Pittsburgh – Detroit 6:5 (po pr.) | NY Rangers – New Jersey 4:3 (po pr.) | Philadelphia – NY Islanders 3:2 (po pr.)
Carolina – Tampa 3:4 (kon.) | Montreal – Washington 2:4 (kon.) | St. Louis – Columbus 3:2 (po pr.)
Winnipeg – Edmonton 1:4 (kon.) | Calgary – Vancouver 3:5 (kon.) | Anaheim – Arizona 1:5 (kon.)
Los Angeles – Vancouver 5:2 (kon.)
po prodl.
Pittsburgh Penguins
6:5 (0:1, 3:2, 2:2 - 1:0)
Detroit Red Wings
Čtvrtek 21.09.2017, 01:00 • PPG Paints Arena, Pittsburgh • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 01:00.
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    Fanoušci v Pittsburghu se už nemohou dočkat startu nové sezóny a do PPG Paints Areny se vydají ve čtvrtek 21. září. Prvním soupeřem Penguins bude v domácím prostředí Detroit. Předsezónní část sezóny NHL 2017/2018 ovšem úřadující šampióni zahájí nebo již zahájili na ledě Buffala. Red Wings udrželi všechny klíčové hráče, včetně českého brankáře Petra Mrázka a slovenského útočníka Tomáše Tatara. Tým naopak opustil Tomáš Nosek, který začal psát historii ve Vegas a zatím se mu daří skvěle. Debut by si v dresu Detroitu měl odbýt obránce Trevor Daley, který se hned v úvodu nové sezóny NHL představí proti svému bývalému zaměstnavateli – Pittsburghu, se kterým v roce 2016 a 2017 slavil zisk Stanley Cupu. Penguins přišli o brankáře Marca-Andrého Fleuryho, jehož si podle předpokladů během rozšiřovacího draftu vybralo Vegas Golden Knights. Kostra týmů zůstala stejná.

     
    Česká a slovenská stopa v utkání

    Petr Mrázek (DET)
    Tomáš Tatar (DET)

     
    Úvodní sestavy:

    Pittsburgh Penguins: Murray (Jarry) – Dumoulin (A), Bengtsson, Cole (A), Schultz, Summers, Trotman – Guentzel, Johnson, Sheary – S. Wilson, McKegg, Simon – Kuhnhackl, Rowney, Reaves – G. Wilson, Blueger, Dea.

    Detroit Red Wings: Howard (McCollum) – De Keyser, Daley, Hicketts, Russo, Renouf, Ouellet – Tatar, Street, Nyquist – Helm (A), Nielsen (A), Svečnikov – Lorito, Holmstrom, Booth – Sadowy, Elkins, Campbell. Hlavní trenér: Jeff Blashill.

    Rozhodčí: Furman South, Kendrick Nicholson. Čároví: Derek Amell, Tony Sericolo.

     
    Pittsburgh i Detroit zahájily předsezónní část NHL porážkou. Penguins nestačili na neutrálním ledě těsně na Buffalo, kterému podlehli 4:3, zatímco Red Wings si odvezli porážku 4:2 z Bostonu, kde rozhodla 2. třetina.

     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:17
    Gustav Nyquist dostal po 17 sekundách dvě minuty za vysokou hůl a Pittsburgh si zahraje první přesilovou hru.
     
    00:54
    Brian Dumoulin si z pravého křídla krásně sjel před bránu, jeho střela z blízkosti a úhlu ale minula přední tyč.
     
    01:02
    Adam Johnson byl také velice rychle vyloučen, když dostal dvě minuty za sekání. Hra 4 na 4.
     
    02:22
    Andrew Murray vyrazil střelu Red Wings z pravého kruhu pro vhazování a po necelé minutě se ocitl na straně Pittsburghu ve velké šanci Chris Summers, který v blízkosti pravé tyče zakončoval v oslabení bekhendem, připravený Jimmy Howard ale puk vyrazil!
     
    02:30
    Detroit právě vstřelil branku!
    DARREN HELM si v pravém kruhu pro vhazování vyměnil puk s Gustavem Nyquistem a poté krásnou střelou zápěstím z úhlu vymetl bližší pravý horní roh brány! Red Wings využili přesilovou hru a vedou 1:0! Krásná a rychlá akce. Asistence: Gustav Nyquist a Xavier Ouellet.
    02:30 Darren HELM - 0:1
     
    03:43
    Scott Wilson vypálil z levého kruhu pro vhazování a po zákroku Jimmyho Howarda hrudí se dostal k dorážce, jeho následná střela ale po ledě zamířila daleko vedle vzdálenější pravé tyče. Zakázané uvolnění Red Wings.
     
