Česko – Finsko 4:3 (po pr.)
po prodl.
Česko
4:3 (0:1, 2:0, 1:2 - 1:0)
Finsko
Čtvrtek 06.04.2017, 17:30 • WERK ARENA, Třinec • Reprezentace do 18 let
Partner:
     
    64:59
    Česko právě vstřelilo branku!
    Už to vypadalo, že dnes uvidíme i samostatné nájezdy, tak se ale nestane. Filip Zadina se nejprve z dobré pozice neprosadil a Kryštof Hrabík z dorážky minul. Mezitím ale FILIP ZADINA objel branku a u levé tyče dokázal usměrnit puk do sítě. A to pouhé půl sekundy před koncem prodloužení! Asistence: Kryštof Hrabík.
     
    47:12
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Vedení českému týmu vydrželo zhruba minutu. Bernard Isiguzo z rohu hřiště našel v mezikruží stojícího Jesseho Koskenkorvu, jehož ránu vyrazil Škarek jen před sebe a ERKKA SEPPÄLÄ v pádu usměrnil puk do jeho sítě.
     
    46:04
    Česko právě vstřelilo branku!
    Krátce po skončení přesilové hry se ovšem svěřenci trenéra Varadi prosazují a berou si své ztracené vedení zpět. JAN HLADONIK se ocitl s pukem před brankou a usměrnil jej mimo dosah Luukkonena. Bez asistence.
     
    41:24
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Krátce po startu třetí části máme vyrovnáno. Se střelou Jesseho Ylönena i dorážkou Aarneho Talvitieho si Škarek dokázal poradit, na další dorážku z hole SANTERIHO VIRTANENA už byl ale krátký. Asistence: Aarne Talvitie, Jesse Ylönen.
     
    34:07
    Česko právě vstřelilo branku!
    Druhá využitá početní výhoda a domácí jdou do vedení! Přihrávku Kerna na Hladonika srazil Kaskinen zpátky na hůl hráče s dvanáctkou na dresu. JAN KERN následně zakončil z velkého úhlu a po odrazu od gólmana zapadl puk do sítě. Asistence: Martin Kaut.
     
    24:53
    Česko právě vstřelilo branku!
    Dvojnásobná početní výhoda je poměrně rychle využita. Ondřej Buchtela poslal puk na levý kruh MARTINU KAUTOVI a český útočník se vzápětí snažil přihrát svým spoluhráčům. Tento pas odrazil jeden z Finů zpět na hůl hráče s šestnáctkou na dresu a následnou střelou se Kaut nemýlil. Asistence: Ondřej Buchtela.
     
    03:51
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Nedáš? Dostaneš. To se ukázalo právě teď. Finové rychle přenesli hru na opačnou stranu, po přihrávce Talvitieho střílel JESSE YLÖNEN a střelou z levého kruhu propálil Škarka. Asistence: Aarne Talvitie.

    Martina Sikorová

    Branky a nahrávky: 25. Kaut (Buchtela), 35. Kern (Kaut), 47. Hladonik, 65. Zadina (Hrabík) – 4. Ylönen (Talvitie), 42. Virtanen (Talvitie, Ylönen), 48. Seppälä (Koskenkorva, Isiguzo)


    Česko: Škarek (Patera) – Galvas, Šalda, Buchtela, Zelingr, Bednář, Mikyska, Myšák – Kern (C), Chytil, Zadina – Hrabík, Hladonik, Kaut (A) – Machala (A), Kalaj, Safin – Gajarský, Škvrně, Pour – J. Svoboda
    Finsko: Luukkonen (Autio) – Teräväinen, Isiguzo, Anttalainen, Latvala, Kaskinen, Utunen, Korhonen, Laitinen – Kupari, Ikonen (A), Vesalainen – Talvitie (C), Virtanen, Ylönen – Kotkaniemi, Koskenkorva (A), Tammela – Engberg, Aalto, Maansaari – Seppälä

    Rozhodčí: Šír, Hradil – Hlavatý, Tošenovjan
    bahis siteleri