Lok. Moskva – FK Krasnodar 1:2 (kon.)
konec
FK Lokomotiv Moskva
1:2 (1:0)
FK Krasnodar
Pondělí 13.03.2017, 17:30 • Stadion Lokomotiv, Moskva. Kapacita: 30,075 diváků. • Ruská Premier Liga • 19. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z tohoto utkání je to vše, přeji Vám příjemný zbytek dne. (19:31:14)
    Krasnodar vydržel na hřišti Lokomotivu všechny tři body!

     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+5
    Žlutou kartu dostává Andrej Sinicyn (FK Krasnodar).
    90+4. Marinato Guilherme (LMO)
     
    90+4
    Fernandes na druhý pokus odcentroval z pravé strany a našel právě hlavu gólmana Guilhermeho, který ale ve vzduchu nenasměroval míč mezi tři tyče.
     
    90+4
    Granqvist ve skluzu přesměroval jednu z přihrávek na roh. Do útoku se dere i domácí gólman Guilherme!
     
    90+3
    Domácí se z posledních sil snaží vyrovnat. Nemají to ale vůbec snadné, protože na malém prostoru u pokutového území hrají proti všem jedenácti soupeřům.
     
    90+3
    Hosté musí dohrávat v deseti lidech, Okriašviliho zpět do hry nepustí zranění nohy.
     
    90+2
    S bráněním rohového kopu Krasnodar moc problémů neměl. Jeho práce u vlastního pokutového území ale ještě ani zdaleka nekončí.
     
    90+1
    Druhý poločas je prodloužen o čtyři minuty nastaveného času.
     
    90
    Rychlou akci Lokomotivu zakončil Igor Denisov, jenž trefil Gazinského a získal pro domácí tým alespoň rohový kop.
     
    89
    Okriašvili si chvíli předtím navíc ublížil a po ošetření bude muset opustit hrací plochu.
     
    88
    Tornike Okriašvili nechtěl v přerušené hře odevzdat balón hostům a vyprovokoval tím Moskvany k menší přetahované. Sudí každopádně karty udělovat nebude.
     
    87
    Hostům se na pár desítek sekund podařilo utlumit tlak Moskvanů a chytře šetří jednu cennou vteřinu za druhou.
     
    85
    O standardní situaci v podání Kvěrkveliji se po zápase určitě mluvit nebude, obránce Lokomotivu poslal míč do moc velké výšky a obranu Krasnodaru neprověřil.
     
    83
    Manuel Fernandes si dva metry před pokutovým územím řekl o přihrávku do druhé vlny a bez větší přípravy vystřelil těsně vedle pravé tyče!
     
    82
    Hra je přerušena kvůli ležícímu Okriašvilimu, kterého při odkopu od vlastní branky nepříjemně dohrál Renat Janbajev.
     
    80
    Wánderson si přivlastnil míč ve středu hřiště a mohl postupovat vpřed. Místo toho ale zbytečně brzy pálil z dálky a propagační střelou Guilhermeho nepřekvapil.
     
    79
    Domácí propadli ve středu hřiště, zachránil je ale příliš brzy startující Wánderson, který kvůli ofsajdu nemohl běžet úplně sám na Guilhermeho.
     
    77
    Lokomotivu se ale nedaří, Mirančukovi nejprve vůbec nesedlo zakončení a následný centr pro změnu skončil v rukavicích Sinicyna.
     
    75
    Vedran Ćorluka v hlavičkovém souboji dvou kapitánů inkasoval nepříjemný úder od Granqvista, který měl ruce hodně vysoko. Kopat se tak bude proti brance Krasnodaru.
     
    74
    Fernandes sklepl míč před Alexeje Mirančuka, který okamžitě pálil, jenže přes koleno Granqvista balón k brance nedostal.
     
    73
    Střídání v týmu FK Krasnodar: ze hřiště odchází Viktor Claesson, přichází Tornike Okriašvili.
     
    72
    Ramírezova riskantní patička na obranné polovině trošku přidělala práci Gazinskému, který proti napadajícímu Fernandesovi získal aut.
     
    71
    Gazinskij obral soupeře o balón a po několika krocích jej přenesl na pravou stranu. Tam operoval Mamajev, jenže jeho přihrávku už domácí zastavili.
     
    69
    Před Maicónem se otevřelo hodně volného prostoru, a tak napřáhl ke střele ze třiadvaceti metrů. Proti ní se ale postavil Granqvist a dobrým blokem pomohl Sinicynovi.
     
    67
    Moskvané se marně snaží najít ztracenou pohodu, po několika zbytečných chybách ve středu hřiště znovu musí bránit.
     
