Znojmo – KHM Budapešť 4:3 (po pr.)
po prodl.
HC LERAM Orli Znojmo
4:3 (2:1, 0:0, 1:2 - 1:0)
KHM Budapešť
Sobota 14.01.2017, 18:40 • Nevoga aréna • Erste Bank Young Stars League • 26. kolo
Partner:
     
    62:23
    Orli právě vstřelili branku!
    Orli získají o bod více. JAN BULÍN se po chybě hostující obrany dostal do samostatného úniku a střelou pod vyrážečku nedal Gadacsimu žádnou šanci. Bez asistence.
     
    59:15
    Tým KHM Budapešť právě vstřelil branku! Neuvěřitelné! Hosté vyrovnávají 45 sekund před koncem třetí třetiny. BOTOND NAGY se dostal mezi kruhy a vystřelil přesně mezi betony gólmana Slavíka. Asistence: Gabor Komjati, Kristof Barta.
     
    58:24
    Tým KHM Budapešť právě vstřelil branku! ISTVAN SZÜCS šancí nepohrdl a krásně si pohrál s gólmanem Slavíkem, když mu udělal kličku do bekhendu. Bez asistence.
     
    50:32
    Orli právě vstřelili branku!
    JONÁŠ RŮŽIČKA tečoval Kuntošou prudkou střelou od modré čáry přímo do horního růžku Gadacsiho svatyně.
    Asistence: Jiří Kuntoš.
     
    18:17
    Tým KHM Budapešť právě vstřelil branku! Orli sice vyhráli buly, ale první znojemský hráč, který se pustil ke střele, trefil před sebou stojícího hostujícího hráče. Puk se tak dostal až ke KRISTOFU BARTOVI, který se dostal do samostatného úniku. V samotném závěru pak přehodil puk přes beton domácího brankáře až do sítě.
    Asistence: Emil Sandor.
     
    16:19
    Orli právě vstřelili branku!
    Domácí svůj tlak konečně opět zůročili a MARTIN KOSNAR přesnou střelou poslal za brankovou čáru Maďarů už druhý kotouč!
    Asistence: Jiří Kuntoš, David Janás.
     
    02:57
    Orli právě vstřelili branku!
    Domácí se vlastního oslabení nezalekli, ujali se puku a namířili si to do útočného pásma. Následná dělovka z hole MICHALA KRUCKOVYČE pak poslal puk přímo do sítě kolem ruky hostujícího brankáře.
    Asistence: Jonáš Růžička, Vladimír Oščádal.

    Marcela Procházková

    Branky a nahrávky: 3. Kruckovyč (Růžička, Oščádal), 17. Kosnar (Kuntoš, Janás), 51. Růžička (Kuntoš), 63. Bulín J. – 19. Barta, 59. Szücs, 60. Nagy (Komjati, Barta)


    HC LERAM Orli Znojmo: Gerža (32. Slavík) – Kruckovyč, Pucher, Kuntoš, Brabec, Konečný, Peří, Hrubý – Bulín P., Fruhwirt, Růžička – Kosnar, Janás, Bulín J. – Oščádal, Niderhafner, Jambor – Fruvirt, Stromko, Minarčík.
    KHM Budapešť: Gadacsi (Kövari) – Kaiser, Siklosi, Poszar, Szalkai, Ban, Sandor – Horvath, Szeredi, Marosi – Nagy, Komjati, Szücs – Barta, Orosz, Fenyvesi.
    bahis siteleri