Boston – Tampa 4:0 (kon.) | New Jersey – Philadelphia 1:0 (po pr.) | Pittsburgh – Columbus 4:1 (kon.)
Toronto – Washington 1:4 (kon.) | Ottawa – Detroit 2:0 (kon.) | St. Louis – Winnipeg 2:5 (kon.)
Nashville – NY Islanders 1:2 (po pr.) | Minnesota – Carolina 5:3 (kon.) | Dallas – Arizona 3:2 (po pr.)
Colorado – Chicago 4:3 (po pr.) | Anaheim – Calgary 3:1 (kon.) | Los Angeles – Edmonton 6:4 (kon.)
San Jose – Vancouver 3:1 (kon.)
konec
San Jose Sharks
3:1 (2:0, 0:0, 1:1)
Vancouver Canucks
Středa 05.04.2017, 04:30 • SAP Center, San Jose • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:24
    Brock Boeser mohl k asistenci na jediný gól Vancouveru přidat gól, jenže z mezikruží pálil pouze do míst, kde byl připravený Martin Jones, který puk skvěle vyrazil!
     
    57:58
    Daniel Sedin v blízkosti levé tyče chytře naznačoval pohybem hlavy a svým pohledem, že bude přihrávat, nakonec se ale rozhodl pro nebezpečnou střelu zápěstím, která pod ostrým úhlem mířila ke vzdálenější pravé tyči, jenže Martin Jones ji dokázal zastavit mezi levou rukou a tělem!
     
    57:13
    Richard Bachman vyrazil na střídačku a hokejisté Vancouveru to v závěru zkouší při hře bez brankáře!
     
    57:07
    Bo Horvat dobře vypálil po zpětné přihrávce svého spoluhráče z levého kruhu pro vhazování, jeho střela bez přípravy ale z blízkosti zamířila pouze do náruče Martina Jonese!
    49:18 Chris TIERNEY - 3:1
     
    49:18
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Brent Burns na pravém křídle napřáhl od modré čáry zápěstím ke krásné táhlé střele zápěstím, která mířila těsně nad ledem doprostřed brány. CHRIS TIERNEY ji ale skvěle tečoval a puk se od jeho hole odrazil do pravého horního rohu brány! Asistence: Brent Burns a Joonas Donskoi.
     
    47:12
    Marc-Édouard Vlasic se ocitl v blízkosti pravé tyče ve velké šanci, Richarda Bachmana ale propálit nedokázal!
    43:30 Christopher TANEV - 2:1
     
    43:30
    Vancouver právě vstřelil branku!
    CHRISTOPHER TANEV po přihrávce z levého křídla přes šířku útočného pásma od Brocka Broesera napřáhl na vrcholu pravého kruhu ke krásné střele s příklepem, která zamířila nad pravým ramenem brankáře Martina Jonese do vzdálenějšího levého horního rohu ! Canucks jsou zpět! Asistence: Brock Boeser a Luca Sbisa.
     
    40:33
    Canucks na levém křídle krásně vypálili z úhlu a Martin Jones vyrážečkou na přední tyči vyrazil střelu mířící do předního horního rohu jeho brány nad! Skvělý zákrok!
     
    39:50
    Brock Boeser napřáhl v blízkosti pravého kruhu k nádherné a tvrdé střele s příklepem, která těsně nad ledem mířila k přední tyči, Martin Jones ji ale po úžasném zákroku ukryl v lapačce! Ve druhé třetině se již zřejmě gólu nedočkáme.
     
    39:26
    Patrick Marleau fauloval zezadu v pravém kruhu obranného pásma jednoho z hráčů Vancouveru, která napřahoval ke střele, a dostal dvě minuty za hákování.
     
    37:29
    Drew Shore se ocitl z ničeho nic před bránou ve velké šanci, jenže nikým neatakovaný z blízkosti Martina Jonese mezi betony nepropálil! Hra byla po zákroku brankáře Sharks přerušena.
     
