New Jersey – Colorado 3:2 (kon.) | Pittsburgh – Vancouver 4:0 (kon.) | Toronto – NY Islanders 7:1 (kon.)
Ottawa – Buffalo 2:3 (kon.) | Minnesota – Anaheim 0:1 (kon.) | Winnipeg – Dallas 5:2 (kon.)
Edmonton – Arizona 5:2 (kon.)
konec
New Jersey Devils
3:2 (1:0, 2:2, 0:0)
Colorado Avalanche
Středa 15.02.2017, 01:00 • Prudential Center, Newark • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    38:13 Michail GRIGORENKO - 3:2
     
    38:13
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Colorado snižuje! Matt Duchene sebral kotouč u mantinelu otočil se a nahrál na střed na volného MIKHAILA GRIGORENKA, který ranou z jedničky na druhou tyč nedal Schneiderovi šanci. Asistence: Matt Duchene.
    36:25 Kyle PALMIERI - 3:1
     
    36:25
    Devils právě vstřelili branku!
    Krásný gól! KYLE PALMIERI získal puk ve vlastní třetině a s spolu s Taylorem Hallem ujížděli 2 na 1. Palmieri nahrál Hallovi, který mu puk těsně před Smithem vrátil a Palmieri touš uklidil do prázdné branky. Asistece: Taylor Hall.
    28:55 Andy GREENE - 2:1
     
    28:55
    Devils právě vstřelili branku!
    Protest trenéra byl úspěšný a máme tu gól! Travis Zajac vyhrál buly na ANDYHO GREENA, který napřáhl ke střele od modré a propálil vše co mu stálo v cestě. Asistece: Travis Zajac.
    26:43 Mark BARBERIO - 1:1
     
    26:43
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Colorado využívá přesilovku! Mikko Rantanen poslal přihrávku podél levého mantinelu na Gabriela Landeskoga, který přihrávkou skrz brankoviště našel volného MARKA BARBERIA, který si připisuje svou první branku za Avs.. Asistence: Gabriel Landeskog, Mark Rantanen.
    02:14 Pavel ZACHA - 1:0
     
    02:14
    Devils právě vstřelili branku!
    Jacob Josefson dostal puk na modré čáře a a vystřelil od pravého mantinelu, před brankou čekal Stefan Noesen, který několikrát dorážel, nakonec se k odraženému puku se dostal PAVEL ZACHA a přidal svůj 7. gól této sezóny. Asitence: Stefan Noesen, Jacob Josefson.

    Veronika Loudová

    Branky a nahrávky: 3. Zacha (Noesen, Josefson), 29. A. Greene (Zajac), 37. Palmieri (Hall) – 27. Barberio (Landeskog, Rantanen), 39. Grigorenko (Duchene)


    New Jersey Devils: Schneider (Kinkaid) – A. Greene, Lovejoy, Merrill, Santini, J. Moore, Severson – Hall, Zajac, Palmieri – Wood, Henrique, Cammalleri – Zacha, Josefson, Noesen – Blandisi, Kalinin, Parenteau.
    Colorado Avalanche: J. Smith (Pickard) – Beauchemin, Barrie, Barberio, Zadorov, Ťutin, Goloubef – Landeskog, MacKinnon, Rantanen – Grigorenko, Duchene, Nieto – Comeau, J. Mitchell, Iginla – Söderberg, Colborne, Martinsen.

    Rozhodčí: Furlatt, St. Pierre – Nagy, Sericolo

    Diváci: 12452
    bahis siteleri