Lok. Moskva – FK Krasnodar 1:2 (kon.)
konec
FK Lokomotiv Moskva
1:2 (1:0)
FK Krasnodar
Pondělí 13.03.2017, 17:30 • Stadion Lokomotiv, Moskva. Kapacita: 30,075 diváků. • Ruská Premier Liga • 19. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+5
    Žlutou kartu dostává Andrej Sinicyn (FK Krasnodar).
    90+4. Marinato Guilherme (LMO)
     
    90+4
    Fernandes na druhý pokus odcentroval z pravé strany a našel právě hlavu gólmana Guilhermeho, který ale ve vzduchu nenasměroval míč mezi tři tyče.
     
    83
    Manuel Fernandes si dva metry před pokutovým územím řekl o přihrávku do druhé vlny a bez větší přípravy vystřelil těsně vedle pravé tyče!
     
    73
    Střídání v týmu FK Krasnodar: ze hřiště odchází Viktor Claesson, přichází Tornike Okriašvili.
     
    65
    Střídání v týmu FK Krasnodar: ze hřiště odchází Mauricio Pereyra, přichází Charles Kaboré.
    64. Francisco WÁNDERSON - 1:2
     
    64
    Krasnodar právě vstřelil branku!
    To jsou věci, hostující tým z další nenápadné situace dovršuje obrat! Viktor Claesson převzal přihrávku od hrdiny Mamajeva a rychle jej přesměroval až do pokutového území na FRANCISCA WÁNDERSONA. Ten se šikovným zaseknutím zbavil všech protihráčů a Guilherme se po jeho střele k tyči znovu pouze ohlédl.
     
    62
    Střídání v týmu FK Lokomotiv Moskva: ze hřiště odchází Vladislav Ignatěv, přichází Alexandr Kolomejcev.
    56. Pavel MAMAJEV - 1:1
     
    56
    Krasnodar právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Hosté při útočné kombinaci přenesli hru na pravou stranu, odkud se balón vrátil doleva ke Gazinskému. Ten chytře nastřelil míč na vzdálenější tyč, ke které ve skluzu přispěchal nově příchozí PAVEL MAMAJEV a v leže zakončil za zaskočeného Guilhermeho.
     
    55
    Střídání v týmu FK Krasnodar: ze hřiště odchází Ilja Žigulev, přichází Pavel Mamajev.
     
    40
    Vitalij Denisov si počkal na dlouhý centr z pravé strany a těžkým volejem levou nohou minul vzdálenější tyč asi jen o půl metru!
    36. Vladislav IGNATĚV - 1:0
     
    36
    Lokomotiv právě vstřelil branku!
    Domácí vytěžili z územní převahy vedoucí branku! Kombinace před velkým vápnem už vypadala ztraceně, krkolomné zákroky obránců ale odrazily balón k VLADISLAVU IGNATĚVOVI. Ten se rychle obtočil kolem míče a z šestnácti metrů ho přízemní střelou poslal k pravé tyči, kam Sinicyn neměl šanci dosáhnout.
    18. Marques Maicón (LMO)
     
    18
    Velká šance Lokomotivu! Marques Maicón byl doposavad odtržený od hlavního dění, nyní ale dostal perfektní míč za obranu a jen o pár centimetrů minul ze svého pohledu pravou tyč hostující brány!
    4. Francisco Wánderson (KRS)
     
    4
    To Krasnodar na druhém konci hřiště zahrozil mnohem více! Francisco Wánderson se akrobaticky vrhl po zablokované střele jeho spoluhráče a z penaltového puntíku pořádně protáhl reflexivně zasahujícího Guilhermeho!

    Michal Břuchanský

    Branky: 36. Ignatěv – 56. Mamajev (Gazinskij), 64. Wánderson (Claesson)

    Karty:   90+5. Sinicyn (KRS)


    FK Lokomotiv Moskva: Guilherme – S. Kvěrkvelija, Ćorluka (C), Pejčinović – Janbajev, Igor Denisov, Fernandes, Ignatěv (62. Kolomejcev), Vitalij Denisov – Alexej Mirančuk, Maicón.
    Náhradníci: Kočenkov, Abajev – Margasov, Kasajev, Michalik, Kolomejcev, Tarasov, Rotenberg, Škuletić, Barinov, Galadžan, N'Dinga.

    FK Krasnodar: Sinicyn – V. Kalešin, Naldo, Granqvist (C), Ramírez – Gazinskij, Šiškin, Žigulev (55. Mamajev) – Pereyra (65. Kaboré), Wánderson, Claesson (73. Okriašvili).
    Náhradníci: Kricjuk, D. Adamov – Martynovič, Torbinskij, Mamajev, Podběrezkin, Komličenko, Laborde, Joãozinho, Okriašvili, Kaboré, Petrov.

    Rozhodčí: Meškov – Bogač, Petrosjan
    bahis siteleri