Kopřivnice – Val. Meziříčí 6:3 (kon.) | Nový Jičín – Šumperk 2:3 (kon.) | SHK Hodonín – Vsetín 5:6 (kon.)
Poruba 2011 – Technika Brno 8:2 (kon.) | Mor. Budějovice – Nymburk 5:1 (kon.) | Řisuty – Jablonec n/N 6:3 (kon.)
Klášterec nO – Kobra 3:4 (kon.) | Žďár n/S – David Servis 10:3 (kon.) | Písek – Havlíčkův Brod 5:8 (kon.)
Sokolov – Klatovy 4:5 (kon.) | Pelhřimov – Tábor 0:6 (kon.) | Jindř. Hradec – Kolín 2:7 (kon.)
Trutnov – Bílina 2:3 (2:3 po s.n.) | Děčín – Vrchlabí 4:3 (kon.)
konec
HC Tygři Klášterec nad Ohří
3:4 (0:3, 1:0, 2:1)
HC Kobra Praha
Sobota 14.01.2017, 17:002. liga skupina Západ • 27. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:49
    Klášterec právě vstřelil branku!
    Klášterci se power-play povedla. VÁCLAV CESTR se před brankou zhostil role zakončujícího hráče a puk poslal za záda Bílka.
     
    51:27
    Kobra právě vstřelila branku!
    Domácí celek byl sice na koni, ale chyby v obraně znamenají čtvrtou branku v domácí brance. Bílek našel svou přihrávkou ŠIMONA ANTONČÍKA a ten svou druhou trefou v zápase posílá Kobru opět do vedení o dvě branky. Asistence: Dominik Bílek
     
    49:05
    Klášterec právě vstřelil branku!
    Tak teď se k domácím přiklonilo štěstí opravdu hodně. Brankář Bílek chtěl vyhodit puk od své branky, ale to se mu vůbec nepovedlo, puku se zmocnil JIŘÍ CHAROUSEK a pohodlně ho pak poslal do branky.
     
    39:48
    Klášterec právě vstřelil branku!
    Tak přeci jen se domácí ještě před koncem druhé třetiny můžou zaradovat. Charousek šikovně potáhl puk před hostující branku, poté našel na modré čáře volného JANA PÁLENÍKA a ten propálil vše co mu stálo v cestě. Asistence: Jiří Charousek.
     
    09:40
    Kobra právě vstřelila branku!
    Hostující tým dnes dokazuje, že je na prvním místě zaslouženě. Domácí už sice hráli v plném počtu, ale Kobra pokračovala v založené akci a MILOSLAV CAFOUREK dokázal nakonec propasírovat puk za domácího brankáře. Asistence: Martin Semrád, Lukáš Tuma
     
    02:16
    Kobra právě vstřelila branku!
    Hosté odskakují na rozdíl dvou branek. Trojice Bílek – Jakeš – ŠIMON ANTONČÍK opět dokázala přelstít domácí obranu a posledně jmenovaný poslal puk do domácí klece. Asistence: Jiří Jakeš, Dominik Bílek.
     
    00:36
    Kobra právě vstřelila branku!
    Kobra se v dnešním utkání dostává do rychlého vedení. Bílek našel svou přihrávkou JIŘÍHO JAKEŠE, který z bezprostřední blízkosti dokázal propálit Kaššáka. Asistence: Dominik Bílek, Šimon Antončík.
    Branky a nahrávky: 40. Páleník (Charousek), 50. Charousek, 60. Cestr – 1. Jakeš (Bílek, Antončík), 3. Antončík (Jakeš, Bílek), 10. Cafourek (Semrád, Tuma), 52. Antončík (Bílek)


    HC Tygři Klášterec nad Ohří: Kaššák (Tichý) – Kuncl, Žižka, Páleník, Cestr, Zicho, Gröger, Sklenička, Pokorný, Toušek, Charousek, Strunz, Hrdlička, Vrtek, Mála, Macháček, Zdeněk, Šmejc, Dejmek, Bečka, Diviš
    HC Kobra Praha: Bílek P. (Langer) – Švaříček, Bílek D., Vacek, Semrád, Verbík, Cafourek, Jakeš, Jedlička, Antončík, Šteiner, Matějček, Tuma, Matějek, Hlinka, Kysela, Pulkrab, Vlach, Kuchta

    Rozhodčí: MUDr. Michal Orlický – Jan Votrubec, Bc. Martin Ševic
    bahis siteleri