Pittsburgh – Detroit 6:5 (po pr.) | NY Rangers – New Jersey 4:3 (po pr.) | Philadelphia – NY Islanders 3:2 (po pr.)
Carolina – Tampa 3:4 (kon.) | Montreal – Washington 2:4 (kon.) | St. Louis – Columbus 3:2 (po pr.)
Winnipeg – Edmonton 1:4 (kon.) | Calgary – Vancouver 3:5 (kon.) | Anaheim – Arizona 1:5 (kon.)
Los Angeles – Vancouver 5:2 (kon.)
po prodl.
Pittsburgh Penguins
6:5 (0:1, 3:2, 2:2 - 1:0)
Detroit Red Wings
Čtvrtek 21.09.2017, 01:00 • PPG Paints Arena, Pittsburgh • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    60:27 Justin SCHULTZ - 6:5
     
    60:27
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Red Wings propadli na útočné modré čáře a JUSTIN SCHULTZ se po obrovském zrychlení ve středním pásmu řítil sám na bránu. Tomáš Tatar se ho snažil marně stíhat a obránce Penguins z blízkosti zamířil nad levým betonem přesouvajícího se brankáře Toma McColluma k pravé tyči! Penguins vítězí 6:5 po prodloužení! Asistence: Conor Sheary a Jake Guentzel.
    58:00 Gustav NYQUIST - 5:5
     
    58:00
    Detroit právě vstřelil branku!
    GUSTAV NYQUIST se na vrcholu pravého kruhu pro vhazování pomazlil s pukem po krátké přihrávce Joea Hickettse od modré čáry a po naznačení přihrávky naslepo napřáhl ke krásné střele zápěstím, která nad lapačkou Tristana Jarryho zamířila do bližšího horního rohu brány! Red Wings využili přesilovou hru a vyrovnali dvě minuty před koncem na 5:5! Asistence: Joe Hicketts a Tomáš Tatar.
     
    57:37
    Dominik Simon byl vyloučen na dvě minuty za vysokou hůl a Detroit má zřejmě poslední šanci vyrovnat.
     
    57:37
    Frans Nielsen si najel před bránu na přihrávku z pravého křídla a v mezikruží se snažil zamířit po ledě mezi betony Tristana Jarryho, ten ale včas sevřel dveře a předvedl zákrok noci!
     
    57:10
    Frans Nielsen si na modré čáře po nádherné zpětné diagonální přihrávce z pravé strany zpracoval puk rukavicí k ledu a poté napřáhl k prudké střele s příklepem, která mířila pod horní tyč, Tristan Jarry ale znovu ukryl puk v lapačce!
     
    54:14
    A další vyloučení za sekání. Na trestnou lavici usedl v dresu Detroitu útočník Jevgenij Svečnikov.
     
    53:29
    Jake Guentzel zvedl na pravém křídle hlavu a krásnou přihrávkou od hrazení našel na vzdálenější levé tyči Adama Johnsona, který mohl zkompletovat hattrick, Tom McCollum se ale stačil bleskově přesunout a hrudí puk vyrazil!
     
    48:51
    Joe Hicketts tvrdě vypálil do modré čáry s příklepem a Tristan Jarry jeho ránu mířící těsně nad ledem ke vzdálenější pravé tyči levým betonem vyrazil! Následovala dorážka Tomáše Tatara z pravého kruhu pro vhazování, i s ní si ale brankář Penguins poradil!
     
    47:39
    Brian Dumoulin fauloval protihráče a za nedovolené bránění usedl na dvě minuty na trestnou lavici. Red Wings mají k dispozici další přesilovou hru a šanci vyrovnat.
     
    46:39
    Carter Rowney nabral na pravém křídle rychlost a na vrcholu pravého kruhu pro vhazování napřáhl k prudké střele s příklepem, která mířila ke vzdálenější levé tyči, Tom McCollum ale vytáhl skvělý zákrok, když puk pravým betonem vykopl mimo!
     
    44:30
    Xavier Ouellet byl vyloučen na dvě minuty za hákování a Pittsburgh si zahraje další přesilovou hru.
    43:41 Adam JOHNSON - 5:4
     
    43:41
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    ADAM JOHNSON si najel do pravého kruhu pro vhazování na přihrávku Jakea Guentzela z pravého rohu ledové plochy a po jeho zpracování krásnou střelou zápěstím zamířil nad lapačkou Toma McColluma do bližšího pravého horní rohu brány! 5:4 Pittsburgh! Asistence: Jake Guentzel a Ian Cole.
     
    41:30
    Corey Elkins usedl na trestnou lavici na dvě minuty poté, co byl vyloučen na dvě minuty za sekání.
    40:39 Matt LORITO - 4:4
     
    40:39
    Detroit právě vstřelil branku!
    David Booth na pravém křídle zavezl do útočného pásma a nabral obrovskou rychlost, po které puk zasekl do středu a chystal se v mezikruží vypálit, nakonec to ale místo něj udělal MATT LORITO, který zamířil do levého horního rohu brány! Parádní akce, po které je znovu srovnáno – 4:4! Asistence: David Booth a Axel Holmstrom.
    40:25 Jake GUENTZEL - 4:3
     
    40:25
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    JAKE GUENTZEL si najel před bránu na přihrávku Justina Schultze z levého kruhu pro vhazování a z blízkosti zamířil pod horní tyč! Penguins bleskově využili přesilovou hru a vedou na začátku třetí části 4:3! Asistence: Justin Schultz.
     
