Carolina – NY Rangers 4:3 (kon.) | Toronto – Philadelphia 4:2 (kon.) | Tampa – Minnesota 4:1 (kon.)
Chicago – Anaheim 0:1 (kon.) | Colorado – New Jersey 3:2 (kon.) | Calgary – Montreal 5:0 (kon.)
Arizona – Ottawa 2:3 (po pr.) | Vancouver – NY Islanders 3:4 (po pr.) | Los Angeles – Nashville 3:2 (po pr.)
San Jose – Washington 4:2 (kon.)
konec
Calgary Flames
5:0 (1:0, 3:0, 1:0)
Montreal Canadiens
Pátek 10.03.2017, 03:00 • Scotiabank Saddledome, Calgary • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:12 Johnny GAUDREAU - 5:0
     
    56:12
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Pátý gól Calgary je na světě. Po Frolíkově přistrčení střílel od modré Deryk Engelland. Montoya sice jeho ránu vyrazil, ale jen k JOHNNYMU GAUDREAUOVI. Tomu už jen stačilo trefit odkrytou klec. Je to dnešní druhý gól Calgary z dorážky. Montreal dnes není dostatečně důrazný v předbrankovém prostoru. Asistence: Deryk Engellandm Michael Frolík.
    35:54 Micheal FERLAND - 4:0
     
    35:54
    Calgary právě vstřelilo branku!
    MICHEAL FERLAND dostal přihrávku mezi kruhy a trefil se přesně. Puk se od tyče odrazil do brány a hned zase ven. Bylo ale jasně vidět, že překročil brankovou čáru. Asistence: Johnny Gaudreau.
    35:28 Sean MONAHAN - 3:0
     
    35:28
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Stone vystřelil od modré čáry. Puk se odrazil od brusle Mitchella přesně na hokejku SEANA MONAHANA a ten jej dorazil do brány. Asistence: Michael Stone.
    28:36 Michael STONE - 2:0
     
    28:36
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Po předchozí akci se k puku na pravé straně dostal MICHAEL STONE a vypálil jej na branku. Kotouč trefil tyčku a od ní se odrazil do sítě. Stone, který přišel teprve nedávno z Arizony si připsal první branku v novém dresu. Asistence: TJ Brodie, Johnny Gaudreau.
    07:38 Mark GIORDANO - 1:0
     
    07:38
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Calgary ujíždělo do přečíslení dva na jednoho, puk měl na holi Tkachuk. Ten udělal kličku, a vybídl k zakončení MARKA GIORDANA. dojíždějícího z druhé vlny. A obránce Flames trefil přesně horní růžek Montoyovy branky. Asistence: Matthew Tkachuk, Michael Frolík.

    Petr Sumbal

    Branky a nahrávky: 8. Giordano (Tkachuk, Frolík), 29. Stone (Brodie, J. Gaudreau), 36. Monahan (Stone), 36. Ferland (J. Gaudreau), 57. J. Gaudreau (Engelland, Frolík)


    Calgary Flames: Elliott (Ch. Johnson) – D. Hamilton, Giordano (C), Stone, Brodie, Engelland, Bartkowski – Frolík, Backlund, Tkachuk – Ferland (A), Monahan, J. Gaudreau (A) – Brouwer, S. Bennett, Versteeg – Chiasson, Stajan, Bouma.
    Montreal Canadiens: Montoya (Price) – S. Weber (A), Markov (A), Petry, Jemelin, Jo. Benn, Beaulieu – Gallagher, Danault, Pacioretty (C) – Lehkonen, Galchenyuk, King – A. Shaw, T. Mitchell, Byron – Flynn, Ott, Martinsen.
    bahis siteleri