Prostějov – Nitra 1:8 (kon.) | Uh. Hradiště – Warriors Brno 0:2 (kon.) | Poruba – Kometa Brno 1:2 (kon.)
Jihlava – Letňany 6:0 (kon.) | Černí Vlci – Prostějov 0:2 (kon.) | Uh. Hradiště – MHC Martin 0:7 (kon.)
Poruba – Nitra 4:5 (kon.) | Warriors Brno – Jihlava 1:5 (kon.) | Kometa Brno – Černí Vlci 7:1 (kon.)
MHC Martin – Letňany 3:2 (kon.)
konec
HC RT TORAX Poruba
4:5 (0:4, 4:1)
HK Nitra
Sobota 01.04.2017, 16:30 • Zimní stadion Prostějov (kapacita: 5125 míst) • SIDA Cup • Skupina B
Partner:
     
    Nitra nakonec čtyřbrankový náskok neztratila a může se radovat z dnešního prvního vítězství. Poruba naopak podruhé prohrála. Před námi už jsou dnes jen poslední tři zápasy. (17:44:57)
     
    Konec zápasu.
     
    38:57
    Poruba právě vstřelila branku!
    Tak přece ne!! Drama nadále pokračuje, o což se postaral hezkou individuální akcí ONDŘEJ BECHER, jenž nedal Skačan moc šancí na úspěšný zákrok. Asistence: Max Vehovský
     
    38:48
    Nitra právě vstřelila branku!
    Zřejmě se zdá být o zápasu rozhodnuto! Nitra totiž zvyšuje zásluhou ADAMA SÝKORY, který se trefil přímo do šibenice. Asistence: Oliver Stumpel.
     
    37:55
    Pořád vidíme tlak Poruby, stále stejného týmu. Poruba v této chvíli dost s aktivitou poklesla, navíc ji čeká oslabení, neboť na hákování jde na trestnou Kryštof Borkovec.
     
    36:39
    Poruba nadále srdnatě brání, ale Nitra zjevně touto taktikou zamýšlí jednoznačně odejít co nejdál od své branky. Ostravané jsou proti tomu takřka bezbranní.
     
    35:23
    Hazucha pálil po přečíslení do tyče! Poruba měla pořádnou porci štěstí na své straně.
     
    34:22
    Macias nedokázal ze svého přečíslení nic vytěžit, pálil pouze vedle nitranské klece. Skačan se nemusel ani vzmohnout k zákroku.
     
    33:57
    Nitra se začíná postupně zlepšovat a zvyšovat rychlost, Poruba však svou naději nechce nechat v žádném případě pohasnout.
     
    32:07
    Oba vyloučení jsou již na ledě, ve hře čtyř proti čtyřem žádná šance publikum zvednout nedokázala.
     
    31:07
    Na ledě došlo k hromadné bitce, rozhodčí vak budou vylučovat jen iniciátory. Těmi jsou Tomáš Petruška (POR) a Pavol Kubis (NIT, oba čeká jednominutový trest za hrubost.
     
    30:51
    Poruba právě vstřelila branku!
    A máme tady pořádně drama! Poruba totiž po rychlém breaku KRYSZTOFA MACIASE snižuje na rozdíl jedné branky. Nitra už začíná pomalu zjevně psychicky uhasínat. Bez asistence.
     
    29:38
    Nitra si je vědoma své menší aktivity, což zřejmě slovenské hráče dost vyburcovalo. Němec se tak nachází pod velmi častým tlakem, který vrcholí festivalem dorážek z brankoviště. Zatím je však ustál bez úhony.
     
    28:14
    Poruba právě vstřelila branku!
    Tak přece jen zde máme zápletku! Po rychlé přesilovkové kombinaci si trojici soupeřů rozhýbal KRYZSTOF MACIAS do té míry, že už mu stačilo jen trefit odkrytou část branky. Asistence: Kryštof Borkovec.
     
    28:04
    Na 11 vteřin si zahraje Nitra ve třech, na trestnou lavici totiž zamířil i Oliver Stumpel.
     
    27:15
    Nitra si zahraje znovu v oslabení, tentokráte kvůli faulu Michala Hazuchy (NIT).
     
    26:49
    Poruba se jednoznačně z pohledu přítomných diváků zlepšila, Nitra musí mnohem častěji absolvovat návrat ke své brance i obranné souboje, i z tohoto objektivního aspektu je to jednoznačné.
     
    25:45
    Kaleta pronikal podél mantinelu do soupeřovy třetiny ledu, jenže daleko se nedostal. Nitra si tohoto, v uvozovkách, narušitele s velkou péčí pohlídala.
     
    24:54
    Sýkora prováděl ofenzivní choutky tak blízko Němce, až museli zasáhnout beci Poruby, kteří hráče menšího vzrůstu podle všeho v rámci pravidel od puku odstavili.

    Johan Čáp

    Branky a nahrávky: 23. Kovalčík (Macias, Vehovský), 29. Macias (Borkovec), 31. Macias, 39. Becher (Vehovský) – 2. Hazucha, 9. Sýkora, 12. Stumpel, 16. Pánik (Buday), 39. Sýkora (Stumpel)


    HC RT TORAX Poruba: Němec – Borkovec, Haladěj, Kalužík, Kaleta, Šinal, Pasek – Petruška, Činčala, Kalužík, Brabec, Becher, Skála, Stuchlík, Macias, Pospíšil, Vehovský, Kovalčík
    HK Nitra: Skačan – Hlavačka, Šucha, Rakús, Kováč, Dvorák, Kubis, Balko – Hazucha, Lidik, Rakús, Sýkora, Wachal, Pánik, Stumpel, Gugh, Buday
    bahis siteleri