    40:16
    Ben Street dostal dvě minuty za hákování a po 16 sekundách třetí třetiny si Pens zahrají další přesilovou hru.
     
    40:01
    Střídání v týmu Pittsburgh Penguins: ze hřiště odchází Mathew Murray, přichází Tristan Jarry.
     
    38:40
    Greg McKegg se v pravém kruhu po zisku kotouče krásně otočil a přihrávkou přes šířku útočného pásma našel na vrcholu levého kruhu pro vhazování Chrise Summerse, který tvrdou střelou s příklepem mířil ke vzdálenější pravé tyči! Tom McCollum ale dokázal puk lapačkou přiloženou k levému betonu vyrazit!
     
    36:22
    Conor Sheary si najel mezi kruhy pro vhazování na krásnou přihrávku z levého rohu útočného pásma a z blízkosti se snažil mířit do pravého horního rohu brány, těsně ho ale minul!
     
    32:45
    Zach Trotman před střídačkami zboural jednoho z hráčů Red Wings a dostal dvě minuty za vražení na hrazení.
    32:39 Gustav NYQUIST - 3:3
     
    32:39
    Detroit právě vstřelil branku!
    Joe Hicketts se ocitl na levém křídle v příliš ostrém úhlu a vymyslel nádhernou přihrávkou napříč brankovištěm na vzdálenější pravou tyč, kde z pravého kruhu pro vhazování těsně nad ledem zamířil k pravé tyči GUSTAV NYQUIST! Matthew Murray se nestačil včas přesunout a je znovu vyrovnáno! Asistence: Joe Hicketts.
     
    32:22
    Střídání v týmu Detroit Red Wings: ze hřiště odchází Jimmy Howard, přichází Tom McCollum.
     
    32:22
    Brian Dumoulin dostal dvě minuty za sekání a Detroit si zahraje třetí přesilovou hru. Zatím využil jednu.
    29:10 Conor SHEARY - 3:2
     
    29:10
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Justin Schultz krásnou střelou z vrcholu pravého kruhu pro vhazování mířil do vzdálenějšího levého horního rohu brány a puk se od tyče odrazil před bránu. Tom Kuhnhackl mohl dorážet, místo toho ale v mezikruží poslal puk naslepo za sebe a Jake Guentzel ho okamžitě poslal bez přípravy k pravé tyči, kde z úhlu skóroval do prázdné brány CONOR SHEARY! Penguins znovu vedou, tentokrát 3:2! Asistence: Jake Guentzel a Tom Kuhnhackl.
     
    28:22
    Red Wings podruhé v zápase porušili pravidla během vhazování a jeden z hostů usedl na trestnou lavici.
     
    24:29
    Další slibnou šanci měl na opačné straně ledové plochy v blízkosti pravé tyče Dylan Sadowy, Matthew Murray si ale s jeho bekhendovým zakončením poradil skvěle a puk vyrazil!
     
    23:59
    Greg McKegg si z levého křídla sjel nepříjemně před bránu, jenže se ocitl příliš blízko Jimmiho Howarda a propálit ho nedokázal!
     
    22:51
    Detroit právě vstřelil branku!
    Gustav Nyquist zpětnou přihrávkou z levého rohu útočného pásma našel v levém kruhu pro vhazování BENA STREETA, který napřáhl ke střele zápěstím a puk mířil pod horní tyč. Už se zdálo, že ho Matthew Murray zastaví, nakonec se mu ale přes levé rameno přenesl do vzdálenějšího pravého horní rohu brány – 2:2! Asistence: Gustav Nyquist a Danny DeKeyser.
    20:54 Greg MCKEGG - 2:1
     
    20:54
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Scott Wilson se ocitl v pravém kruhu ve střelecké pozici, z úhlu ale poslal na vzdálenější levou tyč krásnou přihrávku, na kterou si najel GREG MCKEGG a z blízkosti zakončil do prázdné brány! Penguins během 39 sekund vstřelili dva góly a otočili zápas na svou stranu! Asistence: Scott Wilson a Lukas Bengtsson.
    20:15 Adam JOHNSON - 1:1
     
    20:15
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Jake Guentzel v levém rohu útočného pásma dohrál Trevora Daleyho, svého bývalého spoluhráče, a poslal před bránu zpětnou přihrávku. Conor Sheary už mohl v blízkosti levé tyče pálit, jenže se rozhodl přihrát doprava a na vzdálenější pravé tyči poslal puk do odkryté brány ADAM JOHNSON! Asistence: Conor Sheary a Jake Guentzel.
     
