Detroit – Toronto 4:5 (kon.) | Tampa – Montreal 1:2 (po pr.) | Philadelphia – New Jersey 3:0 (kon.)
Carolina – Dallas 0:3 (kon.) | Winnipeg – Ottawa 4:2 (kon.) | Edmonton – Anaheim 3:2 (po pr.)
Chicago – Boston 2:3 (kon.) | Buffalo – NY Islanders 2:4 (kon.) | St. Louis – Nashville 4:1 (kon.)
Pittsburgh – Carolina 3:2 (kon.)
konec
Pittsburgh Penguins
3:2 (1:1, 1:0, 1:1)
Carolina Hurricanes
Neděle 02.04.2017, 23:00 • PPG Paints Arena, Pittsburgh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:00
    Do konce třetí třetiny zbývá pouhá minuta a Hurricanes posílají na led šestého hráče!
     
    56:11
    Osvědčený trik Crosbyho. Ten přihrál z pravého kruhu před branku, kde se snažil dostat kotouč za brankovou čáru Jake Guentzel. Eddie Läck ale drží naděje svému týmu na vyrovnání.
     
    53:12
    Vyloučení v týmu Pittsburgh Penguins (Ian Cole – 2 min., vysoká hůl).
    49:38 Justin FAULK - 3:2
     
    49:38
    Carolina právě vstřelila branku!
    Hosté využívají přesilovou hru a jsou v kontaktu! Poměrně kuriózní gól teď obdržel Murray. Z pravého kruhu Sebastian Aho vyzval ke střele od modré JUSTINA FAULKA, jehož střela trefila nohu Rusta, od něhož se kotouč tečoval za branku a odrazem o mantinel se kotouč vymrštil do vzduchu přímo na záda brankáře Pens. Asistence: Sebastian Aho a Elias Lindholm.
     
    48:57
    Vyloučení v týmu Pittsburgh Penguins (Matt Cullen – 2 min. + 2 min., vysoká hůl).
    45:07 Conor SHEARY - 3:1
     
    45:07
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Další využitá přesilovka a naprosté rozložení obrany hostů! Phil Kessel od modré čáry našel před brankou volného Patrica Hörnqvista, který ještě vyšperkoval celou situaci rychlou přihrávkou k pravé tyči na stejně volného
    CONORA SHEARYHO, který z první trefuje odkrytou část naprosto bezmocného Läcka. Asistence: Patric Hörnqvist a Phil Kessel.
     
    44:31
    Vyloučení v týmu Carolina Hurricanes (Lee Stempniak – 2 min., příliš mnoho hráčů).
     
    41:23
    Hörnqvist měl trochu problémy se zpracováním na modré čáře, ale hned poté co zkrotil kotouč nastřeloval kotouč před branku na najíždějícího Cullena. Ten jeho mířenou střelu promáchl.
     
    38:30
    Velmi krušné chvíle pro Hurricanes v závěru druhé třetiny. V blízkosti pravé tyče mířil Crosby pod horní tyč. Läck střelu vyrazil na pravý kruh odkud pálil Archibald a hned po něm i Guentzel.
    27:50 Scott WILSON - 2:1
     
    27:50
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Pens se podruhé v dnešním zápase ujímají vedení! Zpoza levého kruhu vybruslil na pravý kruh Carter Rowney, jehož střelu Läck vyrazil betonem kousek před sebe a svou hokejkou se snažil dostat kotouč pod lapačku. To mu ale nevyšlo a ve velkém zmatku v brankovišti brankovišti byl velmi důrazný SCOTT WILSON, který díky své aktivitě procedil kotouč za brankovou čáru. Asistence: Carter Rowney.
    13:21 Jeff SKINNER - 1:1
     
    13:21
    Carolina právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno! Hurricanes nacházejí rychlou odpověď na přesilovkou branku Pens. Ze středního pásma přišel vysoký oblouček až do levého rohu, kde udržel svou bojovností kotouč Lucas Wallmark. Ihned na to přihrál mezi kruhy přijíždějícímu Eliasi Lindholmovi, který nejprve trefil betony Murraye, ale poté v pádu trefil kotouč, jenž už mířil za brankovou čáru, ale přímo na ní JEFF SKINNER přišťouchl puk špičkou své čepele. Asistence: Elias Lindholm a Lucas Wallmark.
     
    12:48
    Rychlá Wilsonova střela od modré čáry orazítkovala tyčku Läckovy branky.
    11:28 Jake GUENTZEL - 1:0
     
    11:28
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Ač už to nevypadalo tak domácí Penguins využívají pomalu končící přesilovou hru. Nutno říct, že Hurricanes si velmi špatně rozebrali své hráč a po dvou jednoduchých přihrávkách tak domácí otevírají brankový účet. Z pravého křídla se dostal na spodní část pravého kruhu Chad Ruhwedel, který nevymýšlel nic zvláštního a pouze naservíroval kotouč k levé tyči, kde byl zcela nekrytý střelec první branky JAKE GUENTZEL. Asistence: Chad Ruhwedel a Nick Bonino.
     
    10:29
    Hörnqvist měl na své čepeli první branku! Po přihrávce Crosbyho k pravé tyči ale trefil kotouč těsně vedle pravé tyče.
     
    09:40
    Vyloučení v týmu Carolina Hurricanes (Klas Dahlbeck – 2 min., podražení). Budeme moci vidět první přesilovku, kvůli přestupku Klase Dahlbecka, který podrazil na modré čáře Hörnqvista, ale ruku na srdce. Švédský útočník pádu dost pomohl.
     
    08:53
    Nahozený kotouč Murray vyrazil pouze před sebe a u pravé tyče se snažil hladově procedit kotouč za jeho záda Sebastian Aho.
     
    08:08
    Kotouč je za brankovou čárou Läcka, ale kvůli přerušení hry není branka Pens uznána.
     
    03:53
    Přečíslení dva na jednoho skvěle vyřešil Schultz, jenž si lehl na ose hřiště a zamezil tak křižné přihrávce. Navíc v pádu vypíchl Ryanovi kotouč a poslal hru do levého rohu.

    Lukáš Ureš

    Branky a nahrávky: 12. Guentzel (Ruhwedel, Bonino), 28. S. Wilson (Rowney), 46. Sheary (Hörnqvist, Kessel) – 14. Skinner (E. Lindholm, Wallmark), 50. Faulk (Aho, E. Lindholm)


    Pittsburgh Penguins: M. Murray (M.-A. Fleury) – Hainsey, Dumoulin, J. Schultz, Cole, Ruhwedel, Streit – Sheary, Crosby, Guentzel – Kessel, Bonino, Rust – Hörnqvist, Cullen, Kühnhackl – Archibald, Rowney, S. Wilson.
    Carolina Hurricanes: Läck (C. Ward) – Faulk, Hanifin, Pesce, Slavin, Tennyson, Dahlbeck – E. Lindholm, J. Staal, Aho – Teräväinen, V. Rask, Nordström – Stempniak, D. Ryan, Skinner – Di Giuseppe, Wallmark, B. McGinn.
    bahis siteleri