    04:18
    Conor Sheary v blízkosti levé tyče ukradl puk Tomášovi Tatarovi a ocitl se v obrovské šanci, slovenský útočník mu ale neumožnil zakončit a dostal dvě minuty za sekání. Druhá přesilová hra pro Penguins.
     
    06:07
    Brian Dumoulin pálil z mezikruží těsně vedle levé tyče a další šanci měl na svědomí Conor Sheary, který z vrcholu levého kruhu pro vhazování krásnou střelou zápěstím mířil do vzdálenějšího pravého horního rohu brány, Jimmy Howard ale předvedl úžasný semafor a puk ukryl v lapačce!
     
    06:07
    Jevgenij Svečnikov dostal dvě minuty za zdržování hry během vhazování a Penguins si zahrají přesilovou hru 5 na 3!
     
    06:52
    Jean-Sebastian Dea se po krásné diagonální přihrávce z vrcholu pravého kruhu ocitl na opačné straně útočného pásma ve slibné šanci, Jimmy Howard ale jeho střelu zápěstím z levého kruhu nadvakrát v blízkosti své pravé tyče zkrotil a přikryl puk pod lapačkou.
     
    08:41
    Hra byla přerušena a na řadu přichází první reklamní přestávka, po které si Penguins zahrají další přesilovou hru.
     
    08:41
    Danny DeKeyser dostal dvě minuty za sekání a Penguins mají k dispozici další přesilovou hru.
     
    09:07
    Darren Helm vypíchl puk jednomu z hráčů Penguins a v oslabení se řítil do samostatného úniku, který zakončil těsně v blízkosti brány střelou k levé tyči, jeho bekhendový pokus ale Matthew Murray vyrazil! Red Wings mohli skórovat v oslabení!
     
    10:19
    Brian Dumoulin na levém křídle vypálil od modré čáry a na přední tyči dobře zasáhl Jimmy Howard. K dorážce se dostal Dominik Simon, jeho pokus ale minul levou tyč.
     
    11:06
    Přesilová hra Penguins skončila a v blízkosti levé tyče mohl skórovat Tom Kuhnhackl, Jimmy Howard ale puk ukryl v náručí! Následuje další krátká reklamní přestávka.
     
    12:14
    Penguins z levého křídla podél útočné modré čáry přenesli hru doprava, kde napřáhl k táhlé střele zápěstím Zach Trotman, jeho pokus ale před bránou trefil jednoho z hráčů.
     
    12:37
    Theodor Blueger dostal dvě minuty za sekání a po tlaku Penguins si zahraje přesilovou hru Detroit.
     
    13:37
    V polovině druhé přesilové hry Red Wings přišla střela z pravého křídla, kterou na přední tyči Matthew Murray vyrazil.
     
    14:59
    Theodor Blueger se vrátil na led z trestné lavice a z pravého křídla si sjel před bránu, kde se v tísni dostal do zakončení jednou rukou a puk mířil po ledě nebezpečně ke vzdálenější levé tyči, Jimmy Howard ale kotouč pravým betonem vykopl! Mezitím útočník Penguins rychle objel bránu a z levého kruhu pro vhazování mířil pod horní tyč, brankář Detroitu se ale stihl přesunout a po fantastickým semaforu puk ukryl v lapačce!
     
    15:07
    Penguins tvrdě vypálili z vrcholu levého kruhu ihned po vhazování a nepříjemně to schytal Colin Campbell, který zůstal ležet na ledě a rozhodčí raději hru přerušili.
     
    15:17
    Adam Johnson se snažil protáhnout podél hrazení na pravém křídle útočného pásma do šance, jenže krásným hitem ho dohrál Joe Hicketts.
     
    16:07
    Jake Guentzel se dokázal za bránou vymanit z obležení dvou protihráčů a z otočky posílal puk po ledě v blízkosti pravé tyče na bránu, jenže Jimmy Howard byl připravený a kotouč zmrazil pod lapačkou.
     
    17:07
    Carter Rowney za bránou vybojoval puk a poté ho posílal do ohně. Jeho přihrávka sice nikoho nenašla, následovat ale bude další přesilová hra. David Booth dostal dvě minuty za podražení.
     
