Bosna a Hercegovina – Hongkong 0:5 (kont.) | Lucembursko – SAE 17:0 (kon.) | Jihoafrická rep. – Gruzie 5:6 (kon.)
Bulharsko – Tchaj-wan 3:0 (kon.)
konec
Bulharsko
3:0 (0:0, 2:0, 1:0)
Tchaj-wan
Pondělí 10.04.2017, 19:00 • Palác zimních sportů, Sofia • Mistrovství světa - III. A Divize • Skupina A
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 19:30.
     
    Hezký večer přeji všem příznivcům ledního hokeje. Dnes startuje Mistrovství světa 3. Divize a my se zaměříme na skupinu A, kde se střetnou týmy Bulharska a Tchajwanu.
     
    Bulharsko

    V roce 2006, kdy dosáhlo Bulharsko nejlepšího výsledku v posledních letech, ve své skupině II. divize skončilo druhé a v celkovém pořadí všech úrovní na 32. místě. Od té doby měli Bulhaři spíše záchranářské starosti, až je v roce 2013 nezvládli a sestoupili do nejnižší III. divize. Tu však následně vyhráli a v roce 2015 v Jižní Africe se v II. B divizi bez problémů zachránili. Bez svého nejlepšího hráče však loni v Mexiku neměli vůbec žádnou šanci a na domácí půdě v Sofii se musí pokusit o okamžitý postup zpět.
     
    Tchajwan

    O počátcích hokeje na ostrově Tchajwan, na kterém vznikla v roce 1949 Čínská republika, nejsou v podstatě žádné dostupné informace. Jisté je až založení hokejového svazu v roce 1980 a první národní mistrovství v roce 1982, o kterém však také nejsou žádné další zprávy. V roce 2008 se také začala psát historie Čínské republiky v MS. Nejprve ve věkové kategorii do 18 let, poté i do 20 let, ale mezi dospělými dlouho nic. Možnou změnu avizoval vznik nové domácí ligové soutěže v roce 2015. Opravdovým milníkem v historii hokeje Čínské republiky se stane rok 2017, ve kterém sice reprezentace vypouští Vyzývací pohár, ale soustředí se na účast na Asijských hrách v Divizi I a hlavně na premiéru v MS III. divize, kam jede s ambicemi skončit v horní polovině konečného pořadí. Generálka na Asijských hrách se však nepovedla úplně podle představ, tým prohrál v prodloužení s Thajskem a s Hong Kongem se trápil až do nájezdů. Jak dopadne na MS?
     
    Vzájemná utkání

    Obě reprezentace se mezi sebou ještě nestřetly. Dnes to tedy bude pro oba týmy premiéra a favoritem jistě bude domácí výběr. Uvidíme, jak se s touto rolí v prvním utkání Bulhaři popasují.
     
    Jak si oba týmy povedou v dnešním duelu, se dozvíme v pozdějších večerních hodinách. Ze zápasu je pro Vás připraven online přenos, kterým Vás mile ráda provedu. Takže o nejdůležitější momenty a také videa z gólových příležitostí tak rozhodně nepřijdete. Přeji tedy všem příjemnou počtenou a hokejovou zábavu.
     
    Úvodní sestavy:

    Bulharsko: Dimitrov (A) (N. Nikolov) – V. Vasilev (A), Cvetanov, Gjurov (A), Mladenov, Georgijev, Stojlov, Cicelkov – Hodulov, M. Nikolov (C), Dilkov – Bojadžiev, Muhačev, Jotov – Vasilev, Gatčev, Dikov – Iskrenov, Georgijev.

    Tchajwan: Šeng-Čchun Chuang (Liao) – T-W. Čchang, I-Č. Tchang, Ch-Ch. Čchang (A), Ch-J. Čchang, Šeng-Čch'e Chuang – H-Ch. Jang (A), Šen (C), Čchen – J-K. Wej, Lin, Pchaj – Tseng, Č-J. Jang, Hsu – T-Y. Tchang, H.-I. Jang, K-T. Čchang – J-Č. Wej.

    Rozhodčí: Bajt – Aygun, Zien.
     
    Na ledě právě probíhá ceremoniál k zahájení MS 3. Divize. Dnes se už sice hrály dva zápasy, ale vzhledem k tomu, že domácí reprezentace Bulharska nastoupí až ve večerních hodinách, zahájení proběhne při této příležitosti.
     
