Barys – Riga 1:0 (kon.) | Chanty-Mansijsk – Minsk 2:3 (0:2 po s.n.) | Jekatěrinburg – Jokerit 1:3 (kon.)
Záhřeb – Viťaz 3:5 (kon.)
konec
Medveščak Záhřeb
3:5 (0:2, 2:1, 1:2)
HC Viťaz Moskevská oblast
Neděle 05.02.2017, 17:00 • Dom Sportova Zagreb • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    49:46 Nikita VYGLAZOV - 3:5
     
    49:46
    Viťaz právě vstřelil branku!
    A Podolsk dnes podruhé jde do vedení o dvě branky, takže to vypadá na zisk tří bodů pro favorita. NIKITA VYGLAZOV se dostal ke střele z dobré pozice a dokázal propasírovat puk skrz klubko hráčů před brankou – tam ho asi ještě někdo tečoval, každopádně Garnett byl bez šance. Asistence: Arťom Švec-Rogovoj.
    46:22 Alexej MAKEJEV - 3:4
     
    46:22
    Viťaz právě vstřelil branku!
    A hosté jdou znovu do vedení, takže domácí musejí znovu skóre dotahovat. Většinu osazenstva stadionu to určitě nepotěšilo, ale to nic nemění na faktu, že ALEXEJ MAKEJEV dnes dokázal vsítit už druhý gól – po úniku dva na jednoho dostal přihrávku od Aaltonena a dokázal ji uklidit pod padajícím Garnettem. Asistence: Miro Aaltonen.
    42:14 Ilja ARKALOV - 3:3
     
    42:14
    Medveščak právě vstřelil branku!
    Tak je znovu srovnáno a domácí celek se znovu vrací do hry o body! Saprykin vyrazil nahození Katice pouze na hůl ILJI ARKALOVA, jenž dokázal pohotově vrátit puk na branku a odrazem o tyčku a gólmana Podolsku ho procedil do sítě! Asistence: Mark Katic.
    39:44 Alexej MAKEJEV - 2:3
     
    39:44
    Viťaz právě vstřelil branku!
    A hosté tuto početní výhodu také nakonec využívají, takže jdou opět do vedení! Nikulin dokázal z otočky poslat skvělý puk zpět před branku, kde stál připravený ALEXEJ MAKEJEV a ten dokázal prostřelit bezmocného Garnetta! Asistence: Alexandr Nikulin.
    33:10 Mike GLUMAC - 2:2
     
    33:10
    Medveščak právě vstřelil branku!
    Neuvěřitelné, domácím se to vážně podařilo a skóre zápasu je srovnáno! Ke střele z levého kruhu napřáhl nikým neobtěžovaný MIKE GLUMAC, jenž dokázal prostřelit prudkou ránou přesouvajícího se Saprykina! Outsider se tak vrátil zpět do hry a šilhá po bodech. Asistence: Samson Mahbod a Alexandre Giroux.
    29:53 Alexandre GIROUX - 1:2
     
    29:53
    Medveščak právě vstřelil branku!
    No a pozor, domácí se totiž dostávají na dostřel a snižují na rozdíl jediné branky! Gól to ale byl opravdu hodně kuriózní, protože tvrdou střelu od ALEXANDRE GIROUXE dokázal Saprykin vyrazit – ale pouze nad sebe a puk se poté jako padající list snesl za brankovou čáru! Asistence: Matija Miličić a Samson Mahbod.
    16:37 Nikita VYGLAZOV - 0:2
     
    16:37
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Možná trochu kruté pro domácí, kteří se sympaticky snažili srovnat, ale místo toho znovu inkasují. Střelu od modré poslal na Garnetta Romanov, domácí gólman puk vyrazil pouze před sebe na volného NIKITU VYGLAZOVA, který ho dokázal procedit do branky! Asistence: Stanislav Romanov.
    05:35 Miro AALTONEN - 0:1
     
    05:35
    Viťaz právě vstřelil branku!
    No a je tu první branka pro hosty, kteří jdou podle očekávání do vedení. Na konci krásné akce přenechal zadovkou Kopejkin puk lépe postavenému MIRO AALTONENOVI, jenž dokázal pohotovou střelou k levé tyčce překonat Garnetta dnes poprvé! Asistence: Alexej Kopejkin a Mario Kempe.

    Ondřej Hradecký

    Branky a nahrávky: 30. A. Giroux (Miličić, Mahbod), 34. Glumac (Mahbod, A. Giroux), 43. Arkalov (Katic) – 6. M. Aaltonen (Kopejkin, Kempe), 17. Vyglazov (S. Romanov), 40. Makejev (A. Nikulin), 47. Makejev (M. Aaltonen), 50. Vyglazov (Švec-Rogovoj)


    Medveščak Záhřeb: Garnett (Gajdučenko) – Katic, D. Smith, Smolec, Janković, K. Voronin – Perkovich, Mahbod, Miličić (A) – Lessio (C), A. Giroux, Glumac – Arkalov, Zanoški.
    HC Viťaz Moskevská oblast: Saprykin (Todykov) – A. Semjonov (C), Golovkov, Katičev, Jeřábek, Gimajev, S. Romanov, Voronkov – Makejev, A. Nikulin, Švec-Rogovoj – Kempe, M. Aaltonen, Kopejkin (A) – A. Černov, Horák, Vyglazov – Džiošvili, Jacenko, Al. Stěpanov – Pankov.

    Rozhodčí: Olenin, Beljajev – Otmachov, Palej
    bahis siteleri