Novokuzněck – Chabarovsk 0:1 (kon.) | Novosibirsk – Vladivostok 5:1 (kon.) | Omsk – Kunlun 3:1 (kon.)
Toljatti – Kazaň 4:0 (kon.) | Záhřeb – Jaroslavl 4:7 (kon.) | HC Slovan – Dynamo Moskva 1:2 (kon.)
konec
Medveščak Záhřeb
4:7 (0:4, 2:2, 2:1)
Lokomotiv Jaroslavl
Čtvrtek 02.02.2017, 19:00 • Dom Sportova Zagreb • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:42
    Pořádná mela se teď strhla před brankou Medveščaku a bude se tak logicky vylučovat, protože se přitvrdilo vážně hodně – nejaktivnější a nejagresivnější byl Parlett, který dostává 10 + do konce zápasu.
     
    46:39
    Je tu další vyloučení, tentokrát opět proti domácím – na trestnou lavici musí Blake Parlett, který je potrestán za hákování.
     
    43:30
    Domácí si zahrají přesilovku, protože na trestnou lavici je poslán Petri Kontiola, jenž se provinil podražením.
     
    36:24
    Je tu po delší době vyloučení pro hosty, na trestnou lavici míří Čech Jakub Nakládal, který si odpyká trest za sekání.
     
    19:51
    A máme tu další z mnoha vyloučení pro domácí – na trestnou míří Lessio, který se za brankou soupeře provinil hákováním. Navíc dostává osobní trest na deset minut za protesty.
     
    15:00
    Je tu další vyloučení, které domácí ekipu posílá do třech hráčů – na trestnou tentokrát jde Thomas Larkin. Ten se provinil sekáním a svého protihráče napadl tak tvrdě, že dostává trest na pět minut + do konce zápasu.
     
    12:09
    A domácí pořád nemají dost, protože je tu další vyloučení a bude to dokonce čtyřminutové oslabení – na trestnou si jde sednout Mahbod, který se provinil podražením.
     
    10:00
    Je tu další vyloučení a přesilová hra pro hostující Jaroslavl – domácím byl vyloučen Thomas Larkin za podražení.
     
    05:15
    Přesilovku si ale zahraje i Medveščak – na trestnou lavici míří Ilja Ljubuškin, který se dopustil nedovoleného bránění.
     
    02:08
    Navíc půjdou domácí ihned po inkasované brance do oslabení – na trestnou lavici míří Katic, který si odsedí trest za příliš mnoho hráčů na ledě.

    Ondřej Hradecký

    Branky a nahrávky: 26. Glumac (Perkovich, Katic), 32. K. Voronin (Parlett, A. Giroux), 45. Lessio (Perkovich, D. Smith), 51. Arkalov – 2. Iljenko (Pašnin), 3. Kontiola (Talbot, Kozun), 12. D. Osipov (Kontiola, Kozun), 18. Rafikov (Apalkov, Kadějkin), 23. Ljubuškin (E. Galimov, Kartajev), 31. Kozun (Talbot), 59. Kozun (Talbot)


    Medveščak Záhřeb: Gajdučenko (21. Garnett) – Parlett, Katic (A), T. Larkin, D. Smith, Smolec, Kozák – Lessio, Perkovich, A. Giroux – K. Voronin, Mahbod, Glumac (C) – Miličić, Arkalov, Zanoški – Janković.
    Lokomotiv Jaroslavl: Murygin (25. Krasotkin) – Nakládal, D. Osipov, Ljubuškin, Gavrikov, Pašnin (C), Rafikov, Koledov, Manuchov – Kozun, Kontiola, Talbot (A) – Iljenko, Kraskovskij, Polunin – E. Galimov, Kartajev, Mosaljov – Lugin, Apalkov (A), Kadějkin.

    Rozhodčí: Beljajev, Ovčinnikov – Otmachov, Šeljanin
    bahis siteleri