    Postupně jsou představovány všechny týmy, které se tohoto divizního mistrovství světa zúčastní.
     
    Nyní probíhá úprava ledové plochy a utkání tak během pár okamžiků bude moci začít.
     
    Hráči obou celků už naskakují na hrací plochu a začátek zápasu se už opravdu blíží.
     
    Obě reprezentace se seřadily na modrých čárách a následně se všichni hráči pozdravili. Ještě zdravice obou kapitánů s arbitry dnešního duelu a výměna vlaječek a jdeme na to.
     
    Bulhaři nastoupí v červených dresech, naproti tomu hráči Tchajwanu budou hrát v bílém.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:17
    Po vhazování ve středovém kruhu se k puku dostali Tchajwané a už s ním míří do útočného pásma.
     
    00:35
    Záhy o něj však přišli a následný útok skončil první střelou Bulharska, o kterou se postaral Alex Stojlov, jenž pálil z pravého kruhu.
     
    01:40
    Vyloučení v týmu Tchajwan (Tse-Wej Čchang – 2 min., hákování).
     
    02:45
    Domácí se dlouho drželi v pásmu Tchajwanu, ale jejich střely končily na pozorné obraně, nyní se hráči v bílém osvobozují.
     
    03:25
    Stanislav Muhačev pálil z levé strany, ale brankář Tchajwanu byl na svém místě a podržel svůj tým. Znovu je tu osvobození.
     
    03:40
    Tchajwan je už v plném počtu.
     
    04:50
    Čcheng-Jü Jang dostal přesnou přihrávku do prostoru mezi kruhy, ale jeho následná střela skončila pouze vysoko nad brankou Bulharska.
     
    05:21
    Další slibná akce Bulharska, které je od úvodních minut hodně aktivní. Nyní se snažil prodrat do útočného pásma Ivan Hodulov, ale byl v postavení mimo hru, která se tak stěhuje zpět do středního pásma.
     
    06:08
    Bulhaři se dopustili zakázaného uvolnění a hra se tak stěhuje znovu před branku Tchajwanu, kde se bude vhazovat po pravici Jü-Čcheng Liaa.
     
    06:51
    Hráčům Tchajwanu se nepovedlo dostat se do útočného pásma, následně pak ztratili puk a ten získali opět Bulhaři. S ním už míří znovu před branku Jü-Čcheng Liaoa.
     
    07:35
    Bulharský brankář odjíždí z brány, Bulhaři mají tedy výhodu o jednoho muže v poli. Pokud nevstřelí branku, budou hrát další přesilovou hru.
     
    07:35
    Vyloučení v týmu Tchajwan (Tse-Wej Čchang – 2 min., sekání).
     
    08:16
    Cvetan Cvetanov před brankou Tchajwanu dorážel střelu Martina Gjurova, ale brankář Jü-Čcheng Liao předvedl svůj um a jeho teč chytil.
     
    08:56
    Následně se také hráči v bílých dresech osvobozují a šetří cenné vteřiny ze svého oslabení.
     
    09:35
    Další oslabení Tchajwané zvládli a už jsou v plném počtu.
     
    10:07
    Po delší době se do další akce dostali také hráči Tchajwanu, Kchaj-Tchaj Čchang vyslal střelu z levého kruhu, ale brankář Dimitrov ji lapil.
     
    10:36
    Přesilovku si také zahrají Tchajwanci. Iskrenov dostává dvě minuty za sekání a už sedí na trestné lavici. Ještě navíc dostává desetiminutový osobní trest za protesty.
     
    11:15
    Miroslav Vasilev ujel ve vlastním oslabení, dostal se až před branku Tchajwanu, kde zblízka svou šanci promarnil a kotouč poslal pouze těsně vedle.
     
    11:50
    Bulhaři se dokázali osvobodit a nyní odcházejí vystřídat svou unavenou čtveřici. Na led tedy naskakují čerstvé síly.
     
    12:36
    Bulhaři jsou v plném počtu. Ve vlastním oslabení si rozhodně počínali lépe, než hráči Tchajwanu v přesilové hře.
     
    12:55
    Tomislav Georgijev si nabruslil do předbrankového prostoru tchajwanské branky, kde poté svou přízemní střelou nechal vyniknout brankáře, jenž semaforem jeho projektil zneškodnil.
     
