Bosna a Hercegovina – Hongkong 0:5 (kont.) | Lucembursko – SAE 17:0 (kon.) | Jihoafrická rep. – Gruzie 5:6 (kon.)
Bulharsko – Tchaj-wan 3:0 (kon.)
konec
Lucembursko
17:0 (4:0, 6:0, 7:0)
Spojené arabské emiráty
Pondělí 10.04.2017, 12:00 • Palác zimních sportů, Sofia • Mistrovství světa - III. A Divize • Skupina B
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:20 Bob LINSTER - 17:0
     
    59:20
    Lucembursko právě vstřelilo branku!
    Přeci jenom se ještě evropské země raduje s další branky. Před Al Suwaidim se ke kotouči dostal BOB LINSTER, který si dobře počkal a poté kotouč zasunul za tělem gólmana SAE. Asistence: Nicolas Mossong.
    54:06 Benny WELTER - 16:0
     
    54:06
    Lucembursko právě vstřelilo branku!
    Uběhlo pouze jedenáct vteřin a je tady další gól. Ze středního pásma si to až před Al Suwaidiho namířil BENNY WELTER, jenž si před bránou dal kotouč na forhend a vypálil mimo dosah gólmana SAE. Asistence: Robert Beran.
    53:55 Colm CANNON - 15:0
     
    53:55
    Lucembursko právě vstřelilo branku!
    Patnáctá branka evropské země. COLM CANNON sice z předbrankového prostoru nejprve nezakončoval, ale poté mu Schons vrátil kotouč a Al Suwaidi už poté nedokázal reagovat. Asistence: Francois Schons, Nicolas Mossong.
    50:00 Kai LINSTER - 14:0
     
    50:00
    Lucembursko právě vstřelilo branku!
    Velmi povedená akce končí dalším gólem. Přihrávka z levého kruhu na ten pravý totiž přistála na hokejce KAIE LINSTERA, který švihem vypálil přesně do vzdálenějšího horního rohu brány. Asistence: Ben Houdremont.
    47:08 Colm CANNON - 13:0
     
    47:08
    Lucembursko právě vstřelilo branku!
    Nyní už byl Al Suwaidi bez šance. Proti nájezdu Erikssona si sice dobře vyjel, ale tím umožnil přihrávku k tyči, kde stál COLM CANNON. Ten puk zasunul za brankovou čáru. Asistence: Marcus Erksson, Robert Beran.
    44:41 Benny WELTER - 12:0
     
    44:41
    Lucembursko právě vstřelilo branku!
    Dvanáctá branka v síti SAE. Jako nůž máslem teď k bráně prošel Thierry Beran, který nezakončoval, ale průnik vyšperkoval přihrávkou na BENNYHO WELTERA. Ten v pohodě zakončil do prázdné brány. Asistence: Thierry Beran.
    40:15 Colm CANNON - 11:0
     
    40:15
    Lucembursko právě vstřelilo branku!
    Zdá se, že ani třetí třetina nenabídne jiný obraz hry. Hned po buly se dopředu vydala dvojice Robert Beran – COLM CANNON a právě druhý zmíněný dokázal přidat jedenáctou branku Lucemburska. Asistence: Robert Beran.
    37:31 Ben HOUDREMONT - 10:0
     
    37:31
    Lucembursko právě vstřelilo branku!
    Máme tady desítku! Střelu od modré čáry totiž Al Suwaidi pouze vyrazil přesně na hůl vlevo postaveného BENA HOUDREMONTA, který puk zblízka propasíroval pod betony brankáře. Asistence: Kai Linster.
    33:27 Colm CANNON - 9:0
     
    33:27
    Lucembursko právě vstřelilo branku!
    A záhy přichází devátá branka v síti SAE. Po rychlé akci přišla přihrávka od zadního mantinelu, kterou k trefě pod horní tyč brány využil osamocený COLM CANNON. Asistence: Ben Houdremont, Miroslav Mosr.
    32:56 Robert BERAN - 8:0
     
    32:56
    Lucembursko právě vstřelilo branku!
    Teď už se však Lucembursko dočkalo další trefy. Z rohu útočného pásma se vymanil ROBERT BERAN, který měl dostatek prostoru na zakončení s rychlou střelou se trefil přesně ke vzdálenější tyči. Asistence: Colm Cannon.
    22:48 Colm CANNON - 7:0
     
