Prostějov – Nitra 1:8 (kon.) | Uh. Hradiště – Warriors Brno 0:2 (kon.) | Poruba – Kometa Brno 1:2 (kon.)
Jihlava – Letňany 6:0 (kon.) | Černí Vlci – Prostějov 0:2 (kon.) | Uh. Hradiště – MHC Martin 0:7 (kon.)
Poruba – Nitra 4:5 (kon.) | Warriors Brno – Jihlava 1:5 (kon.) | Kometa Brno – Černí Vlci 7:1 (kon.)
MHC Martin – Letňany 3:2 (kon.)
konec
HC Uherské Hradiště
0:7 (0:2, 0:5)
MHC Martin
Sobota 01.04.2017, 15:15 • Zimní stadion Prostějov (kapacita: 5125 míst) • SIDA Cup • Skupina A
Partner:
     
    Martin ukázal znovu své technické předpoklady a zapisuje si na turnaji první vítězství za tři body, Uherské Hradiště naopak čtvrtou porážku, čímž skončí ve skupině jako čtvrté. Slovenský tým čeká čtvrtý zápas až dnes večer. Na ledě následně pokračujeme boji ve skupině B. (16:16:41)
     
    Konec zápasu.
     
    39:40
    Martin je nadále natlačen v útočném pásmu, Hradiště se už ani o nic významného nepokouší.
     
    38:37
    Martin právě vstřelil branku!
    Další break, další gól! Martin se dokáže velmi jednoduše prosazovat přes psychicky rozhozené Hradiště, což jen potrdil střelou do prázdné branky PAVOL KAMIEN. Asistence: Martin Jesenský, Peter Pažický.
     
    37:49
    Puk zůstal v chumlu hráčů pro sudí neviditelný, na řadu tak přichází přerušení hry.
     
    36:48
    Zápas už se de facto jen dohrává, Hradiště totiž u ani nevyvíjí moc velkou aktivitu na velké útočné manévry, což diváckému dojmu moc nepřidává.
     
    35:33
    Martin právě vstřelil branku!
    Slovenský manšaft opravdu nemá limity! Další parádní rychlá akce po pravém křídle je důvodem, proč už na světelné tabuli svítí stav 0:6, a to tentokrát zásluhou přesného PETERA PAŽICKÉHO. Asistence: Rastislav Chrastina.
     
    34:34
    Třetina měl první vážnější šanci slováckého klubu, tváří tvář Lednickému se ale netrefil mezi tři tyče, čímž znovu dostal své spoluhráče psychicky dolů. Martin pokračuje v útoku.
     
    32:55
    Vícha padá na středovém kruhu na led, avšak o faul zřejmě nešlo. Sudí situaci pouští a nechávají hru pokračovat.
     
    31:43
    Hradiště sice zvyšuje otáčky, co to jde, jenže nadále se mu nedaří proměňovat finální přihrávky. Lednický je sice pod palbou, ale většinou nemusí ani zasahovat.
     
    30:46
    Hradiště už nedokáže navázat na hru, kterou předvádělo v úvodním poločase. Martin si tak dělá soupeřem prakticky co chce.
     
    29:41
    Martin právě vstřelil branku!
    Hradiště už opravdu není v dobré pohodě. Po chladnokrevné dorážce kousek od brankoviště se prodral do zakončení MATÚŠ MIŠÍK, který neměl moc problémů se skórováním. Asistence: Rastislav Chrastina.
     
    28:03
    Martin právě vstřelil branku!
    Lehká nepozornost a hned to máme 4:0! Po rychlém úniku podél mantinelu se dostal ke střele z kruhů VLADIMÍR SMOLKA a velmi jemnou ranou zápěstím se trefil do šibenice. Bez asistence.
     
    27:33
    Volas opouští trestnou lavici, prostějovský led opravdu dnes není nakloněn přesilovkovým brankám.
     
    26:33
    Hradiště v této chvíli bude oslabeno navíc o jednoho hráče David Volas je vyloučen za zákrok kousek od svojí branky.
     
    25:20
    Hradiště nadále pokračuje v notorickém napadání soupeřovy rozehrávky, jenže to je v této chvíli a v tomto rozložení Martina dost neúčinné. Slovenský manšaft totiž ovládlo sebevědomí.
     
    23:52
    Martin právě vstřelil branku!
    Slovenský manšaft pokračuje v přidávání dalších záseků! Po krásné souhře stál na úplném konci s nastavenou čepelí IVAN THOMKA, který nedal Mráčkovi moc šancí na zákrok. Asistence: Dávid Nátny, Vladimír Smolka.
     
    22:38
    Jesenský raději puk vyhazuje do střední pásma, neboť Hradiště teď bylo hodně aktivní. Martin se bráno na velké hranici rizika.
     
    21:41
    Hradiště po přestávce trošku ožilo, ale ani tentokrát to stále nestačí na vytvořené si tutovek nebo zajímavějších breaků. Martin totiž svou obranu hraje na výborné úrovni.

    Johan Čáp

    Branky a nahrávky: 3. Smolka, 18. Kamien, 24. Thomka (Nátny, Smolka), 29. Smolka, 30. Mišík (Chrastina), 36. Pažický (Chrastina), 39. Kamien (Jesenský, Pažický)


    HC Uherské Hradiště: Mráček (Nowak) – Obal, Novák, Ančík, Zatloukalová, Vogl, Mištůrik, Vícha, Třetina, Volas, Valouch, Kalač, Koníček, Jánoš, Maršálek, Janík
    MHC Martin: Lednický (Ďuris)– Záborský, Kamien, Kosturský, Mišík, Sákal, Jesenský, Nátny, Thomka, Smolka, Chrastina, Ivan, Pažický
    thejrc.org