Boston – Ottawa 1:2 (0:1 po s.n.) | New Jersey – Pittsburgh 4:7 (kon.) | Carolina – NY Islanders 0:3 (kon.)
Columbus – Winnipeg 4:5 (kon.) | Toronto – Tampa 1:4 (kon.) | Florida – St. Louis 3:6 (kon.)
Dallas – Nashville 3:7 (kon.) | Colorado – Minnesota 3:4 (kon.) | Arizona – Vancouver 4:3 (kon.)
Anaheim – Chicago 4:0 (kon.) | San Jose – Edmonton 2:4 (kon.) | Los Angeles – Calgary 1:4 (kon.)
konec
Florida Panthers
3:6 (0:1, 1:1, 2:4)
St. Louis Blues
Pátek 07.04.2017, 01:40 • BB&T Center, Sunrise • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:01 Jaden SCHWARTZ - 3:6
     
    59:01
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Na druhý pokus se to už podařilo! Do prázdné klece zakončil JADEN SCHWARTZ! Asistence: Alex Pietrangelo, Vladimir Tarasenko.
    53:49 Alex PIETRANGELO - 3:5
     
    53:49
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Rychlý přechod zpět do útočného pásma precizně vyřešil Jaden Schwartz, který našel mezi kruhy osamoceného ALEXE PIETRANGELA, pro něhož nebyl problém umístit kotouč do odhalené klece! Další využitá přesilovka Bluesmanů. Asistence: Jaden Schwartz, Jori Lehtera.
    50:37 Patrik BERGLUND - 3:4
     
    50:37
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Hosté využívají přesilovku! Jordan Schmaltz střílenou příhrávkou nabídl úmyslně puk na teč PATRIKU BERGLUNDOVI, který do letícího puku lehce ťukl a nasměroval ho za záda bezmocného Reimera, který nestihl zareagovat. Asistence: Jordan Schmaltz, David Perron.
    47:45 Denis MALGIN - 3:3
     
    47:45
    Florida právě vstřelila branku!
    Akce pokračovala, v rohu sebral kotouč znovu Sceviour, který posunul přihrávku na modrou čáru na DENISE MALGINA, jehož prudká střela zapadla za záda Allena! A je znovu vyrovnáno. Asistence: Colton Sceviour, Jason Demers.
    45:36 David PERRON - 2:3
     
    45:36
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Netrvalo dlouho a Bluesmani se do útočného pásma navrátili. Parayko sice měl co dělat, aby neztratil puk, ale toho se ujmul DAVID PERRON, který nikým neatakován projel před brankovištěm kolem Reimera, položil si ho na led a obloučkem překonal. Asistence: Colton Parayko.
    40:55 Michael MATHESON - 2:2
     
    40:55
    Florida právě vstřelila branku!
    A přeci jen! St. Louis se sice krátce osvobodilo, ale rychlý návrat do útočného pásma využívá MICHAEL MATHESON, který po přejetí útočné modré objel branku a překvapivým posunutím puku zpoza klece směrem na Allena využil betonu hostujícího brankáře, který si srazil kotouč za svá záda! Asistence: Jonathan Huberdeau, Alex Petrovic.
    27:37 Vladimir TARASENKO - 1:2
     
    27:37
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Tak to je rychlá odpověď! VLADIMIR TARASENKO prostřelil bezmocného Reimera, který se snažil zachytit letící puk, ale ten mu propadl mezírkou ve výstroji za záda a od tyčky se odrazil do branky. Asistence: Jaden Schwartz, Ivan Barbašev.
    26:41 Vincent TROCHECK - 1:1
     
    26:41
    Florida právě vstřelila branku!
    Floridě se daří vyrovnat! Po dlouhém setrvání v obranném pásmu se k puku dostal McCoshen, který předal puk Jágrovi, jenž vyslal do útoku VINCENTA TROCHECKA! Tomu se podařilo dostat až do levého kruhu pro vhazování a prudkou střelou propálit Allena. Asistence: Jaromír Jágr, Ian McCoshen.
    12:16 Ryan REAVES - 0:1
     
    12:16
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Ian McCoshen hrubě chyboval ve středním pásmu, když se mu nepodařilo vyhodit puk, natrefil jen Scottieho Upshalla, jenž vyslal směrem na Reimerovu branku RYANA REAVESE. Tomu se podařilo propálit brankáře Panterů a otevřít skóre! Asistence: Scottie Upshall.

    Jan Vojkůvka

    Branky a nahrávky: 27. Trocheck (Jágr, McCoshen), 41. Matheson (Huberdeau, Petrovic), 48. Malgin (Sceviour, Demers) – 13. Reaves (Upshall), 28. Tarasenko (Schwartz, Barbašev), 46. Perron (Parayko), 51. Berglund (Schmaltz, Perron), 54. Pietrangelo (Schwartz, Lehterä), 60. Schwartz (Pietrangelo, Tarasenko)


    Florida Panthers: Reimer (Berra) – Demers, Yandle, Petrovic, Matheson, Pysyk, McCoshen (A) – Jágr, Trocheck, Huberdeau – R. Smith, Bjugstad, Marchessault – Malgin, Vanek, Sgarbossa (C) – MacKenzie, Sceviour (A), S. Thornton.
    St. Louis Blues: Allen (C. Hutton) – Pietrangelo (C), Bouwmeester, Parayko, Edmundson, Schmaltz, Gunnarsson – Tarasenko (A), Barbašev, Schwartz – Perron, Berglund, Steen (A) – Jaškin, Lehterä, Pääjärvi – Reaves, Brodziak, Upshall.

    Rozhodčí: Brad Meier, Ghislain Hebert – Tony Sericolo, Pierre Racicot
    bahis siteleri