    35:33
    Nikolaj Goldobin se ocitl ve dvou skvělých šancích, když nejprve z levé strany pálil nad lapačkou Martina Jonese vedle vzdálenějšího pravého horního rohu brány a po krásné diagonální přihrávce z vrcholu pravého kruhu pro vhazování vzápětí bez přípravy v blízkosti levé tyče mezi tři tyče! Jeho střelu bez přípravy ale skvěle vyrazil Martin Jones, po jehož zákroku Sharks vyhodili puk na zakázané uvolnění a hra byla přerušena!
     
    34:06
    Martin Jones se vydal za bránu, aby rozehrál, a poté skončil na ledě. Následný placák ale žádné nebezpečí nepřinesl a Sharks se podařilo bez problému rozehrát.
     
    33:08
    Michael Chaput si najel na vnitřním oblouku levého kruhu pro vhazování na krásnou přihrávku zpoza brány a zápěstím se snažil zamířit mezi betony Martina Jonese, brankář San Jose šel ale rychle do kolen a po dobrém zákroku hru přerušil!
     
    31:37
    Joonas Donskoi byl zřejmě hráčem, který se u levé tyče snažil dostat k dorážce a mířil mezi tři tyče, Richard Bachman ale v rychlém sledu dvakrát skvěle zasáhl!
     
    29:19
    Nikita Trjamkin dostal dvě minuty za podražení a Sharks si po reklamní přestávce zahrají první přesilovou hru.
     
    24:10
    Griffen Molino se krásně protáhl před bránu a snažil se zakončit, puk nakonec zamířil do posunuté brány, jenže ještě předtím následoval faul Davida Schlemka, který dostal dvě minuty za podražení. Rozhodčí ještě přezkoumali video, gól ale uznán nebyl. Vancouver tedy začíná přesilovou hru. První využít nedokázal.
     
    21:37
    Joel Ward předvedl u hrazení drobný háček, který rozhodčí viděli, a střelec druhého gólu dostal dvě minuty.
     
    08:01
    Daniel Sedin se ocitl v blízkosti pravé tyče ve velké šanci, jeho následná dorážka ale minula bližší horní roh brány!
     
    07:08
    Richard Bachman krásně zasáhl proti táhlé střele Jannika Hansena z vrcholu pravého kruhu pro vhazování pravým betonem a v blízkosti levé tyče se dostal k dorážce Tomáš Hertl, brankáře Vancouveru ale mezi betony nepropálil!
    00:30 Joel WARD - 2:0
     
    00:30
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Joonas Donskoi a před ním David Schlemko se na vrcholu pravého kruhu pro vhazování ke střele nedostali, na volný puk si ale najel JOEL WARD a nádhernou táhlou střelou ho nad levým ramenem Richarda Bachmana napálil pod do levého rohu brány! Sharks se během pouhých 12 sekund dvakrát zakously do Canucks a bleskově se ujali dvoubrankového vedení! Asistence: Joonas Donskoi a David Schlemko.
    00:18 Kevin LABANC - 1:0
     
    00:18
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Joe Pavelski na pravé straně útočného pásma vyhrál vhazování a KEVIN LABANC z kruhu pro vhazování po nádherné otočce zápěstím zamířil nad lapačkou Richarda Bachmana do bližšího pravého horního rohu brány! První střela a první gól. Sharks vedou 1:0! Asistence: Joe Pavelski.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 1. Labanc (Pavelski), 1. J. Ward (Donskoi, Schlemko), 50. Tierney (Burns, Donskoi) – 44. Ch. Tanev (Boeser, Sbisa)


    San Jose Sharks: M. Jones (Dell) – P. Martin, Burns, Vlasic (A), Braun, Dillon, Schlemko – Labanc, Marleau (A), Pavelski (C) – Hansen, Hertl, Bødker – Donskoi, Tierney, J. Ward – Meier, M. Karlsson, Sörensen. Hlavní trenér: Peter DeBoer.
    Vancouver Canucks: Bachman (R. Miller) – Edler, Stecher, Sbisa, Ch. Tanev (A), B. Hutton, Trjamkin – D. Sedin (A), H. Sedin (C), Goldobin – Bärtschi, Horvat, Boeser – Boucher, B. Sutter, Chaput – Molino, Shore, Megna. Hlavní trenér: Willie Desjardins.

    Rozhodčí: Steve Kozari, Kyle Rehman. Čároví: Shane Heyer, Brian Mach

    Diváci: 17459
    bahis siteleri