Košice – Banská Bystrica 5:2 (kon.) | Detva – Nitra 0:7 (kon.) | Zvolen – Lipt. Mikuláš 5:3 (kon.)
Trenčín – Žilina 7:0 (kon.) | Nové Zámky – Poprad 5:0 (kon.)
konec
HKM Zvolen
5:3 (0:1, 2:1, 3:1)
HK 32 Liptovský Mikuláš
sk Pátek 20.10.2017, 18:00 • Zimný štadión Zvolen • Tipos Extraliga (SR) • 13. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:39
    Zvolen dal gól!
    Pri power play Liptákov vybojoval puk pri vlastnej striedačke TIM COFFMAN a poslal ho cez celé ihrisko vzduchom až do opustenej brány.
     
    50:43
    Zvolen dal gól!
    Aktivita sa domácim vyplatila. Tlak Zvolena končí štvrtým gólom. Ďaloga sa pekne uvoľnil pri ľavom mantineli, prenechal puk Viktorovi Fekiačovi, ten prihral na stred pásma TOMÁŠOVI TÖRÖKOVI a ten prestrelil Košarišťana strelou švihom.

    Asistovali: Viktor Vekiač a Martin Ďaloga.
     
    45:25
    Zvolen dal gól!
    Domáci obranca PETER HRAŠKO si prevzal puk v strednom pásme, nakorčuľoval na stred útočného pásma a jeho ukážková delovka z medzikružia končí v pravom hornom rohu.

    Asistoval: Oscar Steén a Tim Coffman
     
    43:51
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Liptáci sa po neuznanom góle asi zdravo športovo naštvali, lebo okamžite po buly unikol MATÚŠ SUKEĽ a svoj nájazd na dva krát predsalen premenil. Šimko jeho prvý pokus vyrazil, ale na druhý bol prikrátky.

    Asistoval: Tomáš Nádašdi.
     
    30:43
    Zvolen dal gól!
    Zvolenčania sa vracajú do zápasu. PETR OBDRŽÁLEK dostal ideálny puk na hokejku od Šišovského, oprel sa do neho podobným spôsobom ako Coffman pred chvíľkou a Košarišťan bol na jeho strelu z prvej prikrátky.

    Asistovali: Peter Šišovský a Kyle Wharton.
     
    28:16
    Zvolen dal gól!
    Ešte pred chvíľou som TIMOVI COFFMANOVI "nakladal", ale ako by ma na diaľku počul a chcel mi dokázať, že hokej vie hrať. Americký útočník dostal ideálnu prihrávku medzi kruhy, oprel sa do puku a strelou bez prípravy prestrelil Košarišťana.

    Asistencie: Oscar Steén a Matúš Matis.
     
    22:41
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Výborná prihrávka Liptákov spoza brány, strela MAROŠ PIATKU. Šimko jeho prvý pokus vyrazil iba pred seba a v dorážke sa už útočník hostí nemýlil. Veľmi laxné bránenie domácich hráčov.

    Asistencie: Jakub Sukeľ a Andrej Laco.
     
    11:17
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Uram pred modrou čiarou prihral MATÚŠOVI SUKEĽOVI, ktorý šiel na dvoch obrancov sám. Zvolil strelu švihom spoza obrancu a ľahký puk Šimkovi prepadol za chrbát. Zdá sa, že bol možno ešte aj jemne tečovaný.

    Asistencie: Marek Uram a Martin Kriška.

    Števo Lasab

    Branky a nahrávky: 29. Coffman (Steén, Matis), 31. Obdržálek (Šišovský, Wharton), 46. Hraško (Steén, Coffman), 51. Török (V.Fekiač), 60. Coffman – 12. M.Skueľ (Uram, Kriška), 23. Piatka (J.Sukeľ, A.Laco), 44. M.Sukeľ (Nádašdi)


    HKM Zvolen: Šimko (Bielik) – Hraško, Wharton, Drgoň, Ross, Ťavoda, Andersons, Bokroš, Dubeň – Šišovský, L.Jurík, Obdržálek – Coffman, Steén, Matis – Török, V,Fekiač, Ďaloga – Kelemen, Immonen, Síkela (tréner Mikula)
    HK 32 Liptovský Mikuláš: Košarišťan (Hollý) – Suchý, Kuráli, Pacalaj, Tabaček, Luža, Nádašdi, Moravčík, Devečka – Rud.Huna, Paukovček, B.Rapáč – Števuliak, Langhammer, Spilar – Uram, M.Sukeľ, Kriška – J.Sukeľ, Piatka, A.Laco (tréner Paukovček)

    Rozhodčí: Jonák, Goga – Tvrdoň, Kollár (video – Kontešk)

    Diváci: 1073
    bahis siteleri