    13:05
    Vyloučení v týmu Tchajwan (Hsiao-Chao Jang – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    13:55
    Bulhaři hrají další přesilovou hru a znovu se jim nedaří překonat brankáře Tchajwanu. Ten poslal puk mezi své spoluhráče, kteří se následně osvobozují.
     
    14:20
    Další nepřesná střela Janakiho Gatčeva a Tchajwan se znovu osvobozuje a posílá kotouč až před bulharského brankáře.
     
    15:05
    Tchajwanci se znovu dokázali ubránit v dalším oslabení a nyní jsou už v plném počtu.
     
    15:36
    Janaki Gatčev prošel mezi dvěma obránci Tchajwanu, poté se obtočil kolem své osy a vystřelil. Jeho přízemní střela ale skončila znovu na pozorném tchajwanském brankáři.
     
    16:23
    O další útočnou akci se pokoušel bulharský tým, jenže v koncovce to zatím Bulharům nejde. Obrana Tchajwanu zastavila jejich další akci a půjdou nyní oni do dalšího útoku.
     
    17:19
    Vasilij Vasilev se chtěl napřáhnout od modré čáry, ale než stačil vystřelit, kotouč mu sebral jeden z hráčů Tchajwanu a poslal ho pryč z vlastního pásma.
     
    17:31
    Ivan Hodulov dostává dvě minuty za sekání a nabízí tak svému soupeři další početní výhodu.
     
    18:19
    Tchajwanci zatím proti favoritovi utkání hrají velmi sympaticky a rozhodně nejsou o moc pozadu, než domácí celek.
     
    18:19
    Navíc Bulhaři znovu faulovali. Bojadžiev dostává dvě minuty za nedovolené bránění a jdou tak do tří.
     
    18:45
    Bulhaři vyhráli vhazování ve vlastním obranném pásmu a hned vyhodili puk až před brankáře Tchajwanu.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    19:19
    Tchajwané ale vybojovali znovu kotouč a už se s ním uhnízdili v útočném pásmu. V závěru třetiny tak Bulhary čekají těžké chvilky.
     
    19:31
    Bulhaři jsou ve čtyřech.
     
    19:50
    Alexej Jotov ve vlastním oslabení ujel sám až před branku Tchajwanu, ale poté v blízkosti Jü-Čcheng Liaoa svou přízemní střelou selhal.
     
    19:59
    Moc dlouho Bulhaři ve čtyřech nebyli. Hodulov vyfasoval další trest za nedovolené bránění a i začátek druhé třetiny budou dohrávat jeho spoluhráči ve třech hráčích.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina je za námi. V ní jsme neviděli ani jednu branku, ač se tedy zejména od domácí reprezentace čekalo gólů několik. Jenže Tchajwané jsou zatím hodně houževnatí a s Bulhary tak drží krok. Uvidíme, jak tomu bude ve druhém dějství. Tchajwané budou hrát chvilku pět na tři a Bulhaři se tak budou muset znovu bránit. Druhá třetina začne přibližně ve 20:15.
     
    Střely na branku: 14 – 6
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:19
    Bulhaři jsou ve čtyřech a ještě se budou muset nadále bránit v přesilové hře Tchajwanu, už v té klasické.
     
    21:21
    Domácí reprezentace se znovu velmi dobře brání a do zakončení Tchajwance nepouští. Nyní se znovu dokázali osvobodit a spěchají střídat.
     
    21:40
    Vyloučení v týmu Tchajwan (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů).
     
    21:51
    Bulharsko právě vstřelilo branku!
    Domácí hráči otevírají účet dnešního utkání. VESELIN DIKOV se dostal ke střele z levého kruhu a kotouč po jeho střele švihem skončil za zády tchajwanského brankáře – 1:0. Asistence: Janaki Gatčev.
    21:51 Veselin DIKOV - 1:0
     
    21:59
    Domácí hráči jsou už v plném počtu a pokračuje jejich zkrácená přesilová hra.
     
    23:15
    Domácí ožili a znovu se natlačili před branku Tchajwanu, ale tentokráte se jim skórovat nepodařilo.
     
    23:50
    Vyloučení v týmu Bulharsko (Miroslav Vasilev – 2 min., sekání).
     
