Boston – Ottawa 1:2 (0:1 po s.n.) | New Jersey – Pittsburgh 4:7 (kon.) | Carolina – NY Islanders 0:3 (kon.)
Columbus – Winnipeg 4:5 (kon.) | Toronto – Tampa 1:4 (kon.) | Florida – St. Louis 3:6 (kon.)
Dallas – Nashville 3:7 (kon.) | Colorado – Minnesota 3:4 (kon.) | Arizona – Vancouver 4:3 (kon.)
Anaheim – Chicago 4:0 (kon.) | San Jose – Edmonton 2:4 (kon.) | Los Angeles – Calgary 1:4 (kon.)
konec
Columbus Blue Jackets
4:5 (1:2, 2:1, 1:2)
Winnipeg Jets
Pátek 07.04.2017, 01:10 • Nationwide Arena, Columbus • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    54:00 Boone JENNER - 4:5
     
    54:00
    Columbus právě vstřelil branku!
    Drama je opět na světě! Skvěle to teď provedl velezkušený Scott Hartnell, který se z pravého křídla natlačil až na úroveň kruhů a poté mezi nohama Byfugliena procedil přesný pas na BOONEA JENNERA, jenž už to měl ze stoprocentní pozice snadné. Asistence: Scott Hartnell a Oliver Bjorkstrand.
    49:37 Bryan LITTLE - 3:5
     
    49:37
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Svěřenci Johna Tortorelly znovu propadli ve středním pásmu a hosté toho dokázali využít. Perreault se zmocnil kotouče a ujel po levém křídle, aby nakonec předložil puk do předbrankového prostoru BRYANU LITTLEOVI a ten si už zakončení vychutnal. Asistence: Mathieu Perreault a Dustin Byfuglien.
    44:06 Jacob TROUBA - 3:4
     
    44:06
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Hosté si berou promrhaný náskok zpět a opět mají blíže k vítězství. Perreault nabil na vrchol kruhů napřaženému JACOBU TROUBOVI, jehož dělovku Korpisalo i vinou zakrytého výhledu nestihl zastavit. Asistence: Mathieu Perreault a Bryan Little.
    32:35 Brandon SAAD - 3:3
     
    32:35
    Columbus právě vstřelil branku!
    Blue Jackets přidávají druhý gól v rozmezí pěti minut a máme vyrovnáno! Opět se o to postaral důrazný BRANDON SAAD, kterému tentokrát stačilo jen usměrnit zblokovaný pokus Wennberga usměrnit do sítě. Asistence: Alexander Wennberg.
    27:12 Brandon SAAD - 2:3
     
    27:12
    Columbus právě vstřelil branku!
    Tortorellova parta je zpátky ve hře. BRANDON SAAD ujel po pravém křídle, natlačil se až před Comrieho a přesnou střelou z bezprostřední blízkosti také domácího brankáře překonal! Asistence: Oliver Bjorkstrand.
    23:49 Mathieu PERREAULT - 1:3
     
    23:49
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Čtvrtá lajna Jackets teď pořádně zatopila hostům s rozehrávkou, pak ale Columbuští selhali a do rychlé protiakce se vydal MATHIEU PERREAULT, který už si věděl s Korpisalem rady. Asistence: Bryan Little.
    15:25 Mark SCHEIFELE - 1:2
     
    15:25
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Uplynula sotva minuta a půl od vyrovnávací trefy Trouby a Winnipežští už dokonali obrat! Blake Wheeler obkroužil domácí svatyni a poté se k puku dostal důrazný MARK SCHEIFELE, který už si s klečícím Korpisalem poradil. Asistence: Blake Wheeler, Andrew Copp.
    13:54 Jacob TROUBA - 1:1
     
    13:54
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Jets to nakonec ještě před návratem Harringtona na led stihli, máme tak vyrovnáno. Bryan Little nezištně přenesl hru na volného JACOBA TROUBU, jenž střelou pod lapačku překvapil zaskočeného Korpisala. Asistence: Bryan Little a Joel Armia.
    06:58 Nick FOLIGNO - 1:0
     
    06:58
    Columbus právě vstřelil branku!
    Domácí jsou za aktivní vstup do zápasu odměněni vedoucím gólem. Kapitán NICK FOLIGNO se zmocnil odraženého puku ve vlastním pásmu, rozjel se po levém křídle a přesnou střelou ke vzdálenější tyči nedal Comriemu šanci! Bez asistence.

    Vojtěch Balon

    Branky a nahrávky: 7. N. Foligno, 28. Saad (Bjorkstrand), 33. Saad (Wennberg), 54. Jenner (Hartnell, Bjorkstrand) – 14. Trouba (Little, Armia), 16. Scheifele (Wheeler, Copp), 24. Perreault (Little), 45. Trouba (Perreault, Little), 50. Little (Perreault, Byfuglien)


    Columbus Blue Jackets: Korpisalo (Bobrovskij) – Nutivaara, S. Jones, J. Johnson, D. Savard, Harrington, Quincey – N. Foligno, Dubinsky, Atkinson – Saad, Wennberg, Gagner – Calvert, W. Karlsson, J. Anderson – Hartnell, Jenner, Bjorkstrand.
    Winnipeg Jets: Comrie (Hellebuyck) – Morrissey, Trouba, Melchiori, Byfuglien, Stuart, Nogier – Perreault, Little, Wheeler – Ehlers, Scheifele, Laine – Copp, Lowry, Armia – B. Tanev, Roslovic, Thorburn.

    Rozhodčí: Furlatt, L'Ecuyer – Wheler, Miller
    bahis siteleri