Los Angeles – Anaheim 4:1 (kon.) | Columbus – NY Islanders 7:0 (kon.) | New Jersey – NY Rangers 3:4 (po pr.)
Nashville – Washington 5:2 (kon.) | Toronto – Montreal 2:3 (po pr.) | Pittsburgh – Philadelphia 4:2 (kon.)
Colorado – Buffalo 5:3 (kon.) | Vancouver – San Jose 1:4 (kon.) | Dallas – Boston 3:6 (kon.)
Carolina – Calgary 1:3 (kon.) | NY Rangers – Columbus 2:5 (kon.) | Nashville – Edmonton 5:4 (kon.)
konec
Carolina Hurricanes
1:3 (1:0, 0:2, 0:1)
Calgary Flames
Neděle 26.02.2017, 21:00 • PNC Arena, Raleigh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:16
    Eddie Läck rychle vystartoval z brány a Carolina to znovu zkouší při hře bez brankáře, jenže prohrává o dva góly!
     
    57:46
    Jordan Staal se v blízkosti levé tyče dostal ke střele a Brian Elliott jeho pokus po rychlém sevření betonu vyrazil, zatímco Eddie Läck nastoupil na střídačku! Brána je prázdná! Carolina to zkouší při hře bez brankáře.
    51:04 Johnny GAUDREAU - 1:3
     
    51:04
    Calgary právě vstřelilo branku!
    JOHNNY GAUDREAU na vrcholu mezikruží napřáhl ke krásné táhlé střele zápěstím, která se před bránou od hole clonícího Bretta Pesceho odrazila k ledu a puk zamířil přesně k pravé tyči – 1:3! Asistence: Sean Monahan a TJ Brodie.
    49:56 Brian Elliott dvakrát skvěle vychytal Sebastiana Aha!
     
    49:56
    Sebastian Aho na vrcholu mezikruží napřáhl ke střele po ledě, která byla tečována, a Brian Elliott ji pravým betonem skvěle vyrazil, stejně jako vzápětí jeho dorážku z blízkosti, ke které se dostal u levé tyče! Fantastický dvojitý zákrok!
    44:31 Skinner nedokázal nádhernou stahovačku dotáhnout!
     
    44:31
    Jeff Skinner se ocitl v blízkosti pravé tyče v obrovské šanci a po krásné stahovačce se snažil puk zasunout z ostrého úhlu špičkou hole do brány, jenže Brian Elliott jeho pokus vleže fantasticky zastavil reflexivně levým betonem!
     
    42:00
    Mikael Backlund v pravém kruhu pro vhazování napřáhl rychle k nádherné táhlé střele zápěstím, která po ledě mířila ke vzdálenější levé tyči, Eddie Läck ji ale pravým betonem vyrazil! Poslední akci Flames předcházely zákroky Eddieho Läcka a Briana Elliota poté, co oba týmy v rychlém sledu vypálily na pravém křídle od hrazení. Vstřelit gól se jim ale nepodařilo.
     
    38:55
    Phillip Di Giuseppe nedokázal v blízkosti levé tyče ani nadvakrát propálit Briana Elliotta, který si vzápětí poradil i s táhlou střelou Ryana Murphyho z levého křídla a od modré čáry!
    37:55 Skvělý průnik v podání aktivního Micheala Ferlanda.
     
    37:55
    Micheal Ferland se z pravého kruhu pro vhazování řítil po nepřesné rozehrávce Caroliny do samostatného úniku a před bránou si rychle hodil puk z bekhendu na forhend, puk ale do sítě zasunout na vzdálenější levé tyči nedokázal, když Eddie Läck vleže skvěle zakročil pravým betonem! Fantastický zákrok brankáře Caroliny.
     
    37:29
    Lance Bouma se ocitl v blízkosti levé tyče v šanci a prudkou střelou zápěstím chtěl zamířit mezi betony Eddieho Läcka, který jeho pokus dokázal vyrazit!
     
    35:15
    Sebastian Aho se ocitl v blízkosti levé tyče v obrovské šanci, jenže ani nadvakrát Briana Elliotta překonat nedokázal! Carolina mohla velice rychle vyrovnat.
    34:50 Johnny GAUDREAU - 1:2
     
    34:50
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Brett Pesce v blízkosti pravé tyče vleže skvěle zablokoval střelu Flames z vrcholu mezikruží, jenže puk se od jeho nohy odrazil před bránu, jehož dokonale využil JOHNNY GAUDREAU a z blízkosti puk střelou bez přípravy po ledě mezi betony bezmocného Eddieho Läcka procedil do brány! Calgary otáčí zápas a vede rázem 2:1!
     
    29:33
    Matt Stajan před bránou skvěle tečoval střelu od modré čáry a puk těsně nad ledem zamířil těsně vedle pravé tyče. Nechybělo mnoho a Calgary mohlo otočit skóre.
    28:46 Läck a jeho úžasný semafor proti Ferlandově střele!
     
    28:46
    Micheal Ferland napřáhl v pravém kruhu pro vhazování ke krásné táhlé střele, která mířila přesně do bližšího horního rohu brány, Eddie Läck ale předvedl úžasný semafor a puk ukryl v lapačce jako by nechumelilo!
    28:02 Sam Bennett uklízel puk do brány a trefil spoluhráče!
     
