EC-KAC – Znojmo 3:1 (kon.)
konec
KAC Klagenfurt
3:1 (1:1, 1:0, 1:0)
HC LERAM Orli Znojmo
Pátek 15.09.2017, 19:15 • Stadthalle, Klagenfurt • bet-at-home ICE Hockey League • 3. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    50:23 Kevin KAPSTAD - 3:1
     
    50:23
    Klagenfurt právě vstřelil branku!
    KAC se zničehonic ujímá dvobrankového vedení! Do těsné blízkosti Schwarzovy branky se procpal KEVIN KAPSTAD, který uklidil kotouč do znojemské sítě a v zápase si tak připisuje už druhý zásah. Asistence: Thomas Koch, Richard Regehr.
    29:38 Kevin KAPSTAD - 2:1
     
    29:38
    Klagenfurt právě vstřelil branku!
    Domácí v přesilovce otáčí skóre! Po krátké sérii přihrávek se kotouč dostal na hůl KEVINA KAPSTADA, který od modré čáry propálil vše, co mu stálo v cestě! Asistence: Thomas Koch, David Joseph Fischer.
    10:51 Marco BRUCKER - 1:1
     
    10:51
    Klagenfurt právě vstřelil branku!
    Domácím se přesilovku využít nepodařilo, pár sekund po jejím vypršení však vyrovnávají! Robarova rána od modré zmizela v hloučku hráčů před Schwarzem. V nepřehledné situaci se pak nejlépe zorientoval MARCO BRUCKER, který puk jen doklepl za záda bezmocného brankáře. Asistence: Johannes Bischofberger, Mitja Robar.
    08:18 David BARTOŠ - 0:1
     
    08:18
    Orli právě vstřelili branku!
    Z přesilovky neubělo ani dvacet sekund a Znojmo vede 1:0! Stehlíkovu ránu od modré čáry sice Tomáš Duba vyrazil, na přesnou dorážku DAVIDA BARTOŠE už ale nedosáhl! Asistence: Jakub Stehlík.

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 11. Brucker (Bischofberger, Robar), 30. Kapstad (Koch, Fischer), 51. Kapstad (Koch, Regehr) – 9. Bartoš (Stehlík)


    KAC Klagenfurt: Duba (Madlener) – Strong, Schumnig, Robar, Regehr, Kapstad, Fischer, Schnetzer, Duller – Ganahl, Neal, Rheault – Bischofberger, Hundertpfund, Brucker – Geier, Koch, Richter – Kraus, Talbot, Harand.
    HC LERAM Orli Znojmo: Schwarz (Halász) – Stehlík, Pohl, Biro, Skrbek, Lattner, Bořuta, Šnajnar, Zajíc – Němec, Bartoš, Yellow Horn – Račuk, Plíhal, Číp – Beroun, Matuš, Mrázek – Csamangó, Guman, Novák.

    Rozhodčí: Gruber, Zrnic – Ettlmayr, Pagonová.
    bahis siteleri