Barys – Riga 1:0 (kon.) | Chanty-Mansijsk – Minsk 2:3 (0:2 po s.n.) | Jekatěrinburg – Jokerit 1:3 (kon.)
Záhřeb – Viťaz 3:5 (kon.)
konec
Medveščak Záhřeb
3:5 (0:2, 2:1, 1:2)
HC Viťaz Moskevská oblast
Neděle 05.02.2017, 17:00 • Dom Sportova Zagreb • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:25
    Na samém konci zápasu je ještě vyloučen Arťom Černov, který je potrestán za sekání.
     
    46:22
    A hned po gólu jsou tu další dvě vyloučení, na trestnou je poslán domácí Smith za vražení na hrazení a hostující Golovkov za hrubost.
     
    45:46
    A teď je tu vyloučení na obou stranách, potrestáni jsou Ilja Arkalov a Jakub Jeřábek, oba za hrubost.
     
    43:38
    A domácí ekipa navíc bude hrát přesilovku, protože při snaze vystřelit vyrazil hokejku Glumacovi Arťom Černov a je vyloučen za sekání.
     
    38:22
    Podolsk si ale nakonec zahraje ještě jednu přesilovku, když je vyloučen Samson Mahbod za držení – domácí se tedy budou muset bránit ve čtyřech.
     
    31:58
    A je tu další vyloučení, takže si domácí Záhřeb zahraje přesilovku 5 na 3 – na trestnou je poslán i Alexej Makejev, který se před vlastní brankou provinil také sekáním.
     
    31:00
    A domácí budou hrát přesilovou hru, takže budou moci srovnat – na trestnou lavici míří Sergej Gimajev, který se provinil sekáním.
     
    27:09
    A pozor, je tu další vyloučení pro domácí – na trestnou je poslán i Mark Katic za vyhození puku na tribunu, takže se přesilovka Podolsku 5 na 3 prodlouží.
     
    25:39
    A když se před brankou snažil Derek Smith odstavit Horáka, přesekl mu hůl, takže je také poslán na trestnou lavici – dlouhá přesilovka 5 na 3 pro hosty.
     
    25:17
    Je tu další vyloučení a přesilovku si opět zahrají hosté – na trestnou míří Alexandre Giroux, který je vyloučen za podražení.
     
    22:30
    A je tu první vyloučení zápasu pro domácí – na trestnou lavici je poslán Tomislav Zanoški, který se provinil hrou vysokou holí.
     
    17:44
    Je tu ale už třetí vyloučení pro hosty – tentokrát na trestnou lavici míří Jegor Voronkov, který se za vlastní branou provinil držením.
     
    13:32
    No a nakonec je právě Igor Saprykin za to posunutí branky vyloučen, protože sudí ho vyhodnotili jako úmyslné.
     
    11:27
    Je tu první vyloučení zápasu a přesilovku budou hrát domácí – na trestnou míří Roman Horák, který na začátku této akce právě Lessieho fauloval sekáním.

    Ondřej Hradecký

    Branky a nahrávky: 30. A. Giroux (Miličić, Mahbod), 34. Glumac (Mahbod, A. Giroux), 43. Arkalov (Katic) – 6. M. Aaltonen (Kopejkin, Kempe), 17. Vyglazov (S. Romanov), 40. Makejev (A. Nikulin), 47. Makejev (M. Aaltonen), 50. Vyglazov (Švec-Rogovoj)


    Medveščak Záhřeb: Garnett (Gajdučenko) – Katic, D. Smith, Smolec, Janković, K. Voronin – Perkovich, Mahbod, Miličić (A) – Lessio (C), A. Giroux, Glumac – Arkalov, Zanoški.
    HC Viťaz Moskevská oblast: Saprykin (Todykov) – A. Semjonov (C), Golovkov, Katičev, Jeřábek, Gimajev, S. Romanov, Voronkov – Makejev, A. Nikulin, Švec-Rogovoj – Kempe, M. Aaltonen, Kopejkin (A) – A. Černov, Horák, Vyglazov – Džiošvili, Jacenko, Al. Stěpanov – Pankov.

    Rozhodčí: Olenin, Beljajev – Otmachov, Palej
    bahis siteleri