Kopřivnice – Val. Meziříčí 6:3 (kon.) | Nový Jičín – Šumperk 2:3 (kon.) | SHK Hodonín – Vsetín 5:6 (kon.)
Poruba 2011 – Technika Brno 8:2 (kon.) | Mor. Budějovice – Nymburk 5:1 (kon.) | Řisuty – Jablonec n/N 6:3 (kon.)
Klášterec nO – Kobra 3:4 (kon.) | Žďár n/S – David Servis 10:3 (kon.) | Písek – Havlíčkův Brod 5:8 (kon.)
Sokolov – Klatovy 4:5 (kon.) | Pelhřimov – Tábor 0:6 (kon.) | Jindř. Hradec – Kolín 2:7 (kon.)
Trutnov – Bílina 2:3 (2:3 po s.n.) | Děčín – Vrchlabí 4:3 (kon.)
konec
HK Nový Jičín
2:3 (2:1, 0:2, 0:0)
DRACI PARS ŠUMPERK
Sobota 14.01.2017, 17:002. liga skupina Východ • 33. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    33:59
    Draci právě vstřelili branku!
    Autorem branky je DRTIL. Asistence: Ďurkáč a Cink. Tak toto byl velmi smolný gól, hráči Šumperka kroužili okolo brány, jako mlsní lvi. Drtil poté vyslal dovolím si tvrdit přihrávku, která ale nabrala nečekaný spád a podél levé tyče konstrukce branky se došourala až za brankovou čáru – 2:3 !
     
    21:51
    Draci právě vstřelili branku!
    Autorem branky je OSTŘANSKÝ. Asistence: Janota a Novosad. A je srovnáno! Novosad přihrával Janotovi, který pálil, Ilášovi střela vypadla, kde byl připraven Milan Ostřanský a srovnává skóre na 2:2 !
     
    18:04
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Autorem branky je NOVOTNÝ. A je to 2:1 ! Dominik Novotný vymyslel hezkou akci, kdy překvapil Svobodu a proměňuje tak trestné střílení!
     
    14:03
    Draci právě vstřelili branku!
    Autorem branky je FISCHER. Asistence: Drtil a Fišera. A je vyrovnáno! Pár vteřin po skončení přesilové hry, přihrál Fišera Drtilovi, tuto akci ještě Iláš měl pod kontrolou ale na druhou dorážku Fischera, už nedosáhnul a Šumperk tak vyrovnává skóre – 1:1 !
     
    03:40
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Autorem branky je SONNEK. Asistence: Bednář. Tak to je zajímavý start do utkání. Nový Jičín přejel útočnou třetinu, Bednář zpracoval puk, přihrál Sonnkovi, který volil střelu z nápřahu a trefil přesně místo mezi betony a otvírá tak skóre utkání – 1:0 !

    Michal Knápek

    Branky a nahrávky: 4. Sonnek (Bednář), 19. Novotný (TS) – 15. Fischer (Drtil, Fišera), 22. Ostřanský (Janota, Novosad), 34. Drtil (Ďurkáč, Cink)


    HK Nový Jičín: Iláš (Kohn) – Stránský, Zahradníček, Běhal, Hruška, Bahounek, Vašut (C), Dresler, Cabák – Gebauer, Samiec, Málek, Zdeněk, Metelka, Kocián, Sonnek, Palacký, Kratochvíl, Bednář, Novotný,Uhlár
    DRACI PARS ŠUMPERK: Svoboda (Zavadil) – Janota, Sedlák, Řezáč, Adam, FIšera, Drtil, Ďurkáč, Matějka, Vymazal, Vachutka, Sedláček, Hroch, Novosad, Cink, Králík, Fischer, Langr, Ostřanský
    bahis siteleri