    65
    Střídání v týmu FK Krasnodar: ze hřiště odchází Mauricio Pereyra, přichází Charles Kaboré.
    64. Francisco WÁNDERSON - 1:2
     
    64
    Krasnodar právě vstřelil branku!
    To jsou věci, hostující tým z další nenápadné situace dovršuje obrat! Viktor Claesson převzal přihrávku od hrdiny Mamajeva a rychle jej přesměroval až do pokutového území na FRANCISCA WÁNDERSONA. Ten se šikovným zaseknutím zbavil všech protihráčů a Guilherme se po jeho střele k tyči znovu pouze ohlédl.
     
    62
    Střídání v týmu FK Lokomotiv Moskva: ze hřiště odchází Vladislav Ignatěv, přichází Alexandr Kolomejcev.
     
    60
    Publikum si žádá odpískání pokutového kopu po hraničním zákroku Ramíreze. Ten si ale může oddechnout, jeho zákrok na Ignatěva sudí posoudil jako čistý.
     
    58
    Tohle střídání se hostujícímu trenérovi opravdu povedlo, střelec branky nebyl v momentě gólové střely na hřišti ani minutu!
    56. Pavel MAMAJEV - 1:1
     
    56
    Krasnodar právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Hosté při útočné kombinaci přenesli hru na pravou stranu, odkud se balón vrátil doleva ke Gazinskému. Ten chytře nastřelil míč na vzdálenější tyč, ke které ve skluzu přispěchal nově příchozí PAVEL MAMAJEV a v leže zakončil za zaskočeného Guilhermeho.
     
    55
    Střídání v týmu FK Krasnodar: ze hřiště odchází Ilja Žigulev, přichází Pavel Mamajev.
     
    54
    Právě Naldo zkusil zrychlit hostující přesun do útoku. Míči ale dal příliš razance a jeho pas dolétl mimo dosah spoluhráčů.
     
    53
    Naldovu chybu v rozehrávce Lokomotiv nepotrestal, nakopnutý míč končí v náruči Andreje Sinicyna.
     
    51
    Balón velmi často mění svého majitele ve střední části hřiště, kde je hodně zahuštěný prostor a kombinující týmy to tak mají složitější.
     
    50
    Začátek druhé půle přináší hodně opatrnou hru z obou stran. Na nějaké vzrušení si asi ještě chvíli budeme muset počkat.
     
    48
    Krasnodar pomalounku utahoval smyčku okolo hostující branky. Ta ale v ohrožení nakonec nebyla, protože Pereyrova patička poslala míč do rukavic Guilhermeho.
     
    46
    První akce Lokomotivu ztroskotala na ofsajdu útočícího hráče. Následuje kombinace v zadních řadách býků.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Střely na branku v 1. poločase: 2 – 2.
     
    Začátek utkání patřil spíše hostům, kteří měli balón častěji na kopačkách, jenže Guilherme jedinou vážnější šanci Wándersona zneškodnil. Lokomotiv postupem času získal půdu pod nohama a začal zatápět defenzívě Krasnodaru. Právě po její chybě se v šestatřicáté minutě domácí dostali do vedení, když se prosadil Ignatěv.
     
    45
    První poločas skončil.
     
    45
    Vitalij Denisov zazdil rychlý pustup špatnou finální přihrávkou do vápna, kde narazil na nohy jednoho z vracejících se obránců.
     
    44
    Mauricio Pereyra nacentroval z levé strany, míč ve vápně přelétl všechny hráče a je z toho rychlý brejk Lokomotivu!
     
    43
    Rohový kop pro hosty...
     
    42
    Snad první úspěšný zákrok pro Sinicyna, který tentokrát neměl moc práce s Denisovovou střelou a nepustil mčí za svá záda.
     
    40
    Vitalij Denisov si počkal na dlouhý centr z pravé strany a těžkým volejem levou nohou minul vzdálenější tyč asi jen o půl metru!
     
    38
    Hráči Lokomotivu jsou při chuti, Janbajev se znovu dral za kolmou přihrávkou, ale Ramírez ho do šestnáctky nepustil.
    36. Vladislav IGNATĚV - 1:0
     
    36
    Lokomotiv právě vstřelil branku!
    Domácí vytěžili z územní převahy vedoucí branku! Kombinace před velkým vápnem už vypadala ztraceně, krkolomné zákroky obránců ale odrazily balón k VLADISLAVU IGNATĚVOVI. Ten se rychle obtočil kolem míče a z šestnácti metrů ho přízemní střelou poslal k pravé tyči, kam Sinicyn neměl šanci dosáhnout.
     
