Česko – Rusko 2:5 (kon.)
konec
Česko
2:5 (1:1, 1:2, 0:2)
Rusko
Neděle 15.10.2017, 17:30 • Příbram • Reprezentace do 18 let
Partner:
     
    59:36
    Rusko právě vstřelilo branku! A je rozhodnuto do prázdné branky se trefuje GRIGORY DENISENKO. Toto neměl složité.
     
    57:48
    Toto byla obrovská šance trefit odkrytou branku. Grigory Denisenko se dostal ke střele těsně před červenou čárou, ale trefit nedokázal.
     
    55:57
    Česká Republika hraje bez brankáře.
     
    54:09
    Vyloučení v týmu Rusko (Rtiščev Nikita – 2 min., hrubost).
     
    52:51
    Vyloučení v týmu Rusko (Misjul – 2 min., sekání).
     
    51:12
    Danila Diadenkin našel před brankou úplně osamoceného Kirilla Marčenka, kterému stačilo jen najít skulinku v postavení brankáře Vlka což se mu naštěstí pro české fanoušky nepovedlo, ale šance to byla obrovská.
     
    45:14
    Rusko právě vstřelilo branku! Stav utkání je znovu o dvě branky. Dnes již jednu branku VLADISLAV MICHAJLOV vsítil, ale teď to měl opravdu jednoduché. Křižnou přihrávkou před prázdnou branku se ukázal Kiril Marčenko a hosté vedou 4:2


    Asistence: Marčenko.
     
    38:47
    Vyloučení v týmu Rusko (Semykin – 2 min., nedovolené bránění).
     
    37:00
    Vyloučení v týmu Česko (Jan Dluhoš – 2 min., sekání).
     
    36:08
    Česko právě vstřelilo branku! Znovu je to o jednu branku a atmosféra na stadionu je o něco lepší. Akci FRANTIŠKA KLEJNY, kdy s pukem dojel prakticky až do branky dokázal ještě Isajev zastavit, ale na střelu po DOMINIKA ŠEDIVÉHO již nestačil.
     
    28:19
    Rusko právě vstřelilo branku! V signalizované výhodě se Rusové dostávají do dvoubrankové výhody. SEMJON KIZIMOV se dostal k puku po příhrávce VASILA PODKOLZINA a prázdnou branku trefit musel.
     
    27:50
    Rusko právě vstřelilo branku! Prakticky v čase kdy se Vojtěch Střondala vracel z trestné lavice se Ruský tým prosazuje. VLADISLAV MICHAJLOV zakončil střelou příklepem a brankář Vlk neměl šanci.
     
    25:50
    Vyloučení v týmu Česko (Střondala Vojtěch– 2 min., hákování).
     
    23:09
    Vyloučení v týmu Rusko (Podkolzin Vasil – 2 min., hrubost).
     
    21:16
    Přečíslení dva na jednoho na straně Rusů vyřešil Danil Misjul střelou, kterou trefil pravou tyčku.
     
    17:41
    Česko právě vstřelilo branku! Nejlepší střelec České Republiky v tomto trojzápase se znova ukazuje. JAN MATIÁŠEK si skvěle najel mezi kruhy a svou střelou trefil přesně mezeru mezi lapačkou a betonem ruského brankáře.
     
    15:55
    Vojtěch Kropáček podruhé. Tentokrát ho zpoza branky našel jeho jmenovec Střondala, ale ani tentokrát puk do branky přes beton brankáře Isajeva neprotlačil.
     
    15:37
    Vojtěch Kropáček nám předvedl skvělé zakončení, když dokázal v krkolomné situaci zakončit, ale svou střelou trefuje pouze tyč.
     
    14:01
    Vyloučení v týmu Rusko (Podkolzin – 2 min., podražení).
     
    10:46
    Vyloučení v týmu Rusko (Denisenko – 2 min., podražení).
     
    08:29
    Vyloučení v týmu Česko (Střondala – 2 min., držení hole).
     
    08:03
    Rusko právě vstřelilo branku! Po dvou střelách RUSLANA IŠČAKOVA, které brankář Vlk zvládl bez problémů se puk dostal ke GRIGORYMU DENISENKOVI a ten se již nemýlil.
     
    05:21
    Přesilovková kombinace čtyři na tři v podání českého týmu vypadala nadějně. Po výměně přihrávek se ke střele dostal Vojtěch Střondala, ale orazítkoval jen pravou tyčku.
     
    05:16
    Vyloučení v týmu Česko (Semjon Kizimov – 2 min., sekání).
     
    04:11
    Vyloučení v týmu Rusko (Nikita Rtiščev – 2 min., hrubost).
     
    03:55
    Vyloučení v týmu Česko (Jan Šír – 2 min., sekání).

    Martin Pištora

    Branky a nahrávky: 18. Matiášek (Michálek), 37. Šedivý (Klejna) – 9. Denisenko (Iščakov), 28. Michajlov, 29. Kizimov (Podkolzin), 46. Michajlov (Marčenko), 60. Denisenko (Iščakov)


    Česko: Vlk (Kolář) – Kleiner, Bernáth, Adámek, Klejna, Dluhoš, Had, Seeman, Michálek – Matiášek, Šír, Šik, Prošek, Kropáček, Plášek, Arnošt, Sklenář, Šedivý, Brož, Žemba, Ouřada, Střondala, Přikryl
    Rusko: Isajev (Miftakhof)– Galenjuk, Malyšev, Gabdrachmanov, Porošin, Sitdikov, Semykin, Solopanov, Komarov, Misjul, Zhuralev, Valitov – Alexandrov, Astaševskij, Bedanin, Denisenko, Diadenkin, Garajev, Kizimov, Isčakov, Marčenko, Rtiščev, Michajlov, Rožkov, Sorkin, Podkolzin.

    Rozhodčí: Čech
    bahis siteleri