Novokuzněck – Barys 2:4 (kon.) | Magnitogorsk – Omsk 3:5 (kon.) | Dynamo Moskva – CSKA Moskva 1:0 (kon.)
Kazaň – Ufa 6:5 (po pr.) | Viťaz – Toljatti 4:1 (kon.)
konec
Metallurg Novokuzněck
2:4 (1:0, 0:1, 1:3)
Barys Nur-Sultan
Středa 18.01.2017, 13:00 • Metallurgs Sports Palace, Novokuzněck • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:48 Konstantin PARCHOMENKO - 2:4
     
    59:48
    Metallurg Novokuzněck právě vstřelil branku!
    Kirill Lebeděv se v blízkosti levé tyče neukvapil se zakončením a KONSTANTIN PARCHOMENKO po jeho krásné přihrávce z blízkosti poslal puk bekhendem nad levý beton bezmocného Kevina Poulina – 2:4. Asistence: Kirill Lebeděv.
    49:14 Roman STARČENKO - 1:4
     
    49:14
    Astana právě vstřelila branku!
    Brendan Shinnimin z levého rohu útočného pásma přihrál před bránu ROMANOVI STARČENKOVI, který si srovnal puk na hůl a nádhernou střelou zápěstím zamířil nad lapačkou Rafaela Chakimova do vzdálenějšího pravého horního rohu brány. Barys využil druhou přesilovou hru v řadě a vede 4:1! Asistence: Nikita Michajlis a Brendan Shinnimin.
    46:53 Brandon BOCHENSKI - 1:3
     
    46:53
    Astana právě vstřelila branku!
    Nigel Dawes se krásnou stahovačkou zbavil v levém kruhu pro vhazování protihráče a přiťukl puk od jízdy BRANDONOVI BOCHENSKIMU, který z blízkosti nataženou holí usměrnil puk po krásné akci vedle levého betonu Rafaela Chakimova k pravé tyči! Asistence: Nigel Dawes.
    43:48 Roman STARČENKO - 1:2
     
    43:48
    Astana právě vstřelila branku!
    ROMAN STARČENKO z pravého kruhu pro vhazování po krásném potažení puku napřáhl k pěkné střele, která letěla těsně nad ledem a mezi betony stojícího Rafaela Chamikova zaplula do sítě. Barys skóroval osm sekund před koncem přesilové hry a v početní výhodě dokonali obrat! Asistence: Nikita Michajlis a Brendan Shinnimin.
    36:16 Corey TRIVINO - 1:1
     
    36:16
    Astana právě vstřelila branku!
    COREY TRIVINO si z pravého křídla sjel před bránu a po bekhendovém blafáku puk poslal z blízkosti pod horní tyč. Nádherný gól, po které je se stav utkání vyrovnaný 1:1! Asistence: Nikita Michajlis a Konstantin Puškarjov.
    01:45 Kirill LEBEDĚV - 1:0
     
    01:45
    Metallurg Novokuzněck právě vstřelil branku!
    KIRILL LEBEDĚV dvakrát vystřelil bekhendem, a zatímco první střela skončila na levém betonu Kevina Poulina, následná dorážka zamířila po ledě k pravé tyči. Novokuzněck vstoupil do utkání pořádně zostra a po necelých dvou minutách vede 1:0! Asistence: Andrej Karavajev.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 2. Lebeděv (Karavajev), 60. Parchomenko (Lebeděv) – 37. Trivino (Michajlis, Puškarjov), 44. R. Starčenko (Michajlis, Shinnimin), 47. Bochenski (Dawes), 50. R. Starčenko (Michajlis, Shinnimin)


    Metallurg Novokuzněck: Chakimov (Podjapolskij) – Skutar, Fatkullin, Kalašnikov, Ljamkin, Kuklev, Davidov, Vasilčenko, Michajlov – Skorochodov (A), Vicharev, K. Semjonov (C) – Solovjov, Komaristyj (A), Zemčenko – Parchomenko, Karavajev, Lebeděv – Ionin, A. Michejev, Razumov.
    Barys Nur-Sultan: Poulin (Kolesnik) – Dallman (A), M. Semjonov, Šalapov, Savčenko, Lipin, Trjasunov, Ibrajbekov – Bochenski (C), Dawes, Boyd – R. Starčenko (A), Michajlis, St. Pierre – Puškarjov, Shinnimin, Trivino – Kučin, Gurkov, Paňukov – N. Ivanov.

    Rozhodčí: Sergej Beljajev, Jurij Oskirko. Čároví: Maxim Bersenjov, Jevgenij Judin

    Diváci: 1873
    bahis siteleri