    24:50
    Nyní to zkoušel z pravé strany Čcheng-Jü Jang, ale na brankáře Dimitrovova nevyzrál. Ten si připsal další zákrok a podržel svůj tým.
     
    25:50
    Domácí jsou v plném počtu.
     
    26:27
    Ale opět to moc dlouho nevydrželo. Iskrenov inkasuje dvě minuty za krosček a je tu další přesilovka pro Tchajwan.
     
    27:20
    Tchajwané zatím v přesilové hře působí ospalým dojmem, naopak domácí reprezentace se v pohodě brání a dokonce se znovu málem dostala do přečíslení.
     
    27:37
    Vyloučení v týmu Tchajwan (Jie-n-Čch'-n Šen – 2 min., držení protihráče).
     
    28:27
    Bulhaři se ubránili a nyní je čeká další zkrácená přesilová hra. Pokusí se dostat se do dvoubrankového náskoku.
     
    28:30
    Jenže takhle to asi nepůjde. Dilkov dostává dvě minuty za vražení na hrazení a uvidíme hru ve čtyřech hráčích na obou stranách.
     
    29:02
    Tchajwané se dostali do ofsajdové pasti a hra se tedy stěhuje zpět do středního pásma, kde se bude za malou chvilku také vhazovat.
     
    29:37
    Hráči v bílých dresech jsou už v plném počtu a nyní si zahrají také zkrácenou početní výhodu.
     
    29:54
    V oslabení ale byli aktivnější znovu hráči domácích, ti donutili Tchajwany zahrát puk na zakázané uvolnění a vhazovat se bude znovu před Jü-Čcheng Liaoem.
     
    29:59
    Tomislav Georgijev si nabruslil na pravý kruh, odkud chtěl vystřelit. Ale jeho individuální akce mu nevyšla podle jeho představ a rázem tak Bulhaři také přicházejí o kotouč.
     
    30:30
    Domácí reprezentace je v plném počtu.
     
    31:26
    Do další dobré šance se dostali Bulhaři, kousek od levého kruhu vystřelil Ivan Hodulov, ale puk po jeho ráně se pouze otřel o boční konstrukci branky Tchajwanu.
     
    32:15
    V útočném pásmu bulharští hráči zůstali i nadále a na brankáře Tchajwanu tak šla další nebezpečná střela. Tu ovšem Jü-Čcheng Liao pokryl efektním semaforem.
     
    32:54
    Stanislav Muhačev proskočil mezi dvěma obránci Tchajwanu, poté šel do pokleku a vystřelil z prostoru mezi kruhy, ale jeho rána mířila pouze do náruče tchajwanského brankáře.
     
    33:26
    Jü-Čcheng Liao musel být znovu ve svém brankovišti pozorný. Veselin Dikov na něho vyslal další jedovatou střelu, kterou našel ve své lapačce.
     
    34:15
    Střelu od modré čáry z hole Cvetana Cvetanova se snažil těsně před brankou tečovat Miroslav Vasilev, ale Jü-Čcheng Liao znovu vytasil přesný zákrok a drží tak svůj tým ve hře.
     
    35:11
    Bulhaři operovali v útočném pásmu, pak se o něj sami připravili a svou další akci do zdárného konce nedotáhli.
     
    35:57
    Od modré čáry vyslal prudkou střelu Martin Gjurov, puk poté letěl vzduchem až před branku soupeře, za záda Jü-Čcheng Liaoa však nezamířil.
     
    36:25
    V dobré pozici by postaven Alexej Jotov, jenž z pravé strany pálil na branku Tchajwanu, ale Jü-Čcheng Liao ukryl puk pod svojí lapačkou a následně pak raději přerušil hru.
     
    37:05
    Před brankou Tchajwanu došlo k velké skrumáži, ale ani jeden z hráčů domácích nedokázal sklepnout kotouč za záda Jü-Čcheng Liaoa.
     
    37:37
    Janaki Gatčev poslal z mezikruží pozdrav tchajwanskému brankáři, ten ukrývá puk mezi svými betony a znovu je hra přerušena.
     
    37:38
    Vyloučení v týmu Tchajwan (Jü-Čcheng Liao – 2 min., podražení). Trest odpyká Jen-Čch'h Čchen.
     