    19:31
    Penguins dostali Red Wings pod velký tlak a z pravého kruhu pro vhazování pálil těsně vedle přední pravé tyče Garrett Wilson. Jeho střela zápěstím gól nepřinesla a hosté vyhodili puk z obranného pásma přes ochranné sklo, ovšem s tečí.
     
    17:07
    Carter Rowney za bránou vybojoval puk a poté ho posílal do ohně. Jeho přihrávka sice nikoho nenašla, následovat ale bude další přesilová hra. David Booth dostal dvě minuty za podražení.
     
    14:59
    Theodor Blueger se vrátil na led z trestné lavice a z pravého křídla si sjel před bránu, kde se v tísni dostal do zakončení jednou rukou a puk mířil po ledě nebezpečně ke vzdálenější levé tyči, Jimmy Howard ale kotouč pravým betonem vykopl! Mezitím útočník Penguins rychle objel bránu a z levého kruhu pro vhazování mířil pod horní tyč, brankář Detroitu se ale stihl přesunout a po fantastickým semaforu puk ukryl v lapačce!
     
    12:37
    Theodor Blueger dostal dvě minuty za sekání a po tlaku Penguins si zahraje přesilovou hru Detroit.
     
    11:06
    Přesilová hra Penguins skončila a v blízkosti levé tyče mohl skórovat Tom Kuhnhackl, Jimmy Howard ale puk ukryl v náručí! Následuje další krátká reklamní přestávka.
     
    09:07
    Darren Helm vypíchl puk jednomu z hráčů Penguins a v oslabení se řítil do samostatného úniku, který zakončil těsně v blízkosti brány střelou k levé tyči, jeho bekhendový pokus ale Matthew Murray vyrazil! Red Wings mohli skórovat v oslabení!
     
    08:41
    Danny DeKeyser dostal dvě minuty za sekání a Penguins mají k dispozici další přesilovou hru.
     
    06:07
    Jevgenij Svečnikov dostal dvě minuty za zdržování hry během vhazování a Penguins si zahrají přesilovou hru 5 na 3!
     
    06:07
    Brian Dumoulin pálil z mezikruží těsně vedle levé tyče a další šanci měl na svědomí Conor Sheary, který z vrcholu levého kruhu pro vhazování krásnou střelou zápěstím mířil do vzdálenějšího pravého horního rohu brány, Jimmy Howard ale předvedl úžasný semafor a puk ukryl v lapačce!
     
    04:18
    Conor Sheary v blízkosti levé tyče ukradl puk Tomášovi Tatarovi a ocitl se v obrovské šanci, slovenský útočník mu ale neumožnil zakončit a dostal dvě minuty za sekání. Druhá přesilová hra pro Penguins.
    02:30 Darren HELM - 0:1
     
    02:30
    Detroit právě vstřelil branku!
    DARREN HELM si v pravém kruhu pro vhazování vyměnil puk s Gustavem Nyquistem a poté krásnou střelou zápěstím z úhlu vymetl bližší pravý horní roh brány! Red Wings využili přesilovou hru a vedou 1:0! Krásná a rychlá akce. Asistence: Gustav Nyquist a Xavier Ouellet.
     
    02:22
    Andrew Murray vyrazil střelu Red Wings z pravého kruhu pro vhazování a po necelé minutě se ocitl na straně Pittsburghu ve velké šanci Chris Summers, který v blízkosti pravé tyče zakončoval v oslabení bekhendem, připravený Jimmy Howard ale puk vyrazil!
     
    01:02
    Adam Johnson byl také velice rychle vyloučen, když dostal dvě minuty za sekání. Hra 4 na 4.
     
    00:17
    Gustav Nyquist dostal po 17 sekundách dvě minuty za vysokou hůl a Pittsburgh si zahraje první přesilovou hru.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 21. Johnson (Sheary, Guentzel), 21. McKegg (Wilson, Bengtsson), 30. Sheary (Guentzel, Kuhnhackl), 41. Guentzel (Schultz), 44. Johnson (Guentzel, Cole), 61. Schultz (Sheary, Guentzel) – 3. Helm (Nyquist, Ouellet), 23. Street (Nyquist, DeKeyser), 33. Nyquist (Hicketts), 41. Lorito (Booth, Holmstrom), 58. Nyquist (Hicketts, Tatar)


    Pittsburgh Penguins: Murray (41. Jarry) – Dumoulin (A), Bengtsson, Cole (A), Schultz, Summers, Trotman – Guentzel, Johnson, Sheary – S. Wilson, McKegg, Simon – Kuhnhackl, Rowney, Reaves – G. Wilson, Blueger, Dea.
    Detroit Red Wings: Howard (33. McCollum) – De Keyser, Daley, Hicketts, Russo, Renouf, Ouellet – Tatar, Street, Nyquist – Helm (A), Nielsen (A), Svečnikov – Lorito, Holmstrom, Booth – Sadowy, Elkins, Campbell. Hlavní trenér: Jeff Blashill.

    Rozhodčí: Furman South, Kendrick Nicholson. Čároví: Derek Amell, Tony Sericolo

    Diváci: 17784
    bahis siteleri