Detroit – New Jersey 4:1 (kon.) | NY Islanders – Ottawa 4:2 (kon.) | Tampa – Buffalo 4:2 (kon.)
Toronto – Columbus 2:3 (kon.) | St. Louis – Colorado 3:2 (kon.) | NY Rangers – Pittsburgh 3:2 (kon.)
Philadelphia – Carolina 3:4 (1:2 po s.n.) | Washington – Florida 0:2 (kon.) | Anaheim – Los Angeles 4:3 (po pr.)
Edmonton – Vancouver 5:2 (kon.)
po prodl.
Anaheim Ducks
4:3 (1:1, 1:1, 1:1 - 1:0)
Los Angeles Kings
Pondělí 10.04.2017, 02:30 • Honda Center, Anaheim • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    60:53 Shea THEODORE - 4:3
     
    60:53
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto! Ducks vyhráli vhazování, kotouč se dostal do středního pásma, odkud vyslal Rakell do samostatného úniku SHEA THEODORA, a ten vymetl všechny pavučiny v horním rohu Quickovy branky. Pro jednadvacetiletého beka domácích druhá branka v sezoně. Asistence: Rickard Rakell, Ryan Getzlaf.
    51:34 Nate THOMPSON - 3:3
     
    51:34
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Skóre znovu vyrovnané! Montour z rohu jen nahodil puk před branku a NATE THOMSPON ho dokázal tečovat za Quickova záda. Pro rodáka Anchorage, Aljašky první branka v sezoně! Asistence: Brandon Montour, Hampus Lindholm.
    47:55 Dustin BROWN - 2:3
     
    47:55
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Hosté poprvé v utkání vedou! Kopitar poslal puk na modrou, odkud vystřelil z první Forbort. Jeho střelu ale ještě tečoval bývalý kapitán Flames Iginla a poté ještě DUSTIN BROWN. Brownův čtrnáctý gól v sezoně, 3:2 pro Kings! Asistence: Jarome Iginla Derek Forbort.
    35:56 Kyle CLIFFORD - 2:2
     
    35:56
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Kings znovu srovnávají skóre zápasu! Od modré nahazoval puk na branku Gravel a KYLE CLIFFORD ho ještě dokázal tečovat před brankářem Bernierem. Šestadvacetiletý rodák z kanadského Ayr zaznamenává šestou branku v sezoně. Asistence: Kevin Gravel, Nic Dowd.
    29:53 Antoine VERMETTE - 2:1
     
    29:53
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Domácí jdou opět do vedení! Getzlaf přihrál puk před branku, kde stál ANTOINE VERMETTE a poslal ho za záda Quicka. Pro centra Ducks devátá branka v sezoně a šestý bod za posledních šest utkání. Asistence: Ryan Getzlaf, Rickard Rakell.
    11:20 Drew DOUGHTY - 1:1
     
    11:20
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Branka platí, je srovnáno! Martinez přihrál na DREWA DOUGHTYHO, jehož prudká rána skončila až za záda Berniera, který toho přes clonícího hráče příliš neviděl. Sedmadvacetiletý bek Kings zaznamenává dvanáctou branku v sezoně. Asistence: Alec Martinez, Tanner Pearson.
    00:28 Patrick EAVES - 1:0
     
    00:28
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Ducks se dostávají do vedení! Getzlaf se dostal ve středním pásmu ke kotouči, projel s ním do útočného pásma, kde ho předal PATRICKU EAVESOVI, a ten vymetl horní růžek Quickovy branky. Pro dvaatřicetiletého Kanaďana dvaatřicátá trefa v sezoně. Asistence: Ryan Getzlaf.

    Jiří Sameš

    Branky a nahrávky: 1. Eaves (Getzlaf), 30. Vermette (Getzlaf, Rakell), 52. N. Thompson (Montour, H. Lindholm), 61. Theodore (Rakell, Getzlaf) – 12. Doughty (Martinez, Pearson), 36. Clifford (Gravel, Dowd), 48. D. Brown (Iginla, Forbort)


    Anaheim Ducks: Bernier (Gibson) – Theodore, Montour, H. Lindholm, Manson, Vatanen, Bieksa – Rakell, Getzlaf (C), Eaves – Cogliano, Kesler (A), Silfverberg – L. Shaw, Vermette, Perry (A) – Wagner, N. Thompson, O. Kaše.
    Los Angeles Kings: Quick (Bishop) – Forbort, Doughty (A), Muzzin, Gravel, McNabb, Martinez – Iginla, Kopitar (C), D. Brown – Pearson, J. Carter (A), Toffoli – Dowd, Andreoff, Gáborík – Clifford, N. Shore, Lewis.

    Rozhodčí: Kevin Pollock, Justin StPierre – Trent Knorr, Kiel Murchison

    Diváci: 16 564
    bahis siteleri