    36
    Neviditelný Mirančuk hodně pomalu vybíhal z ofsajdového postavení a pomezní sudí měl při nákopu na něj velmi snadnou práci s posouzením nedovoleného postavení.
     
    35
    Domácí dostali k dispozici standardní situaci z levé autové čáry, jenže defenzíva Krasnodaru znovu zapracovala bezchybně.
     
    34
    Vitalij Denisov si píchl míč před sebe a málem se odpoutal přes Kalešina, který na poslední chvíli stihl zatáhnout za záchranou brzdu.
     
    32
    Centry ze stran jsou v prvním poločase zatím vzácným jevem. O jeden takový se teď pokusil Janbajev, ovšem stopeři Krasnodaru byli na svém místě.
     
    30
    Pěknou kombinaci Krasnodaru završila Pereyrova přihrávka do ofsajdu na Claessona, který zároveň s hvizdem ještě nohou lízl hlavu Guilhermeho. Ani teď ale ošetření potřeba nebude.
     
    28
    Stále se hraje hodně daleko od obou branek. Moc pohledných fotbalových momentů k vidění bohužel není.
     
    26
    Igor Denisov se společně s Pereyrou vrhli skluzem po jednom míči. Oba se do sebe nepříjemně zaklesli, ovšem po chvíli se sami zvedli a mohou pokračovat ve hře.
     
    25
    Granqvist vystoupil z obranné čtveřice a zezadu fauloval Ignatěva. Lokomotiv díky tomu mohl poslat dlouhý míč do vápna, nicméně místo toho jen rozehrál na vlastní půlku a posléze až na brankáře Guilhermeho.
     
    24
    Maicón došel malými krůčky až do vápna, z jeho levého konce ale přihrál jen do lýtka předním clonícího soupeře.
     
    23
    Hra se nám přesunula zejména doprostřed hřiště, kde se týmy perou o každý metr. Oba gólmani jsou v těchto chvílích víceméně bez práce.
     
    21
    Držení míče: 41% – 59%.
     
    20
    Moskvané začínají hodně kousat, nyní se v několika lidech rychle přesunuli na útočnou polovinu, avšak Fernandesovu tvrdou střelu z delší vzdálenosti zablokoval Šiškin.
    18. Marques Maicón (LMO)
     
    18
    Velká šance Lokomotivu! Marques Maicón byl doposavad odtržený od hlavního dění, nyní ale dostal perfektní míč za obranu a jen o pár centimetrů minul ze svého pohledu pravou tyč hostující brány!
     
    17
    Wándersonova unáhlená střela ze třiadvaceti metrů byla dost pomalá a navíc letěla přímo doprostřed branky, kde si na ní počkal Guilherme.
     
    16
    Nic takového se nestalo, neposedně poskakující míč jeden z obránců odkopl až k půlící čáře.
     
    15
    Kvěrkvelija čistým skluzem odebral o balón Claessona. Krasnodar však ještě může zahrozit z dlouhého autu poblíž vápna.
     
    14
    Domácí standardní situace z hloubi pole vedla pouze k odmávanému ofsajdu.
     
    13
    První souvislejší akce Moskvanů skončila faulem Žiguleva na Vitalije Denisova. Tito dva se dnes asi budou potkávat hodně často.
     
    12
    Ramírez v plném běhu dával balón pod sebe, ovšem uprostřed pokutového území našel jen nohy bránících hráčů.
     
    11
    Hosté si dali několik rychlých přihrávek v pohybu, ale ani ty jim k posunu do palebné pozice nepomohly.
     
    10
    Krasnodar rychle ukončil útočný výpad Lokomotivu a nyní sám pomalu kombinuje na své obranné polovině.
     
    8
    Vitalij Denisov zastavil Žiguleva a postaral se o to, že Guilherme bude moci vykopávat.
     
    6
    Guilherme vystartoval ze své branky a sebral míč, po kterém se po přihrávce od Pereyry rychle sápal i hostující útočník Viktor Claesson.
     
    5
    Pereyra ještě obstaral rozehrávku rohového kopu, ovšem z něj už žádné další nebezpečí domácí branky nevyplynulo.
    4. Francisco Wánderson (KRS)
     
    4
    To Krasnodar na druhém konci hřiště zahrozil mnohem více! Francisco Wánderson se akrobaticky vrhl po zablokované střele jeho spoluhráče a z penaltového puntíku pořádně protáhl reflexivně zasahujícího Guilhermeho!
     