    18:01
    Justin Schultz napřáhl od modré čáry k táhlé střele zápěstím a Jimmy Howard toho přes les příliš mnoho neviděl, nakonec puk ale dokázal najít a ve své výstroji ho podržel.
     
    19:00
    Do konce úvodní části utkání zbývá odehrát 1 minuta.
     
    19:31
    Penguins dostali Red Wings pod velký tlak a z pravého kruhu pro vhazování pálil těsně vedle přední pravé tyče Garrett Wilson. Jeho střela zápěstím gól nepřinesla a hosté vyhodili puk z obranného pásma přes ochranné sklo, ovšem s tečí.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Úvodní třetina zápasu v PPG Paints Areně přinesla sedm vyloučení a přesilových her, z nichž hned pět měli k dispozici domácí hokejisté Penguins, jenže se prosadit nedokázali, zatímco Red Wings ano, když po dvou minutách a třiceti sekundách využil úvodní přesilovou hru hostů po krásném protiútoku a výměně puku s Nyquistem Darren Helm. Skóre po první třetině. Pittsburgh Penguins 0 Detroit Red Wings 1.

     
    Druhá třetina začne přibližně ve 2:04.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:15
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Jake Guentzel v levém rohu útočného pásma dohrál Trevora Daleyho, svého bývalého spoluhráče, a poslal před bránu zpětnou přihrávku. Conor Sheary už mohl v blízkosti levé tyče pálit, jenže se rozhodl přihrát doprava a na vzdálenější pravé tyči poslal puk do odkryté brány ADAM JOHNSON! Asistence: Conor Sheary a Jake Guentzel.
    20:15 Adam JOHNSON - 1:1
     
    20:54
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Scott Wilson se ocitl v pravém kruhu ve střelecké pozici, z úhlu ale poslal na vzdálenější levou tyč krásnou přihrávku, na kterou si najel GREG MCKEGG a z blízkosti zakončil do prázdné brány! Penguins během 39 sekund vstřelili dva góly a otočili zápas na svou stranu! Asistence: Scott Wilson a Lukas Bengtsson.
    20:54 Greg MCKEGG - 2:1
     
    22:51
    Detroit právě vstřelil branku!
    Gustav Nyquist zpětnou přihrávkou z levého rohu útočného pásma našel v levém kruhu pro vhazování BENA STREETA, který napřáhl ke střele zápěstím a puk mířil pod horní tyč. Už se zdálo, že ho Matthew Murray zastaví, nakonec se mu ale přes levé rameno přenesl do vzdálenějšího pravého horní rohu brány – 2:2! Asistence: Gustav Nyquist a Danny DeKeyser.
     
    23:59
    Greg McKegg si z levého křídla sjel nepříjemně před bránu, jenže se ocitl příliš blízko Jimmiho Howarda a propálit ho nedokázal!
     
    24:29
    Další slibnou šanci měl na opačné straně ledové plochy v blízkosti pravé tyče Dylan Sadowy, Matthew Murray si ale s jeho bekhendovým zakončením poradil skvěle a puk vyrazil!
     
    26:22
    Red Wings na levém křídle po krátké reklamní přestávce vyhráli vhazování a od hrazení napřáhli ke střele, kterou Matthew Murray zřejmě levým betonem vykopl mimo.
     
    28:22
    Scott Wilson se po vyjetí zpoza brány v blízkosti levé tyče vymanil z tlaku dvou protihráčů a před bránu posílal nebezpečnou přihrávku, která skončila pod lapačkou Jimmyho Howarda.
     
    28:22
    Red Wings podruhé v zápase porušili pravidla během vhazování a jeden z hostů usedl na trestnou lavici.
     
    29:10
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Justin Schultz krásnou střelou z vrcholu pravého kruhu pro vhazování mířil do vzdálenějšího levého horního rohu brány a puk se od tyče odrazil před bránu. Tom Kuhnhackl mohl dorážet, místo toho ale v mezikruží poslal puk naslepo za sebe a Jake Guentzel ho okamžitě poslal bez přípravy k pravé tyči, kde z úhlu skóroval do prázdné brány CONOR SHEARY! Penguins znovu vedou, tentokrát 3:2! Asistence: Jake Guentzel a Tom Kuhnhackl.
    29:10 Conor SHEARY - 3:2
     
    31:37
    Jeden z hráčů Penguins nabral na pravém křídle velkou rychlost a z kruhu pro vhazování napřáhl ke střele zápěstím, která těsně nad ledem mířila ke vzdálenější levé tyči, Jimmy Howard byl ovšem pozorný a puk vyrazil mimo.
     
