě vstřelil branku!
    Lars Eller ve středním pásmu dostal kotouč na Schmidta, jenž byl faulován, ale v pádu ještě stihl poslat krásnou křižnou přihrávku na TOMA WILSONA, který z bezprostřední blízkosti puk uklízí za Crawforda. Asistence: Nate Schmidt, Lars Eller.
     
    26:32
    Tak pozor! Chicago docílilo branky, jenže Marián Hossa bránil Holtbymu v zákroku a rozhodčí tak gól neuznává!
     
    24:31
    Anisimov měl další dobrou možnost, jenže Holtby opět dobře zakročil. Následně předvedl další výborný zákrok proti Panarinovi a Washington je v plném počtu.
     
    22:31
    Vyloučení v týmu Washington Capitals (Brett Connolly – 2 min., nedovolené bránění).
    17:49 Brett CONNOLLY - 3:0
     
    17:49
    Washington právě vstřelil branku!
    André Burakovsky vybojoval puk za brankou a poslal ho do optimální střelecké pozice na Larse Ellera, který zkoušel rychlou střelu, jenže mu vůbec nesedla a kotouč se s velkým štěstím dostal k BRETTOVI CONNOLÉMU. Ten neměl problémy s tím, zasunout kotouč do odkryté klece. Asistence: Lars Eller, André Burakovsky.
    06:17 Nicklas BÄCKSTRÖM - 2:0
     
    06:17
    Washington právě vstřelil branku!
    A další úder ze strany Washingtonu je tu! Ovečkin z úhlu našel před brankou Oshieoho, který ještě vylepšil pozici pro NICKLASE BACKSTROMA, který se trefil přesně na bližší tyč. Asistece: T.J. Oshie, Alexandr Ovečkin.
    06:04 Jay BEAGLE - 1:0
     
    06:04
    Washington právě vstřelil branku!
    A máme tu vedení 1:0 pro Capitals! Wilson dobře udržel kotouč a poslal ho na Winnika, který přenechal kotouč JAYOVI BEAGLEOVI a ten se z dobré pozice nemýlil. Asistence: Daniel Winnik, Tom Wilson.

    Adam Pavlíček

    Branky a nahrávky: 7. Beagle (Winnik, T. Wilson), 7. Bäckström (Oshie, Ovečkin), 18. Connolly (Eller, Burakovsky), 38. T. Wilson (Schmidt, Eller), 49. Oshie (Bäckström, Schmidt), 59. Beagle (Carlson, T. Wilson)


    Washington Capitals: Holtby (Grubauer) – Carlson, Alzner, Niskanen, Orlov, Orpik, Schmidt – Oshie, Bäckström, Ovečkin – Williams, Kuzněcov, Ma. Johansson – Burakovsky, Eller, Connolly – T. Wilson, Beagle, Winnik.
    Chicago Blackhawks: Crawford (49. Darling) – T. van Riemsdyk, Keith, Seabrook, Hjalmarsson, Rozsíval, B. Campbell – Hossa, Toews, Hinostroza – P. Kane, Anisimov, Panarin – Pánik, Kero, Hartman – Tootoo, Rasmussen, Desjardins.

    Rozhodčí: Sutherland, Nicholson – Amell, Brisebois
    bahis siteleri