Jokerit – Ufa 2:0 (kon.) | Riga – N.Novgorod 1:3 (kon.) | Minsk – Soči 1:3 (kon.)
Dynamo Moskva – Nižněkamsk 3:4 (kon.) | Jaroslavl – Čerepovec 6:5 (1:0 po s.n.) | Petrohrad – Kazaň 2:3 (po pr.)
po s.n. (1:0)
Lokomotiv Jaroslavl
6:5 (3:0, 2:4, 0:1 - 0:0)
Severstal Čerepovec
Neděle 15.10.2017, 16:00 • Arena 2000 • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    65:00
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Lokomotiv Jaroslavl.
    Autorem vítězné branky je STAFFAN KRONWALL.
    48:11 Valerij VASILJEV - 5:5
     
    48:11
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    A hosté se nečekaně dočkávají vyrovnávací branky! Tak tohle je utkání se vším všudy, které se vidí zrovna v KHL málo kdy! Hráči Čerepovce se prosazují po zmařené obrovské šanci před brankovištěm a následné vynikající střele od modré čáry! Autorem branky je VALERIJ VASILJEV. Asistence: Alexandr Jevsejenkov a Alexandr Bumagin.
    37:41 Valerij VASILJEV - 5:4
     
    37:41
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    A hosté se pouhou chvíli na to dostávají opět na dostřel jediné branky, neuvěřitelné! Ihned v první akci přesilové hry se prosazují! Autorem branky je VALERIJ VASILJEV. Asistence: Dmitrij Kagarlickij a Alexandr Bumagin.
    36:56 Jegor AVERIN - 5:3
     
    36:56
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Ani to ale domácí ke vstřelení už jejich páté branky nepotřebovali! Rychlou samostatnou akci do útočného pásma podnikl Apalkov, poté nahrál spoluhráči před brankoviště a ten po chvilkovém zmatku bekendem trefil horní část branky! Autorem branky je JEGOR AVERIN.
    32:18 Ruslan KARLIN - 4:3
     
    32:18
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Tak tohle je opravdu neuvěřitelné! Jen sami vzpomeňte, kdy jsme naposled v KHL viděli 4 branky za necelé 3 minuty?! Hosté se opět dostávají na dosah jediného zásahu! Autorem branky je RUSLAN KARLIN. Asistence: Maxim Rybin.
    31:49 Petri KONTIOLA - 4:2
     
    31:49
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Domácí se ale zahanbit nenechali a pokračují v brankové kanonádě! Asistenci u čtvrté branky Jaroslavlu si připisuje i český zadák! Autorem branky je PETRI KONTIOLA. Asistence: Jakub Nakládal a Denis Mosaljov.
    30:54 Alexandr ŠČERBINA - 3:2
     
    30:54
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Tak tohle je takřka k neuvěření. Hosté se po špatném výkonu v prvních třiceti minutách dostávají už na dosah jediné branky! Autorem branky je ALEXANDR ŠČERBINA. Asistence: Valerij Vasiljev a Maxim Rybin.
    30:20 Daniil VOVČENKO - 3:1
     
    30:20
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Hosté snižují stav po vynikající akci a dostávají se pouze do dvoubrankového manka! Autorem branky je DANIIL VOVČENKO. Asistence: Ignat Zemčenko.
    14:12 Jegor KORŠKOV - 3:0
     
    14:12
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Tak tohle je vysněný začátek utkání! Domácí se totiž dostávají již do tříbrankového vedení a arénou to pochopitelně burácí! Autorem branky je JEGOR KORŠKOV. Asistence: Rušan Rafikov a Alexander Polunin.
    13:38 Ilja LJUBUŠKIN - 2:0
     
    13:38
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    A Arťamkin inkasuje podruhé! Domácí se dostávají už do dvoubrankového vedení a to po nádherné ráně od modré čáry! Autorem branky je ILJA LJUBUŠKIN. Asistence: Jegor Averin.
    11:08 Vladislav KARTAJEV - 1:0
     
    11:08
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Po delším rozmýšlení hlavního sudího při videu, je branka uznána! Domácí se tak zaslouženě po velkém tlaku dostávají do jednobrankového vedení už po polovině prvního dějství! Autorem branky je VLADISLAV KARTAJEV. Asistence: Pavel Koledov a Rušan Rafikov.

    Daniel Bertók

    Branky a nahrávky: 12. Kartajev (Koledov, Rafikov), 14. Ljubuškin (Averin), 15. Korškov (Rafikov, Polunin), 32. Kontiola (Nakládal, Mosaljov), 37. Averin, rozh. náj. Kronwall – 31. Vovčenko (Zemčenko), 31. Ščerbina (V. Vasiljev, Rybin), 33. Karlin (Rybin), 38. V. Vasiljev (Kagarlickij, Bumagin), 49. V. Vasiljev (Jevsejenkov, Bumagin)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Daniil Vovčenko (CER)
    0:0   Alexandr Polunin (JAR)
    2. série:
    0:0   Ignat Zemčenko (CER)
    0:0   Georgij Ivanov (JAR)
    3. série:
    0:0   Pavel Černov (CER)
    0:0   Petri Kontiola (JAR)
    4. série:
    0:0   Alexandr Bumagin (CER)
    0:0   Brandon Kozun (JAR)
    5. série:
    0:0   Oleg Jašin (CER)
    1:0   Staffan Kronwall (JAR)


    Lokomotiv Jaroslavl: Murygin (33. Sudnicin) – Nakládal, Kronwall, Manuchov, Ljubuškin, Koledov, Rafikov, D. Osipov – Kozun, Lugin, Kontiola – Averin, Apalkov, Kartajev – Kraskovskij, Korškov, Polunin – Ivanov, Iljenko, Mosaljov.
    Severstal Čerepovec: Artamkin (Magarilov) – Stasenko, Jevsejenkov, V. Vasiljev, Masuhr, Kalašnikov, Višněvskij, Kudako, Chabarov – Kagarlickij, Bumagin, P. Černov – Vovčenko, Mons, Zemčenko – Karlin, Rybin, Ščerbina – Kazakovcev, Jašin, Monachov.

    Rozhodčí: Pavel Ovčinnikov, Sergej Gusev – Ivan Dediulja, Dmitrij Goljak.
    bahis siteleri