New Jersey – Colorado 3:2 (kon.) | Pittsburgh – Vancouver 4:0 (kon.) | Toronto – NY Islanders 7:1 (kon.)
Ottawa – Buffalo 2:3 (kon.) | Minnesota – Anaheim 0:1 (kon.) | Winnipeg – Dallas 5:2 (kon.)
Edmonton – Arizona 5:2 (kon.)
konec
Edmonton Oilers
5:2 (0:1, 3:1, 2:0)
Arizona Coyotes
Středa 15.02.2017, 03:00 • Rogers Place, Edmonton • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    46:29 Patrick MAROON - 5:2
     
    46:29
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Po Eberleho střele se dostal k puku McDavid a nabil ho na modrou Klefbomovi. Jeho střelu pak za záda Doingua dorazil PATRICK MAROON a připsal si svůj jubilejní dvacátý gól v sezoně. Asistence: Connor McDavid, Oscar Klefbom.
    42:43 Oscar KLEFBOM - 4:2
     
    42:43
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Z rychlého brejku střílí svůj čtvrtý gól Edmonton. Hodně se o něj zasloužil Slepyšev, který dokázal najít přesnou přihrávkou na levém křídle najíždějícího OSCARA KLEFBOMA. Ten už se postaral o zbytek, když překonal Domingua a navýšil vedení Edmontonu na 4:2. Asistence: Anton Slepyšev, Leon Draisaitl.
    30:24 Mark LETESTU - 3:2
     
    30:24
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Druhá střela Edmontonu v přesilovce se už ujala. McDavid našel přihrávkou na levém kruhu volného MARKA LETESTA a ten využil toho, že Domingue se nestačil dostatečně rychle přesunout a vrací Edmontonu vedení. Asistence: Connor McDavid, Leon Draisaitl.
    23:33 Martin HANZAL - 2:2
     
    23:33
    Arizona právě vstřelila branku!
    Odpověď Arizony na sebe nenechala dlouho čekat. Přesně pouhých 11 sekund. MARTIN HANZAL dostal přihrávku od Domiho na pravý kruh, odkud z první tvrdě vypálil a překonal Talbota. Asistence: Radim Vrbata Max Domim, Radim Vrbata.
    23:22 Matt HENDRICKS - 2:1
     
    23:22
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Po třiceti sekundách hry je tu další gól Edmontonu. Letestu nahodil kotouč před bránu. Tam jej nejprve kopnul směrem na Domingua Pekarinen, to by gól asi neplatil. Pak jej ale ještě hokejku dostrkal za brankovou čáru MATT HENDRICKS. Arizona si vzala couche's challange, když reklamovala bránění brankáři v zákroku, ale rozhodčí gól uznali. Asistence: Mark Letestu, Iiro Pakarinen.
    22:51 Leon DRAISAITL - 1:1
     
    22:51
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Edmonton přesilovku rychle využívá a srovnává stav. Klefbom dokázal udržet puk v pásmu, poslal jej za bránu Lucicovi a ten našel před brankou postaveného LEONA DRAISAITLA, který překonal Domingua. Asistence: Milan Lucic, Oscar Klefbom.
    10:44 Josh JOORIS - 0:1
     
    10:44
    Arizona právě vstřelila branku!
    Arizona otevírá skóre zápasu. Od modré pálil Ekman-Larsson a trefil JOSHE JOORISE, který si vybojoval svou pozici na brankovišti a od něj se puk odrazil za Talbota. Asistence: Oliver Ekman-Larsson, Jordan Martinook.

    Petr Sumbal

    Branky a nahrávky: 23. Draisaitl (Lucic, Klefbom), 24. Hendricks (Letestu, Pakarinen) (TS), 31. Letestu (McDavid, Draisaitl), 43. Klefbom (Slepyšev, Draisaitl), 47. Maroon (McDavid, Klefbom) – 11. Jooris (Ekman-Larsson, Martinook), 24. Hanzal (Domi, Vrbata)


    Edmonton Oilers: Talbot (Brossoit) – Benning, Sekera, A. Larsson, Klefbom, Gryba, Davidson – Eberle (A), McDavid (C), Maroon – Slepyšev, Draisaitl, Lucic – Kassian, Nugent-Hopkins (A), Caggiula – Pakarinen, Letestu, Hendricks.
    Arizona Coyotes: Domingue (M. Smith) – Schenn, Ekman-Larsson (A), Stone, Goligoski, C. Murphy, Connauton – Vrbata, Hanzal (A), Domi – J. McGinn, Burmistrov, Rieder – Doan (C), Dvorak, Perlini – White, Jooris, Martinook.
    bahis siteleri