    3
    Moskvané se poprvé dostali do blízkosti pokutového území, ovšem přes jeho hranici se přes dobře postavené obránce nepodívali.
     
    2
    Utkání se zatím hraje v komorní atmosféře, tribuny rozhodně nezejí prázdnotou, ovšem o nějaké výborné atmosféře se rozhodně mluvit nedá.
     
    1
    Úvodní výkop obstarali hosté, kteří nastupují v tradiční zelenočerné barvě, zatímco Lokomotiv bude hrát v bílém.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    FK Lokomotiv Moskva: Guilherme – S. Kvěrkvelija, Ćorluka (C), Pejčinović – Janbajev, Igor Denisov, Fernandes, Ignatěv, Vitalij Denisov – Alexej Mirančuk, Maicón.
    Náhradníci: Kočenkov, Abajev – Margasov, Kasajev, Michalik, Kolomejcev, Tarasov, Rotenberg, Škuletić, Barinov, Galadžan, N'Dinga.

    FK Krasnodar: Sinicyn – V. Kalešin, Naldo, Granqvist (C), Ramírez – Gazinskij, Šiškin, Žigulev – Pereyra, Wánderson, Claesson.
    Náhradníci: Kricjuk, D. Adamov – Martynovič, Torbinskij, Mamajev, Podběrezkin, Komličenko, Laborde, Joãozinho, Okriašvili, Kaboré, Petrov.

    Rozhodčí: Meškov – Bogač, Petrosjan.
     
    Vzájemné zápasy

    28.08.2016 Krasnodar – Lokomotiv 1:2
    20.03.2016 Krasnodar – Lokomotiv 1:2
    30.08.2015 Lokomotiv – Krasnodar 2:1
    25.04.2015 Krasnodar – Lokomotiv 1:0
    03.08.2014 Lokomotiv – Krasnodar 0:0.
     
    FK Krasnodar

    Býci zažívají podobný příběh jako jejich dnešní soupeři. Po vydařené sezóně 2015/16 přišel v lize mírný útlum, který částečně nastal i kvůli úspěšnému působení v Evropské lize. Po nekompletním devatenáctém kole nalezneme Krasnodar na osmé pozici, odkud však ztrácí na čtvrté místo jen dva body, jež může získat už v dnešním utkání. To by ale Býci museli prolomit prokletí z venkovních hřišť, kde v tomto ročníku odehráli sedm zápasů a v nich s pouhými třemi góly ani jednou nevyhráli.
     
    FK Lokomotiv Moskva

    Lokomotiv loni bojoval celou sezónu o pohárové pozice, o čemž si ještě nedávno mohli nechat jenom zdát. Po osmém kole se moskevský tým ocitl až na třinácté pozici, z předešlých šesti kol ale vydřel hned čtyři výhry a dvě remízy a posunul se na aktuální desátou příčku. Z té se navíc může poměrně rychle posunout, na šestý Těrek se zápasem k dobru totiž ztrácí jen tři body a na čtvrtou Ufu bodů pět. Lokomotivu dnes navíc může pomoci i domácí prostředí, v němž v této sezóně pouze jednou nebodoval.
     
    Všem fotbalovým fanouškům přeji příjemný pondělní podvečer při sledování textového přenosu ze zápasu ruské Premier ligy. Od půl šesté se můžeme těšit na duel mezi týmy FK Lokomotiv Moskva a FK Krasnodar!
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.

    Michal Břuchanský

    Branky: 36. Ignatěv – 56. Mamajev (Gazinskij), 64. Wánderson (Claesson)

    Karty:   90+5. Sinicyn (KRS)


    FK Lokomotiv Moskva: Guilherme – S. Kvěrkvelija, Ćorluka (C), Pejčinović – Janbajev, Igor Denisov, Fernandes, Ignatěv (62. Kolomejcev), Vitalij Denisov – Alexej Mirančuk, Maicón.
    Náhradníci: Kočenkov, Abajev – Margasov, Kasajev, Michalik, Kolomejcev, Tarasov, Rotenberg, Škuletić, Barinov, Galadžan, N'Dinga.

    FK Krasnodar: Sinicyn – V. Kalešin, Naldo, Granqvist (C), Ramírez – Gazinskij, Šiškin, Žigulev (55. Mamajev) – Pereyra (65. Kaboré), Wánderson, Claesson (73. Okriašvili).
    Náhradníci: Kricjuk, D. Adamov – Martynovič, Torbinskij, Mamajev, Podběrezkin, Komličenko, Laborde, Joãozinho, Okriašvili, Kaboré, Petrov.

    Rozhodčí: Meškov – Bogač, Petrosjan
    bahis siteleri