Lipt. Mikuláš – Detva 6:2 (kon.) | Nitra – Trenčín 3:4 (po pr.) | Banská Bystrica – Nové Zámky 8:3 (kon.)
Žilina – Košice 2:3 (kon.) | Poprad – Zvolen 1:4 (kon.)
konec
HK 32 Liptovský Mikuláš
6:2 (2:0, 1:0, 3:2)
HK Detva
sk Neděle 22.10.2017, 15:00 • Titan aréna • Tipos Extraliga (SR) • 14. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:24
    Detva dala gól!
    Hosťom sa napokon podarilo skórovať a znižujú na 6:2. K vyrazenému puku sa dostal LUKÁŠ NOVÁK a nemal problém ho poslať do odkrytej brány. Asistencie: Jozef Tibenský, Michal Murček.
     
    53:22
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Liptáci teraz dusili svojho súpera v okolí jeho brány. Po rýchlej kombinácii sa pred bránu s pukom dostal MAREK URAM a zvyšuje tak na 6:1. Asistencia: Ján Tabaček.
     
    42:28
    Detva dala gól!
    Košarišťan prudkú strelu vyrazil len pred seba, kde už bol pripravený LADISLAV ŠČURKO a poslal puk za jeho chrbát. Asistencie: Dávid Videlka, Juraj Milý.
     
    41:06
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Liptáci boli v rýchlom protiútoku. BRANISLAV RAPÁČ sa dostal do streleckej príležitosti, ktorú sa mu podarilo využiť a zvyšuje na 5:0. Asistencie: Lukáš Paukovček, Rudolf Huna.
     
    40:29
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Krásna individuálna akcia MATÚŠA SUKEĽA. V strednom pásme nabral obrovskú rýchlosť, dostal sa až pred Nagya a presnou strelou ho prekonáva. Asistencia: Martin Kriška.
     
    39:34
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Nádherná kombinácia Liptovského Mikuláša v útočnom pásme. Na jej konci Uram prihral osamotenému MARTINOVI KRIŠKOVI, ktorý puk s prehľadom poslal do odkrytej brány. Asistencie: Marek Uram, Matúš Sukeľ.
     
    12:27
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Spilar parádne našiel osamoteného PATRIKA ŠTEVULIAKA, ktorý nemal problém puk poslať do odkrytej brány. Asistencie: Gabriel Spilar, Patrik Luža.
     
    05:50
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Liptáci svoju početnú výhodu okamžite využili. GABRIEL SPILAR dostal puk do veľmi dobrej pozície a podarilo sa mu ho pretlačiť za chrbát brankára Nagya. Asistencie: Marek Uram, Martin Kriška.

    Michael Hruška

    Branky a nahrávky: 6. Spilar (Uram, Kriška), 13. Števuliak (Spilar, Luža), 40. Kriška (Uram, M. Sukeľ), 41. M. Sukeľ (Kriška), 42. Rapáč (Paukovček), 54. Uram (Tabaček) – 43. Ščurko (Videlka, Milý), 59. Novák (Tibenský, Murček)


    HK 32 Liptovský Mikuláš: Košarišťan – Luža, Nádadi, Suchý, Devečka, Moravčík, Tabaček, Pacalaj – Uram, M. Sukeľ, Kriška – Ru. Huna, Paukovček, Rapáč – Števuliak, Langhammer, Spilar – J. Sukeľ, Piatka, Laco
    HK Detva: Nagy – Kuklev, Gachulinec, Macejko, Mar. Chovan, Jendroľ, Šimon, Fekiač, Surový – Videlka, Ščurko, Milý – Tibenský, Murček, Novák – Halás, Gašpar, Žilka – Abramov, Mat. Chovan, Ondris

    Rozhodčí: Orolin, Müllner – Stanzel, Gegáň
    bahis siteleri