    28:02
    Troy Brouwer nedokázal v blízkosti pravé tyče zasunout puk do brány poté, co mu sjel z hole, a v blízkosti levé tyče mohl pálit do prázdné brány Sam Bennett, jenže trefil pouze Troy Brouwera, od jehož brusle se puk odrazil po ledě do rohu ledové plochy! Velká šance!
    26:05 Micheal FERLAND - 1:1
     
    26:05
    Calgary právě vstřelilo branku!
    MICHEAL FERLAND se po nádherné bekhendové přihrávce Johnnyho Gaudreau z obranného pásma řítil od útočné modré čáry do úniku, který v prostoru mezi kruhy pro vhazování zakončil milimetrově a chirurgicky přesnou střelou zápěstím, která se v levém rohu brány od horní tyče odrazila do sítě! Nádherný gól, po kterém je v PNC Areně skóre vyrovnané 1:1! Asistence: Johnny Gaudreau a TJ Brodie.
     
    23:45
    Matt Stajan si z pravého křídla krásně potáhl puk k vnitřnímu oblouku levého kruhu pro vhazování, kde napřáhl ke střele zápěstím a z blízkosti mířil do bližšího levého horního rohu brány, Derek Ryan ale jeho pokus holí skvěle srazil mimo! Eddie Läck nezasahoval.
     
    22:43
    Elias Lindholm napřáhl na pravém křídle od modré čáry a mantinelu k nádherné táhlé střele zápěstím, která těsně nad ledem mířila ke vzdálenější levé tyči, Brian Elliott ji ale celou dobu skvěle viděl a pravým betonem vyrazil!
     
    21:19
    Victor Rask v blízkosti pravé tyče pálil pouze do hrudi Briana Elliotta a na opačné straně napřáhl v levém kruhu pro vhazování k nádherné střele zápěstím Micheal Ferland, jehož pokus Eddie Läck skvěle vyrazil pravým betonem!
     
    17:16
    Michael Stone na pravém křídle v rychlém sledu dvakrát vypálil od modré čáry a jeho druhá střela mířila přesně do levého horního rohu brány, Eddie Läck ji ale vyrážečkou skvěle vyrazil!
     
    16:07
    Sebastian Aho se zmocnil puku ve středním pásmu po špatné rozehrávce TJ Brodieho a po jeho zavezení po levém křídle do útočné třetiny nádhernou přihrávkou přenesl hru doprava, kde Victor Rask krásně vypálil z vrcholu kruhu pro vhazování, jeho pokus ale na přední tyči skvěle lapil do lapačky Brian Elliott!
     
    12:50
    Sean Monahan napřáhl v levém kruhu pro vhazování po zpětné přihrávce ke krásné střele po ledě, která bez přípravy mířila ke vzdálenější pravé tyči, Eddie Läck ji ale levým betonem vyrazil!
    11:30 Senzace! Matt Stajan zabránil helmou jistému gólu.
     
    11:30
    Ryan Murphy napřáhl od modré čáry ke krásné střele s příklepem, kterou Brian Elliott nedokázal zachytit, a situaci na brankové čáře zachránil Matt Stajan, který v předklonu helmou puk vyrazil!
     
    08:22
    Elias Lindholm před bránou skvěle tečoval nahození z levého křídla a puk mířil do pravého horního rohu brány, Brian Elliott ale fantasticky zasáhl levým ramenem a puk vyrazil!
     
    06:58
    Alex Chiasson na pravém křídle ihned po vhazování fauloval a dostal dvouminutový trest za úder loktem.
     
    05:54
    Mikael Backlund od modré čáry napřáhl ke krásné táhlé střele s příklepem, která mířila pod horní tyč, Eddie Läck ale skvělým zákrokem vytáhl puk nad svou bránu!
    04:54 Victor RASK - 1:0
     
    04:54
    Carolina právě vstřelila branku!
    VICTOR RASK si na vrcholu pravého kruhu pro vhazování srovnal puk na hůl po krásné diagonální přihrávce Jeffa Skinnera z levého křídla a poté napřáhl ke skvělé táhlé střele zápěstím, která nad lapačou Briana Elliotta zamířila do bližšího pravého horního rohu brány. Carolina využila první přesilovou hru zápasu a vede 1:0! Asistence: Jeff Skinner a Noah Hanifin.
     
    04:07
    Sam Bennett na pravé straně obranného pásma přidržel u hrazení pronikajícího Jordala Staala a dostal dvě minuty.
     
    03:23
    Brett Pesce na pravém křídle krásně vypálil z vrcholu kruhu pro vhazování a Brian Elliott skvěle vyrazil puk lapačkou!

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 5. V. Rask (Skinner, Hanifin) – 27. Ferland (J. Gaudreau, Brodie), 35. J. Gaudreau, 52. J. Gaudreau (Monahan, Brodie)


    Carolina Hurricanes: Läck (C. Ward) – Slavin, Faulk (A), Hanifin, Pesce, Dahlbeck, R. Murphy – Aho, V. Rask (A), E. Lindholm – Teräväinen, J. Staal (A), Di Giuseppe – Skinner, D. Ryan, Stempniak – Nordström, McClement, Stålberg. Hlavní trenér: Bill Peters.
    Calgary Flames: Elliott (Ch. Johnson) – Giordano (C), D. Hamilton, Brodie, Stone, Bartkowski, Engelland – J. Gaudreau, Monahan (A), Ferland – Tkachuk, Backlund, Frolík – Versteeg, S. Bennett, Brouwer (A) – Bouma, Stajan, Chiasson. Hlavní trenér: Glen Gulutzan.

    Rozhodčí: Chris Lee, Francis Charron. Čároví: Michel Cormier, Steve Barton

    Diváci: 14112
    bahis siteleri