    32:22
    Brian Dumoulin dostal dvě minuty za sekání a Detroit si zahraje třetí přesilovou hru. Zatím využil jednu.
     
    32:22
    Střídání v týmu Detroit Red Wings: ze hřiště odchází Jimmy Howard, přichází Tom McCollum.
     
    32:39
    Detroit právě vstřelil branku!
    Joe Hicketts se ocitl na levém křídle v příliš ostrém úhlu a vymyslel nádhernou přihrávkou napříč brankovištěm na vzdálenější pravou tyč, kde z pravého kruhu pro vhazování těsně nad ledem zamířil k pravé tyči GUSTAV NYQUIST! Matthew Murray se nestačil včas přesunout a je znovu vyrovnáno! Asistence: Joe Hicketts.
    32:39 Gustav NYQUIST - 3:3
     
    32:45
    Zach Trotman před střídačkami zboural jednoho z hráčů Red Wings a dostal dvě minuty za vražení na hrazení.
     
    32:58
    Red Wings se na levém křídle během pouhých osmi sekund dostali ke dvěma střelám, Matthew Murray ale obě vyrazil.
     
    34:11
    A další střela hostů v přesilové hře, která přišla na levém křídle od modré čáry. Matthew Murray měl však dobrý výhled a přerušil hru.
     
    35:45
    Garrett Wilson byl zřejmě hráčem, který se v pravém kruhu uvolnil krásnou zpětnou stahovačkou, jeho střela po ledě ale zamířila vedle vzdálenější levé tyče.
     
    36:22
    Conor Sheary si najel mezi kruhy pro vhazování na krásnou přihrávku z levého rohu útočného pásma a z blízkosti se snažil mířit do pravého horního rohu brány, těsně ho ale minul!
     
    36:42
    Penguins vypálili z levého kruhu pro vhazování a střídající brankář Tom McCollum si připsal první úspěšný zákrok. Následuje krátká reklamní přestávka. Skóre je nerozhodné 3:3.
     
    37:33
    Nahození Penguins od modré čáry bylo zablokováno a puk skončil na střídačce domácího týmu. Následovalo vhazování ve středovém kruhu.
     
    38:40
    Greg McKegg se v pravém kruhu po zisku kotouče krásně otočil a přihrávkou přes šířku útočného pásma našel na vrcholu levého kruhu pro vhazování Chrise Summerse, který tvrdou střelou s příklepem mířil ke vzdálenější pravé tyči! Tom McCollum ale dokázal puk lapačkou přiloženou k levému betonu vyrazit!
     
    39:00
    Do konce prostřední části utkání zbývá odehrát 1 minuta.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Velice divoká prostřední část utkání je za námi, tak si ji rychle pojďme připomenout. Penguins sice po úvodní části prohrávali, hned po přestávce ale během pouhých 39 sekund dokázali zápas otočit na svou stranu, když nejprve vyrovnal Adam Johnson a vzápětí na jeho gól navázal Greg McKegg. Domácí se ale moc dlouho neradovali, protože vzápětí na opačné straně srovnal stav utkání Ben Street. Pens ještě jednou vedli, když se prosadil v přesilové hře Conor Sheary, na jehož gól poté v početní převaze odpověděl Gustav Nyquist. Skóre po úžasné druhé části. Pittsburgh Penguins 3 Detroit Red Wings 3.
     
    Třetí třetina začne přibližně ve 3:00.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:01
    Střídání v týmu Pittsburgh Penguins: ze hřiště odchází Mathew Murray, přichází Tristan Jarry.
     
    40:16
    Hlavní trenér Penguins Mike Sullivan dodržel slovo, které před zápasem dal médiím, a v bráně došlo ke změně. Mathew Murray opustil bránu a nahradil ho Tristan Jarry.
     
    40:16
    Ben Street dostal dvě minuty za hákování a po 16 sekundách třetí třetiny si Pens zahrají další přesilovou hru.
     
