NY Rangers – Toronto 2:4 (kon.) | Washington – Chicago 6:0 (kon.) | Florida – NY Islanders 2:5 (kon.)
Carolina – Buffalo 5:2 (kon.) | Tampa – Columbus 1:3 (kon.) | Calgary – New Jersey 1:2 (kon.)
Arizona – Winnipeg 4:3 (kon.) | Boston – Philadelphia 6:3 (kon.) | Colorado – Nashville 2:3 (kon.)
konec
Florida Panthers
2:5 (1:2, 0:1, 1:2)
New York Islanders
Sobota 14.01.2017, 01:30 • BB&T Center, Sunrise • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:16 John TAVARES - 2:5
     
    58:16
    Islanders právě vstřelili branku!
    Teď už to hostům vyšlo! Přes Leddyho a Cizikase se puk opět dostal k JOHNU TAVARESOVI, který střelou z dálky pohodlně zkompletoval svůj dnešní hattrick. Asistence: Casey Cizikas, Nick Leddy.
    47:50 John TAVARES - 2:4
     
    47:50
    Islanders právě vstřelili branku!
    Hosté i ve třetí třetině vytěžili z minima maximum a opět se vrací do dvoubrankového vedení! Bailey ve středním pásmu nahodil o mantinel před JOHNA TAVARESE, který si sjel až do prostoru mezi kruhy a rychlým švihem dnes podruhé přelstil domácího gólmana. Pro kapitána Islanders je to jubilejní 500. kanadský bod v kariéře! Asistence: Josh Bailey.
    41:42 Reilly SMITH - 2:3
     
    41:42
    Florida právě vstřelila branku!
    Domácí využívají přesilovou hrou a poměrně brzy se po druhé přestávce dostávají na dostřel! Unavení hráči Islanders nechali Trochecka přihrát z levého kruhu na REILLYHO SMITHE, na jehož střelu bez přípravy Greiss neviděl kvůli svým spoluhráčům i clonícímu Jágrovi. Asistence: Vincent Trocheck, Keith Yandle.
    36:06 Nick LEDDY - 1:3
     
    36:06
    Islanders právě vstřelili branku!
    Obrovská rána pro Floridu, která přečkala dvojnásobné oslabení, vytvořila si několik šancí a nyní zničeho nic inkasuje branku na 1:3! Domácí mužstvo získalo puk v obranném pásmu, jeden z hráčů ale namazal o zadní mantinel NICKU LEDDYMU, jenž poděkoval a z vrcholku levého kruhu vypálil ideálně nad Luongovo rameno a pravou tyč. Bez asistence.
    09:55 Vincent TROCHECK - 1:2
     
    09:55
    Florida právě vstřelila branku!
    Panteři v desáté minutě dávají důležitou kontaktní branku! Jaromír Jágr se po nepřesné střele vrátil ke kotouči, který z krátkého mantinelu naservíroval VINCENTU TROCHECKOVI a ten znovu ukázal, proč byl fanoušky vybrán do utkání hvězd. V předbrankovém prostoru se skvěle zorientoval a skrz Hickeyho vystřelil do odkryté části branky. Asistence: Jaromír Jágr, Keith Yandle.
    03:48 John TAVARES - 0:2
     
    03:48
    Islanders právě vstřelili branku!
    Tohle tohle je z pohledu Panterů hororový vstup do zápasu! Nick Leddy po ose hřiště zavezl puk do útočného pásma a přihrávkou na levou stranu oslovil JOHNA TAVARESE, který švihem vypálil milimetrově přesnou střelu do horní poloviny brány. Asistence: Nick Leddy, Josh Bailey.
    02:22 Jason CHIMERA - 0:1
     
    02:22
    Islanders právě vstřelili branku!
    První střela na branku a hned je z toho kotouč v domácí brance! Jágr se ocitl v rohu obranného pásma, odkud vyhodil jen na hokejku Beauvilliera. Jeho pokus zpoza levého kruhu Luongo nezkrotil a vyrazil puk pouze k JASONU CHIMEROVI, jenž ho zblízka uklidil do sítě. Asistence: Anthony Beauvillier.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 10. Trocheck (Jágr, Yandle), 42. R. Smith (Trocheck, Yandle) – 3. Chimera (Beauvillier), 4. Tavares (Leddy, Jo. Bailey), 37. Leddy, 48. Tavares (Jo. Bailey), 59. Tavares (Cizikas, Leddy)


    Florida Panthers: Luongo (Reimer) – Demers, Yandle, Ekblad (A), Matheson, Pysyk, Kindl – Griffith, Trocheck, Jágr – R. Smith, J. Jokinen (A), Marchessault – Sceviour, Sgarbossa, McCann – S. Thornton, MacKenzie (C), P. Thompson.
    New York Islanders: Greiss (Bérubé) – Pelech, Leddy, Boychuk, Hickey, Seidenberg, de Haan – Jo. Bailey, Tavares (C), Lee – R. Strome, B. Nelson, Ladd (A) – Chimera, Beauvillier, Quine – Clutterbuck (A), Cizikas, N. Kuljomin.

    Rozhodčí: Chmielewski, O'Rourke – Miller, Murray

    Diváci: 14 352
    bahis siteleri