    38:15
    Před brankou Tchajwanu to znovu vřelo. Domácí mají tlak, ale ke druhé přesné trefě se zatím dostat nemohou. Pro Tchajwan je tento stav v závěru druhé periody rozhodně přívětivý.
     
    38:26
    Nyní se nehraje. Brankář Jü-Čcheng Liao leží ve svém brankovišti a zatím to nevypadá, že by mohl vstát. Dochází tak k jeho ošetření.
     
    38:26
    Tak nakonec Liao musel vystřídat a na jeho místo přichází Šeng-Čchun Chuang.
     
    38:55
    Bulharsko právě vstřelilo branku!
    Domácí hráči jdu v závěru druhé třetiny do dvoubrankového náskoku. MIROSLAV VASILEV se dostal k odraženému puku před odkrytou částí tchajwanské branky a poté bez problémů do ní kotouč doklepl – 2:0. Asistence: Stanislav Muhačev a Martin Bojadžiev.
    38:55 Miroslav VASILEV - 2:0
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:45
    Ta se už pouze dohrává, puk je ve středním pásmu a ani jeden tým se už nikam nežene.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    I druhá třetina je minulostí. V ní jsme se už branek dočkali, a sice dvou. O oba góly se postarali domácí hráči, kteří tak mají před třetí třetinou dobrou výchozí pozici. Jenže Tchajwané nehrají vůbec špatně, hlavně v obraně. Díky jejich zákrokům tak není skóre o něco vyšší. Třetí třetina začne přibližně ve 21:10.
     
    Střely na branku: 41 – 7
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:01
    Střídání v týmu Tchajwan: ze hřiště odchází Šeng-Čchun Chuang, přichází Jü-Čcheng Liao.
     
    40:35
    Tchajwané byli v držení kotouče, dostali se do blízkosti domácí branky, jenže po střele Tse-Wej Čchanga skončil puk v náruči Dimitrovova.
     
    41:29
    Odražený kotouč před brankou Tchajwanu se snažil doklepnout za záda Jü-Čcheng Liaoa Ivan Hodulov, ale prvně jmenovaný chytil puk do své lapačky.
     
    42:43
    Bulhaři se dlouho drželi v pásmu svého soupeře, ale nakonec se z něho sami vykázali. Osamocený obránce Rejmand Mladenov si ale kotouč dojel a vrátil Bulhary zpět do teritoria Tchajwanu.
     
    44:12
    Tchajwané se dopustili zakázaného uvolnění a hra se tak stěhuje znovu před jejich branku. Vhazovat se bude po levici Jü-Čcheng Liaoa, který se na třetí třetinu vrátil zpět mezi tři tyče.
     
    44:49
    A celá situace se opakuje znovu. Další zakázané uvolnění na straně Tchajwanu.
     
    45:10
    Z levé strany střílel na branku Tchajwanu Cvetan Cvetanov, ale ta byla následně pak posunuta a hra je tak znovu přerušena.
     
    46:17
    Daniel Dilkov z levé strany vyslal projektil, který prosvištěl kolem brankoviště Tchajwanu, ale Jü-Čcheng Liao na kotouč nakonec dosáhl a dalším zákrokem podržel svůj tým.
     
    46:39
    Ve třetí třetině je to zatím hra na jednu branku, na tu tchajwanskou. Bulhaři zvýšili své tempo a jejich hokej je v této části hry hodně útočný.
     
    46:45
    Vyloučení v týmu Tchajwan (Tse-Wej Čchang – 2 min., nedovolené bránění).
     
    47:25
    Ivan Hodulov číhal u pravé tyčky tchajwanské branky, ale k dorážce se po střele svého spoluhráče nedostal. Soupeř Bulharska se tak dokázal osvobodit a puk letí až před Dimitrovova.
     
    48:06
    Tchajwané se znovu osvobodili a Bulhaři tak musejí svou další přesilovkovou akci zakládat z hloubi vlastního obranného pásma.
     
    48:45
    Hráči Tchajwanu se znovu dokázali ubránit a nyní jsou už v plném počtu.
     
    49:50
    I když už Bulhaři nehrají přesilovou hru, jejich předchozí tlak setrval a k další střele se dostal Alex Stojlov, jenž kousek za modrou čárou vyslal nebezpečnou střelu, tu ukryl ve své lapačce Jü-Čcheng Liao.
     
