Prostějov – Nitra 1:8 (kon.) | Uh. Hradiště – Warriors Brno 0:2 (kon.) | Poruba – Kometa Brno 1:2 (kon.)
Jihlava – Letňany 6:0 (kon.) | Černí Vlci – Prostějov 0:2 (kon.) | Uh. Hradiště – MHC Martin 0:7 (kon.)
Poruba – Nitra 4:5 (kon.) | Warriors Brno – Jihlava 1:5 (kon.) | Kometa Brno – Černí Vlci 7:1 (kon.)
MHC Martin – Letňany 3:2 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
7:1 (5:0, 2:1)
HC Černí Vlci
Sobota 01.04.2017, 19:00 • Zimní stadion Prostějov (kapacita: 5125 míst) • SIDA Cup • Skupina B
Partner:
     
    Kometa tímto výsledkem vítězí ve skupině, Černí Vlci naopak budou mezi nepostupujícími do semifinále. Skupina B je tedy dohrána, čeká na nás poslední zápas základní části. (20:11:22)
     
    Konec zápasu.
     
    39:45
    Na trestnou lavici ještě nakonec usedne Matěj Zavřel (KOM) za podražení
     
    39:02
    Šalé se zkoušel dostat do prostoru před brankou, ovšem to mu bylo odepřeno. Vlci budou jet čelit možná poslednímu útoku Komety.
     
    38:16
    Na ledě ležel jeden z hráčů Komety, za zákrok na něj si půjde sednout na trestnou lavici Václav Maňásek (CVL).
     
    37:25
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brno ještě v závěru stupňuje svou produktivitu! Po rychlé souhře, do které se zapojil i navrátivší Šalé, se nakonec prosadil jako střelec ŠTĚPÁN LINKA. Asistence: Eduard Šalé, Viktor Nesvadba.
     
    37:10
    Šalé je zpět na ledě, Vlci ve své přesilovce moc nehrozili.
     
    36:10
    Kometa si ještě v závěru zahraje ve čtyřech, Eduard Šalé totiž půjde pykat za zákrok v rohu.
     
    35:25
    Vlci jsou brankou viditelně namotivovaní, jejich útokům však nadále schází přesnost. Kometa už hraje v kontrastu s tím v naprosté pohodě a klidu.
     
    34:14
    Černí Vlci právě vstřelili branku!
    Tak přece jen to přišlo! Vlci dokázali vstřelit branku a Kometa přišla o čisté konto. Hezkou, za tělem skrytou střelou se prosazuje RADEK MIKLAS, který Schnattinegerovi moc šancí na zákrok nedal. Asistence: Tomáš Tobola.
     
    33:55
    Vlci mají dlouhou dobu puk na svých hokejkách, jenže prozatím z nich nepřichází žádná střela. Brno je v obraně velmi pohyblivé a komplexní.
     
    32:52
    Od Vlků to je defenzivní podívaná, avšak Kometa už se viditelně ani moc nesnaží. Její náskok je totiž už velmi objemný na to, aby ho ještě nějak náročně navyšovala.
     
    31:48
    Vlci neustále kupí chybu za chybou, pro Kometu tak vůbec není problém bezhlavě útočit, zatím však mají menší problémy s koncovkou.
     
    29:03
    Mišiak předvedl hezkou individuální vložku, jenže jeho finální přihrávka cíl nenašla. Vlci si tak mohou pořádně, ale pořádně oddechnout.
     
    28:43
    Páleníček měl šanci odpálit kotouč mimo pásmo Vlků, jenže trefil pouze Mlčocha. Kometa tak může nadále útočit a pálit o sto šest.
     
    27:06
    Vlci poprvé vážně zahrozili, Schnattineher si ale všechno pohlídal a kotouč poskakujicí na brankovišti zalehl svým vlastním tělem.
     
    26:08
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brněnský tým přidává už šestou branku! Díky nedůrazu soupeře na brankovišti se ke kotouči dostal PATRIK ULBRICHT, který trefuje prostor přesně u tyčky. Asistence: Martin Mišiak.
     
    25:29
    Němec pálil tvrdým příklepem pouze na bránu, rozhodčí hru přerušují, neboť se kotouč dotkl ochranné sítě.
     
    24:37
    Roznos pálil z mezikruží jen do betonu Vohlídky, Vlci měli velkou dávku štěstí, neboť hráč Komety byl úplně sám.

    Johan Čáp

    Branky a nahrávky: 3. Šalé (Ulbricht), 6. Mišiak, 7. Otava (Šrom), 10. Němec (Šalé, Mišiak), 15. Nesvadba (Kutý, Šrom), 27. Ulbricht (Mišiak), 38. Linka (Šalé, Nesvadba) – 35. Miklas (Tobola)


    HC Kometa Brno: Schnattinger (Korček)– Daněček, Mareček, Nesvadba, Kutý, Oliva, Holec, Otava, Šalé, Mišiak, Linka, Šrom, Gryc, Ulbricht, Nečas, Mlčoch, Zavřel, Ullrich, Roznos, Němec
    HC Černí Vlci: Vohlídka (Raška) – Balažovič, Páleníček, Basel, Kaufman, Kelnar, Irgl – Zahradník, Tobola, Berka, Stodůlka, Miklas, Janoš, Raška, Jež, Maňásek
    bahis siteleri