Vroutek – Ervěnice - Jirkov 5:6 (kon.)
konec
FK Vroutek
5:6 (3:1)
SK Ervěnice - Jirkov
Sobota 07.10.2017, 12:00 • Vroutek • 1.A třída sk. B ÚKFS • 7. kolo
     
    90+2
    Domácí zahrávali roh. Po něm se tlačil k míči Vlček a následně Miroslav Heinc, ale vše řeší gólman Zajíc. Heinc ho následně počastoval lehčí „hlavičkou,“ za což mu sudí udělil žlutou kartu.
    89. Jan KRÁL - 5:6
     
    89
    Tým Ervěnice – Jirkov právě vstřelil branku!
    To je neuvěřitelné, neskutečné! Takový zápas se jen tak nevidí. Hosté podruhé otáčejí skóre, v samém závěru dávají gól na 6:5! Ervěničtí získali na útočné polovině zpět ztracený míč. Ten se dostal k JANU KRÁLOVI, který balón poslal kolem vybíhajícího Klíče na zadní tyč.
    88. Samuel DVOŘÁK - 5:5
     
    88
    Tým Ervěnice – Jirkov právě vstřelil branku!
    A je to 5:5! Po rohovém kopu Šeflera se míč odrazil před šestnáctku k SAMUELOVI DVOŘÁKOVI, jenž se parádně trefil k pravé tyči.
     
    82
    Střídání v týmu SK Ervěnice – Jirkov: ze hřiště odchází Jakub Šlachta, přichází Lukáš Horáček.
    81. Radek GUTWALD - 5:4
     
    81
    Vroutek právě vstřelil branku!
    To je neskutečný zápas! Teď to jsou domácí, kteří jsou na koni! Centr Zvoníčka sklepl Patrik Chroust hlavou k nohám RADKA GUTWALDA, který přízemní střelou k tyči strhává vedení na stranu Vroutku – 5:4.
     
    80
    A vše zase mohlo být jinak! Jakub Šlachta na pravé straně frnknul obránci a mohl si vybrat, zda bude pálit, či ještě nahrávat na zadní tyč Královi. Zkusil to sám a bránu minul.
    78. Patrik CHROUST - 4:4
     
    78
    Vroutek právě vstřelil branku!
    Tenhle zápas musí bavit každého! Domácí z ničeho nic vyrovnávají! Josef Baierl našel přesnou přihrávkou PATRIKA CHROUSTA, kterému míč dopadl přímo na kopačku a domácí útočník sám před vybíhajícím Zajícem nezaváhal.
     
    72
    Hosté střídají. Dochází k výměně dvojčat Pěnkavových, Davida nahrazuje Pavel.
    68. Jakub ŠEFLER - 3:4
     
    68
    Tým Ervěnice – Jirkov právě vstřelil branku!
    Hosté se ubránili a sami vyrazili do rychlého brejku! Míče se ujal Šlachta, jenž obešel protihráče a tím vytvořil málo vídané přečíslení 4 na 1! To hostující hráč vyřešil přihrávkou na JAKUBA ŠEFLERA, který v souboji tváři v tvář překonal Klíče technickým obstřelem. Ervěnice dokonávají velký obrat z 0:3 na 4:3!
     
    66
    Střídání v týmu SK Ervěnice – Jirkov: ze hřiště odchází Michal Mašl, přichází Ladislav Niš.
     
    64
    Střídání v týmu FK Vroutek: ze hřiště odchází Roman Pelikán, přichází Radek Gutwald.
     
    59
    Teď se hraje na poměry A třídy vynikající fotbal! Jan Král vyhrál souboj s Baierlem a předložil míč Jakubu Šlachtovi. Ten z 20 metrů vyslal velmi povedenou střelu, ale hattrick mu sebral skvělým zákrokem brankář Miroslav Klíč!
     
    58
    Domácí si málem vzali vedení zpět! Po rohovém kopu se dostal k zakončení Vadim Levčenko, jehož pohotový volej vyrazil nohama Zajíc.
    57. Jakub ŠLACHTA - 3:3
     
    57
    Tým Ervěnice – Jirkov právě vstřelil branku!
    Hosté dorovnávají třígólový deficit, kdo by to byl po půlhodině zápasu řekl! Krásně to udělal Jan Král, který vymotal domácí obránce a předložil míč JAKUBOVI ŠLACHTOVI, jenž zblízka srovnává – 3:3.
     