    22:48
    Lucembursko právě vstřelilo branku!
    A další branka v síti Khaleda Al Suwaidiho. Tentokrát se v roli přihrávajícího zjevil Robert Beran, který našel skvěle postaveného COLMA CANNONA, jenž se prosadil z bezprostřední blízkosti. Asistence: Rober Beran.
    21:03 Eric WAMBACH - 6:0
     
    21:03
    Lucembursko právě vstřelilo branku!
    Kanonáda favorizovaného týmu pokračuje. Po individuální akci se před brankoviště soupeře dostal ERIC WAMBACH, který si kotouč hodil na bekhend a posléze mířil přesně pod břevno. Krásná branka! Asistence: Miroslav Mosr.
    20:24 Robert BERAN - 5:0
     
    20:24
    Lucembursko právě vstřelilo branku!
    Hned v úvodu druhé třetiny přidává Lucembursko pátou branku. ROBERT BERAN si sjel před bránu, kam obdržel přihrávku z levé strany a následné zakončení se došouralo až za brankovou čáru. Asistence: Marcus Eriksson, Colm Cannon.
    11:00 Marcus ERIKSSON - 4:0
     
    11:00
    Lucembursko právě vstřelilo branku!
    Po dlouhých opravách brány SAE však záhy přeci jenom přichází čtvrtá branka Lucemburska. Robert Beran si napravo poradil se soupeřem a od zadního mantinelu oslovil dobře postaveného MARCUSE ERIKSSONA, jenž Al Suwaidimu nedal sebemenší šanci. Asistence: Robert Beran.
    07:01 Kai LINSTER - 3:0
     
    07:01
    Lucembursko právě vstřelilo branku!
    Místo snížení přichází třetí zářez favorizovaného Lucemburska. V oslabení totiž přihrávka zpoza Al Suwaidiho brány našla na pravém kruhu postaveného KAIE LINSTERA, jenž střelou pod břevno překonal přesunujícího se Al Suwaidiho. Asistence: Benny Welter, Thierry Beran.
    04:07 Miroslav MOSR - 2:0
     
    04:07
    Lucembursko právě vstřelilo branku!
    Přesilovou hru Lucembursko sice nevyužilo, ale záhy po jejím konci přidává druhou branku. MIROSLAV MOSR se protáhl na pravé straně, posléze se natlačil až k Al Suwaidiho a toho překonal zakončením do horní části brány. Asistence: Ben Houdremont.
    01:15 Benny WELTER - 1:0
     
    01:15
    Lucembursko právě vstřelilo branku!
    Favorité zápasu jdou do vedení! Slabé nahození od modré čáry nyní Al Suwaidi nedokázal lapit a z dorážky z bezprostřední blízkosti se prosadil BENNY WELTER. Asistence: Eric Wambach, Kai Linster.

    Lukáš Podleśny

    Branky a nahrávky: 2. Welter (Wambach, K. Linster), 5. Mosr (Houdremont), 8. K. Linster (Welter, R. Beran), 11. Eriksson (R. Beran), 21. R. Beran (Eriksson, Cannon), 22. Wambach (Mosr), 23. Cannon (R. Beran), 33. R. Beran (Cannon), 34. Cannon (Houdremont, Mosr), 38. Houdremont (K. Linster), 41. Cannon (R. Beran), 45. Welter (T. Beran), 48. Cannon (Eriksson, R. Beran), 50. K. Linster (Houdremont), 54. Cannon (Schons, Mossong), 55. Welter (R. Beran), 60. B. Linster (Mossong)


    Lucembursko: Lepage (Mangen) – Schons, Scheier (C), K. Linster, Thill, Farinon – Cannon (A), R. Beran, Eriksson – Wambach, Houdremont, Welter (A) – Mosr, Holtzem, T. Beran – Minden, B. Linster, Mossong.
    Spojené arabské emiráty: Al Suwaidi (A. Al Dhaheri) – M. Al Dhaheri, T. Al Shamsi, Al Ameri, M. Al Haddad, Al Hebsi (A) – Al Yafeai, O. Al Shamsi (C), Al Muharrami – Ab. Al Haddad, O. Al Mehairbi, S. Al Nuaimi – Al Muhairbe (A), I. Al Nuaimi, A. Al Mazrouei – Al Blooshi.

    Rozhodčí: Michał Baca (POL) – Oleg Kljaščevnikov (BLR), Jakob Schauer (AUT)

    Diváci: 50
    bahis siteleri