    50:40
    Po vhazování v útočné třetině Bulharů se ke střele z levé strany dostal znovu Ivan Hodulov, ale skulinku v brance Tchajwanu nenašel.
     
    51:12
    Veselin Dikov se ocitl v těsné blízkosti brankáře Tchajwanu, snažil se vystřelit, ale to se mu nepovedlo. Následně pak se dopustil faulu a domácí jdou do čtyř.
     
    51:12
    Vyloučení v týmu Bulharsko (Veselin Dikov – 2 min., sekání).
     
    52:44
    Bulhaři nepouští svého soupeře do větších šancí, už třikrát se dokázali v pohodě osvobodit a vypadá to, že i své další oslabení zvládnou.
     
    53:12
    Nyní jsou už hráči v červených dresech v plném počtu.
     
    53:39
    Tchajwané v útočném pásmu nic nevymysleli, Bulhaři je tedy o kotouč připravili a nyní s ním spěchají zpět do teritoria právě Tchajwanu.
     
    54:42
    Bulharsko právě vstřelilo branku!
    A Bulhaři jdou do tříbrankového trháku. GEORGIJ ISKRENOV dokázal těsně před brankou Tchajwanu prostřelit Jü-Čcheng Liaoa a dává tak svému celku pohodlný náskok – 3:0. Asistence: Veselin Dikov.
    54:42 Georgij ISKRENOV - 3:0
     
    55:32
    Vyloučení v týmu Tchajwan (Chsing-Chan Čchang – 2 min., hákování).
     
    56:55
    Ke střele z mezikruží se dostal Stanislav Muhačev, ale brankář Tchajwanu tentokráte kotouč za svá záda nepustil.
     
    57:32
    Tchajwan je už v plném počtu.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:20
    Ivan Hodulov se ocitl tváří v tvář tchajwanskému brankáři, ale svou následnou střelou ho překonat nedokázal. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    58:45
    Janaki Gatčev mohl ještě navýšit skóre Bulharska, ale v samostatném úniku se mu jeho individuální akci nepovedlo dotáhnout do zdárného konce.
     
    58:46
    Vyloučení v týmu Bulharsko (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Alexej Jotov.
     
    58:49
    Vyloučení v týmu Tchajwan (Jie-n-Čch'-n Šen – 2 min., podražení).
     
    59:20
    Z levé strany najížděl na tchajwanskou branku Tomislav Georgijev, ale zblízka Jü-Čcheng Liaoa nepřekonal. Zápas ale pomalu končí, zřejmě se už nic nestane.
     
    59:52
    Ještě je tu zakázané uvolnění Tchajwanu a hra se tak stěhuje před jeho branku.
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno. Domácí reprezentace Bulharska vstupuje do šampionátu výhrou nad Tchajwanem 3:0. Soupeř ale domácímu výběru dělal značné problémy a nedovolil vysoké skóre.
     
    Střely na branku: 55 – 7
     
    Nejlepší hráči utkání

    Na straně Tchajwanu: Jü-Čcheng Liao

    Na straně Bulharska: Veselin Dikov
     
    Utkání sledovalo 950 diváků.
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek pondělního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit na shledanou. (21:44:28)

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 22. Dikov (Gatčev), 39. Vasilev (Muhačev, Bojadžiev), 55. Iskrenov (Dikov)


    Bulharsko: Dimitrov (N. Nikolov) – V. Vasilev (A), Cvetanov, Gjurov (A), Mladenov, Georgijev, Stojlov, Cicelkov – Hodulov, M. Nikolov (C), Dilkov – Bojadžiev, Muhačev, Jotov – Vasilev, Gatčev, Dikov – Iskrenov, Georgijev.
    Tchaj-wan: Liao (39. Šeng-Čchun Chuang) – T-W. Čchang, I-Č. Tchang, Ch-Ch. Čchang (A), Ch-J. Čchang, Šeng-Čch'e Chuang – H-Ch. Jang (A), Šen (C), Čchen – J-K. Wej, Lin, Pchaj – Tseng, Č-J. Jang, Hsu – T-Y. Tchang, H.-I. Jang, K-T. Čchang – J-Č. Wej.

    Rozhodčí: Bajt – Aygun, Zien

    Diváci: 950
    bahis siteleri