Třinec – Olomouc 3:4 (0:3 po s.n.) | Jihlava – Vítkovice 4:2 (kon.) | Mladá Boleslav – Litvínov 2:0 (kon.)
Zlín – Mountfield HK 2:1 (1:0 po s.n.) | Chomutov – Plzeň 1:4 (kon.) | Pardubice – Kometa Brno 4:5 (kon.)
Sparta – Liberec 7:1 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
7:1 (3:0, 3:0, 1:1)
Bílí Tygři Liberec
Pátek 29.09.2017, 18:30 • O2 arena, Praha • Tipsport extraliga • 8. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    54:02 Jan ORDOŠ - 7:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    54:02
    Liberec právě vstřelil branku!
    Krátce před návratem Smejkala na ledovou plochu se Tygři prosazují v přesilové hře. Rychlé přihrávky nakonec našly recept na Aittokallia, na bránu nahodil puk Pyrochta, kotouč nalezl JAN ORDOŠ, jenž překonal ležícího Fina. Asistence: Filip Pyrochta, Lukáš Jašek.
    42:37 Miroslav FORMAN - 7:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    42:37
    Sparta právě vstřelila branku!
    Nakonec netrvalo dlouho a domácí využili přesilovou hru. V mezikruží obdržel Pechovu přihrávku MIROSLAV FORMAN, jenž přesně poslal kotouč k pravé tyči Stezkovy brány. Asistence: Lukáš Pech, Petr Kalina.
    33:30 Jiří ČERNOCH - 6:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    33:30
    Sparta právě vstřelila branku!
    Nicméně Pražané jsou v náramné pohodě a návrat ke Stezkovi končí šestou trefou. Z pravé strany Uher poslal puk přesně na hůl JIŘÍHO ČERNOCHA, jenž si s kotoučem pohrál a prostrčil černou pryž k levé tyči liberecké brány. Asistence: Dominik Uher.
    30:42 Andrej KUDRNA - 5:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    30:42
    Sparta právě vstřelila branku!
    O2 arenou zní "Pátá". V oslabení nejprve ujel Jiří Černoch, tomu se brejková akce nepodařilo zužitkovat, jenže o několik vteřin poté se do stejné situace dostal jeho kolega ANDREJ KUDRNA, který oblafnul Stezku a prostrčil mu puk za záda. Asistence: Tomáš Pavelka.
    29:00 Robert ŘÍČKA - 4:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    29:00
    Sparta právě vstřelila branku!
    Domácí se prosazují i přes nevyužitou přesilovku. Okamžitě po vhazování v útočné třtině se puku ujal ROBERT ŘÍČKA, který si nehlídán ještě popojel zleva blíže k bráně a propasíroval kotouč k bližší tyči. Asistence: Alexander Reichenberg.
    19:30 Alexander REICHENBERG - 3:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    19:30
    Sparta právě vstřelila branku!
    Domácí využívají početní výhodu. Úspěšným střelcem je ALEXANDER REICHENBERG, jehož první pokus dokázal Will vyrazit před sebe, jenže puk si Nor našel znovu a napodruhé byl úspěšný, když poslal puk do poloprázdné brány roztaženého libereckého gólmana. Bez asistence.
    16:58 Jiří SMEJKAL - 2:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    16:58
    Sparta právě vstřelila branku!
    Pražané vedou již o dva góly. Na střelu od modré čáry Richarda Nedomlela poctivě čekali dva hráči Sparty před brankovištěm, úspěšně ji tečoval JIŘÍ SMEJKAL, pro kterého je to druhá trefa v sezoně. Asistence: Richard Nedomlel, Lukáš Pech.
    12:16 Lukáš PECH - 1:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    12:16
    Sparta právě vstřelila branku!
    Jenže na druhý pokus to již LUKÁŠI PECHOVI vyšlo. Povyjel si do levého kruhu, odkud napřáhl a přesně mířenou střelou zavěsil puk pod víko, Will proti domácímu střelci neměl nejmenší šanci. Asistence: Petr Kalina, Miroslav Forman.
    Marken.cz

    Martina Martinková

    Branky a nahrávky: 13. Pech (Kalina, Forman), 17. Smejkal (Nedomlel, Pech), 20. Reichenberg, 29. Říčka (Reichenberg), 31. Kudrna (T. Pavelka), 34. Černoch (Uher), 43. Forman (Pech, Kalina) – 55. Ordoš (Pyrochta, Jašek)


    HC Sparta Praha: Aittokallio (Honzík) – T. Pavelka, Tomáš Dvořák, Nedomlel, Zámorský, Mikuš, Kalina – Forman, Reichenberg, Říčka – Klimek, P. Vrána (A), J. Hlinka (C) – Smejkal, Pech, Kumstát (A) – Kudrna, Černoch, Uher.
    Bílí Tygři Liberec: Will (21. Stezka) – Ševc (C), Pyrochta, Jánošík (A), Plutnar, Derner, Kolmann, Havlín – Bakoš, Bulíř, Jašek – Lakatoš, P. Jelínek (A), L. Krenželok – J. Stránský, Vantuch, Ordoš – Hrabík, D. Špaček, A. Dlouhý.

    Rozhodčí: Pešina, Hribik – Frodl, Špůr

    Diváci: 8 032
    bahis siteleri