    40:25
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    JAKE GUENTZEL si najel před bránu na přihrávku Justina Schultze z levého kruhu pro vhazování a z blízkosti zamířil pod horní tyč! Penguins bleskově využili přesilovou hru a vedou na začátku třetí části 4:3! Asistence: Justin Schultz.
    40:25 Jake GUENTZEL - 4:3
     
    40:39
    Detroit právě vstřelil branku!
    David Booth na pravém křídle zavezl do útočného pásma a nabral obrovskou rychlost, po které puk zasekl do středu a chystal se v mezikruží vypálit, nakonec to ale místo něj udělal MATT LORITO, který zamířil do levého horního rohu brány! Parádní akce, po které je znovu srovnáno – 4:4! Asistence: David Booth a Axel Holmstrom.
    40:39 Matt LORITO - 4:4
     
    41:30
    Corey Elkins usedl na trestnou lavici na dvě minuty poté, co byl vyloučen na dvě minuty za sekání.
     
    42:42
    Zach Trotman na pravém křídle napřáhl od modré čáry k nádherné táhlé střele, kterou se před bránou pokoušel tečovat Conor Sheary, nakonec se mu to ale nepodařilo a puk se od vzdálenější levé tyče odrazil zpět do hry!
     
    42:54
    Zach Trotman vzápětí na vrcholu pravého kruhu pro vhazování napřáhl k prudké střele s příklepem, která skončila na hrudi připraveného brankáře Toma McColluma.
     
    43:41
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    ADAM JOHNSON si najel do pravého kruhu pro vhazování na přihrávku Jakea Guentzela z pravého rohu ledové plochy a po jeho zpracování krásnou střelou zápěstím zamířil nad lapačkou Toma McColluma do bližšího pravého horní rohu brány! 5:4 Pittsburgh! Asistence: Jake Guentzel a Ian Cole.
    43:41 Adam JOHNSON - 5:4
     
    44:30
    Xavier Ouellet byl vyloučen na dvě minuty za hákování a Pittsburgh si zahraje další přesilovou hru.
     
    46:39
    Carter Rowney nabral na pravém křídle rychlost a na vrcholu pravého kruhu pro vhazování napřáhl k prudké střele s příklepem, která mířila ke vzdálenější levé tyči, Tom McCollum ale vytáhl skvělý zákrok, když puk pravým betonem vykopl mimo!
     
    47:39
    Brian Dumoulin fauloval protihráče a za nedovolené bránění usedl na dvě minuty na trestnou lavici. Red Wings mají k dispozici další přesilovou hru a šanci vyrovnat.
     
    48:51
    Joe Hicketts tvrdě vypálil do modré čáry s příklepem a Tristan Jarry jeho ránu mířící těsně nad ledem ke vzdálenější pravé tyči levým betonem vyrazil! Následovala dorážka Tomáše Tatara z pravého kruhu pro vhazování, i s ní si ale brankář Penguins poradil!
     
    49:39
    Vyloučený Brian Dumoulin je zpět na ledě a stále platí, že Pittsburgh vede těsně 5:4.
     
    51:22
    Hokejisté Detroitu se dostali na pravém křídle k nahození od modré čáry a na přední tyči puk ukryl v lapačce připravený Tristan Jarry, který ho rychle vyklepal a rozehrál za bránu.
     
    52:05
    Red Wings nedokázali dojet puk po prudké přihrávce podél hrazení a pískalo se zakázané uvolnění.
     
    52:49
    Xavier Ouellet napřáhl na vrcholu pravého kruhu pro vhazování ke krátké střele s příklepem, kterou Tristan Jarry po vyjetí z brány ukryl mezi kruhy pro vhazování ve své lapačce. Reklamní přestávka.
     
    53:29
    Jake Guentzel zvedl na pravém křídle hlavu a krásnou přihrávkou od hrazení našel na vzdálenější levé tyči Adama Johnsona, který mohl zkompletovat hattrick, Tom McCollum se ale stačil bleskově přesunout a hrudí puk vyrazil!
     
    54:14
    A další vyloučení za sekání. Na trestnou lavici usedl v dresu Detroitu útočník Jevgenij Svečnikov.
     
    56:14
    Vyloučený Jevgenij Svečnikov naskočil zpět na led a Detroit krátce před koncem prohrává těsně 5:4.
     
    56:57
    Tristan Jarry ze vzduchu stáhl puk po nahození Red Wings z pravého křídla do lapačky. Hra přerušena.
     
    57:10
    Frans Nielsen si na modré čáře po nádherné zpětné diagonální přihrávce z pravé strany zpracoval puk rukavicí k ledu a poté napřáhl k prudké střele s příklepem, která mířila pod horní tyč, Tristan Jarry ale znovu ukryl puk v lapačce!
     
