Boston – Tampa 4:0 (kon.) | New Jersey – Philadelphia 1:0 (po pr.) | Pittsburgh – Columbus 4:1 (kon.)
Toronto – Washington 1:4 (kon.) | Ottawa – Detroit 2:0 (kon.) | St. Louis – Winnipeg 2:5 (kon.)
Nashville – NY Islanders 1:2 (po pr.) | Minnesota – Carolina 5:3 (kon.) | Dallas – Arizona 3:2 (po pr.)
Colorado – Chicago 4:3 (po pr.) | Anaheim – Calgary 3:1 (kon.) | Los Angeles – Edmonton 6:4 (kon.)
San Jose – Vancouver 3:1 (kon.)
konec
San Jose Sharks
3:1 (2:0, 0:0, 1:1)
Vancouver Canucks
Středa 05.04.2017, 04:30 • SAP Center, San Jose • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    49:18 Chris TIERNEY - 3:1
     
    49:18
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Brent Burns na pravém křídle napřáhl od modré čáry zápěstím ke krásné táhlé střele zápěstím, která mířila těsně nad ledem doprostřed brány. CHRIS TIERNEY ji ale skvěle tečoval a puk se od jeho hole odrazil do pravého horního rohu brány! Asistence: Brent Burns a Joonas Donskoi.
    43:30 Christopher TANEV - 2:1
     
    43:30
    Vancouver právě vstřelil branku!
    CHRISTOPHER TANEV po přihrávce z levého křídla přes šířku útočného pásma od Brocka Broesera napřáhl na vrcholu pravého kruhu ke krásné střele s příklepem, která zamířila nad pravým ramenem brankáře Martina Jonese do vzdálenějšího levého horního rohu ! Canucks jsou zpět! Asistence: Brock Boeser a Luca Sbisa.
    00:30 Joel WARD - 2:0
     
    00:30
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Joonas Donskoi a před ním David Schlemko se na vrcholu pravého kruhu pro vhazování ke střele nedostali, na volný puk si ale najel JOEL WARD a nádhernou táhlou střelou ho nad levým ramenem Richarda Bachmana napálil pod do levého rohu brány! Sharks se během pouhých 12 sekund dvakrát zakously do Canucks a bleskově se ujali dvoubrankového vedení! Asistence: Joonas Donskoi a David Schlemko.
    00:18 Kevin LABANC - 1:0
     
    00:18
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Joe Pavelski na pravé straně útočného pásma vyhrál vhazování a KEVIN LABANC z kruhu pro vhazování po nádherné otočce zápěstím zamířil nad lapačkou Richarda Bachmana do bližšího pravého horního rohu brány! První střela a první gól. Sharks vedou 1:0! Asistence: Joe Pavelski.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 1. Labanc (Pavelski), 1. J. Ward (Donskoi, Schlemko), 50. Tierney (Burns, Donskoi) – 44. Ch. Tanev (Boeser, Sbisa)


    San Jose Sharks: M. Jones (Dell) – P. Martin, Burns, Vlasic (A), Braun, Dillon, Schlemko – Labanc, Marleau (A), Pavelski (C) – Hansen, Hertl, Bødker – Donskoi, Tierney, J. Ward – Meier, M. Karlsson, Sörensen. Hlavní trenér: Peter DeBoer.
    Vancouver Canucks: Bachman (R. Miller) – Edler, Stecher, Sbisa, Ch. Tanev (A), B. Hutton, Trjamkin – D. Sedin (A), H. Sedin (C), Goldobin – Bärtschi, Horvat, Boeser – Boucher, B. Sutter, Chaput – Molino, Shore, Megna. Hlavní trenér: Willie Desjardins.

    Rozhodčí: Steve Kozari, Kyle Rehman. Čároví: Shane Heyer, Brian Mach

    Diváci: 17459
    bahis siteleri