    55
    Žlutou kartu dostává Jaroslav Sulovský (FK Vroutek).
    53. Samuel DVOŘÁK - 3:2
     
    53
    Tým Ervěnice – Jirkov právě vstřelil branku!
    A je zaděláno na velké drama! Sulovský se nechal před šestnáctkou obrat o míč, kterého se ujal David Pěnkava. Ten balón předložil před bránu SAMUELOVI DVOŘÁKOVI, jenž ho nekompromisně napálil za záda brankáře Klíče a snížil na rozdíl jediného gólu.
     
    46
    Střídání v týmu SK Ervěnice – Jirkov: ze hřiště odchází Tomáš Kuhz, přichází Lukáš Růžička.
    41. Jakub ŠLACHTA - 3:1
    41. Jakub ŠLACHTA - 3:1
     
    41
    Tým Ervěnice – Jirkov právě vstřelil branku!
    Tak tohle byla nádhera! Národa vhodil aut na JAKUBA ŠLACHTU, který se s ničím nepáral, od postranní čáry míč napálil na bránu a ten přeletěl brankáře Klíče, jenž se nacházel příliš daleko od brankové čáry na to, aby mohl zasáhnout. Šlachta se tak odměnil za svůj dosavadní výkon, je určitě nejlepším hráčem svého týmu v dosavadním průběhu utkání.
     
    37
    Střídání v týmu FK Vroutek: ze hřiště odchází Petr Volkman, přichází Vadim Levčenko.
     
    33
    Na druhé straně jsme viděli zatím největší šanci hostí! Král předložil míč na zadní tyč Šlachtovi, jehož přízemní rána se ale nevešla do brány, kterou hájí Michal Klíč.
    27. Petr VOLKMAN - 3:0
     
    27
    Vroutek právě vstřelil branku!
    Domácí přidávají další gól a vypadá to na jednoznačný zápas! Petr Volkman vypíchl míč váhajícímu obránci, čímž připravil šanci pro Patrika Chrousta. Proti jeho střele ještě stačil zakročit levou nohou gólman Zajíc, ovšem s dorážkou PETRA VOLKMANA, který po zisku balónu celou akci Vroutku skvěle doplnil, už nemohl nic dělat – 3:0.
    15. Josef BAIERL - 2:0
     
    15
    Vroutek právě vstřelil branku!
    Domácí vedou už 2:0! Dlouhý nákop zřejmě podcenil bránící Kuhz, který se nechal odstavit od míče JOSEFEM BAIERLEM. Ten následně běžel ze strany sám na bránu a nad padajícím Zajícem posílá balón do sítě.
     
    12
    Domácí Roman Pelikán přišlápl Jana Krále a je prvním hráčem, který dnes viděl žlutou kartu.
    9. Petr VOLKMAN - 1:0
     
    9
    Vroutek právě vstřelil branku!
    Domácí se ujímají vedení! Dlouhý pas Chrousta za obranu doběhl PETR VOLKMAN dříve, než vybíhající brankář Zajíc. Volkman si ho hlavou obhodil a poté už to měl jednoduché, když zakončoval do prázdné brány Ervěnic.

    Martin Augustin

    Branky: 9. Volkman, 15. Baierl, 27. Volkman, 78. Chroust, 81. Gutwald – 41. Šlachta, 53. Dvořák, 57. Šlachta, 68. Šefler, 88. Dvořák, 89. Král

    Karty:   12. Pelikán (VRT), 55. Sulovský (VRT), 90+2. Heinc (VRT)


    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 14:11. Střely mimo: 3:7. Rohy: 6:5. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 17:4.
    FK Vroutek: Klíč – Kukla, Vlček, Machyna (C), Heinc – Baierl, Pelikán (64. Gutwald), Zvoníček, Volkman (37. Levčenko), Sulovský – Chroust.
    Náhradníci: Bezděk – Levčenko, Balák, Veselský, Gutwald, Žák

    SK Ervěnice - Jirkov: Zajíc – Národa, Bystrý, Kuhz (46. Růžička), Šefer – D. Pěnkava (72. P. Pěnkava), Mašl (C) (66. Niš), Dvořák, Mostovoj – Král, Šlachta (82. Horáček).
    Náhradníci: Schwarz – Emmer, P. Pěnkava, Niš, Růžička, Horáček.

    Rozhodčí: A. Kolátor – A. Provazník, J. Flade
    bahis siteleri