    57:37
    Frans Nielsen si najel před bránu na přihrávku z pravého křídla a v mezikruží se snažil zamířit po ledě mezi betony Tristana Jarryho, ten ale včas sevřel dveře a předvedl zákrok noci!
     
    57:37
    Dominik Simon byl vyloučen na dvě minuty za vysokou hůl a Detroit má zřejmě poslední šanci vyrovnat.
     
    58:00
    Detroit právě vstřelil branku!
    GUSTAV NYQUIST se na vrcholu pravého kruhu pro vhazování pomazlil s pukem po krátké přihrávce Joea Hickettse od modré čáry a po naznačení přihrávky naslepo napřáhl ke krásné střele zápěstím, která nad lapačkou Tristana Jarryho zamířila do bližšího horního rohu brány! Red Wings využili přesilovou hru a vyrovnali dvě minuty před koncem na 5:5! Asistence: Joe Hicketts a Tomáš Tatar.
    58:00 Gustav NYQUIST - 5:5
     
    59:00
    Do konce základní hrací doby zbývá odehrát 1 minuta.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    Red Wings po většinu zápasu museli dotahovat skóre, vždy ale dokázali vyrovnat a před námi je extra porce hokeje, v podobě prodloužení 3 na 3! Skóre po třetí třetině. Pittsburgh Penguins 5 Detroit Red Wings 5.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:27
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Red Wings propadli na útočné modré čáře a JUSTIN SCHULTZ se po obrovském zrychlení ve středním pásmu řítil sám na bránu. Tomáš Tatar se ho snažil marně stíhat a obránce Penguins z blízkosti zamířil nad levým betonem přesouvajícího se brankáře Toma McColluma k pravé tyči! Penguins vítězí 6:5 po prodloužení! Asistence: Conor Sheary a Jake Guentzel.
    60:27 Justin SCHULTZ - 6:5
     
    Konec zápasu.

     
    Pittsburgh nevstoupil do zápasu dobře, když se po necelých dvou minutách prosadil Darren Helm a domácím se ani během jedné z pěti přesilových her do přestávky nepodařilo odpovědět. Do druhé třetiny ovšem Penguins vstoupili pořádně zostra a v rozmezí 39 sekund během její úvodní minuty otočili skóre. Detroit ve zbytku zápasu už jen dotahoval, vždy ale na vedení Pittsburghu našel rychlou odpověď a za stavu 5:5 šlo utkání do prodloužení, které bleskově ukončil po samostatném úniku Justin Schultz. Parádní utkání odehrál Jake Guentzel, který přihrál na čtyři góly a jeden dal – první hvězda utkání. Konečný výsledek. Pittsburgh Penguins 6 Detroit Red Wings 5 po prodl.

     
    Česká a slovenská stopa v utkání

    Dominik Simon (PIT) 0+0, 1 střela, čas na ledě 19:39
    Tomáš Tatar (DET) 0+1, 4 střely, čas na ledě 16:39
     
    Hvězdy utkání

    1. Jake Guentzel (PIT) 1+4
    2. Gustav Nyquist (DET) 2+2
    3. Adam Johnson (PIT) 2+0 (04:16:51)

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 21. Johnson (Sheary, Guentzel), 21. McKegg (Wilson, Bengtsson), 30. Sheary (Guentzel, Kuhnhackl), 41. Guentzel (Schultz), 44. Johnson (Guentzel, Cole), 61. Schultz (Sheary, Guentzel) – 3. Helm (Nyquist, Ouellet), 23. Street (Nyquist, DeKeyser), 33. Nyquist (Hicketts), 41. Lorito (Booth, Holmstrom), 58. Nyquist (Hicketts, Tatar)


    Pittsburgh Penguins: Murray (41. Jarry) – Dumoulin (A), Bengtsson, Cole (A), Schultz, Summers, Trotman – Guentzel, Johnson, Sheary – S. Wilson, McKegg, Simon – Kuhnhackl, Rowney, Reaves – G. Wilson, Blueger, Dea.
    Detroit Red Wings: Howard (33. McCollum) – De Keyser, Daley, Hicketts, Russo, Renouf, Ouellet – Tatar, Street, Nyquist – Helm (A), Nielsen (A), Svečnikov – Lorito, Holmstrom, Booth – Sadowy, Elkins, Campbell. Hlavní trenér: Jeff Blashill.

    Rozhodčí: Furman South, Kendrick Nicholson. Čároví: Derek Amell, Tony Sericolo

    Diváci: 17784
    bahis siteleri