Česko – Finsko 4:3 (po pr.)
po prodl.
Česko
4:3 (0:1, 2:0, 1:2 - 1:0)
Finsko
Čtvrtek 06.04.2017, 17:30 • WERK ARENA, Třinec • Reprezentace do 18 let
Partner:
     
    43:57
    Teräväinen vyfasoval menší trest za držení a Češi si zahrají další přesilovku.
     
    32:38
    Hosté si v této části počínají velmi nedisciplinovaně a opět se budou muset bránit. Dvě minuty za podražení pro Koskenkorvu.
     
    30:07
    Finové se dostali k několika dorážkám, překonat Škarka se jim ale nepovedlo a vzápětí došlo k velké strkanici. Vylučovat se bude ovšem pouze na hostující straně, Koskenkorva dostává dvě minuty za sekání.
     
    24:27
    Anttalainen dostává dvě minuty za krosček a více než minutu budou hrát Češi v pěti proti třem!
     
    23:41
    První přesilovku si zahrají také čeští mladíci. Ikonen vyfasoval dvě minuty za sekání.
     
    12:36
    Další faul na české straně a svěřenci trenéra Václava Varadi půjdou opět do čtyř. Hrabík si vykoledoval dvě minuty za krosček.
     
    07:56
    Jeden z finských hráčů byl při výjezdu zpoza branky zahákován Safinem a je tady první přesilovka, kterou si zahrají hosté.

    Martina Sikorová

    Branky a nahrávky: 25. Kaut (Buchtela), 35. Kern (Kaut), 47. Hladonik, 65. Zadina (Hrabík) – 4. Ylönen (Talvitie), 42. Virtanen (Talvitie, Ylönen), 48. Seppälä (Koskenkorva, Isiguzo)


    Česko: Škarek (Patera) – Galvas, Šalda, Buchtela, Zelingr, Bednář, Mikyska, Myšák – Kern (C), Chytil, Zadina – Hrabík, Hladonik, Kaut (A) – Machala (A), Kalaj, Safin – Gajarský, Škvrně, Pour – J. Svoboda
    Finsko: Luukkonen (Autio) – Teräväinen, Isiguzo, Anttalainen, Latvala, Kaskinen, Utunen, Korhonen, Laitinen – Kupari, Ikonen (A), Vesalainen – Talvitie (C), Virtanen, Ylönen – Kotkaniemi, Koskenkorva (A), Tammela – Engberg, Aalto, Maansaari – Seppälä

    Rozhodčí: Šír, Hradil – Hlavatý, Tošenovjan
    bahis siteleri