Lipt. Mikuláš – Detva 6:2 (kon.) | Nitra – Trenčín 3:4 (po pr.) | Banská Bystrica – Nové Zámky 8:3 (kon.)
Žilina – Košice 2:3 (kon.) | Poprad – Zvolen 1:4 (kon.)
konec
HK Poprad
1:4 (1:1, 0:1, 0:2)
HKM Zvolen
sk Neděle 22.10.2017, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR) • 14. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Poslednú dvadsaťminútovku najlepšie zvládli hokejisti Zvolena. Poprad mal v úvodných minútach tlak aj prevahu, no položil ich gól z 56. minúty, kedy sa presadil Ťavoda. Gólom do prázdnej bránky z hokejku Fekiača bolo zavŕšené víťazstvo bryndziarov, ktorí spod Tatier odchádzajú s jednoznačnými tromi bodmi. (19:28:08)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:23
    Zvolen dal gól!
    A je to už definitívne. Hostia získali puk po chybe domácich v útočnom pásme, na hokejku si ho vzal VIKTOR FEKIAČ a prudkou strelou cez celé ihrisko spečatil výhru svojho tímu.
    Asistencia: Peter Šišovský.
     
    59:05
    Ježek to skúsil z pravej strany. Jeho zakončenie ešte tečoval Mlynarovič, no iba mimo bránky.
     
    58:33
    Šišovský to skúsil spomedzi kruhov, no Samuel Mlynarovič sa predviedol aj ako výborný brankár. Túto strelu vychytal.
     
    58:17
    Poprad to už skúša aj so šiestimi. Alexej Ivanov už je na striedačke.
     
    57:39
    Ross posunul puk krížom na ľavú stranu na Tima Coffmana, ktorý sa oprel do puku a z prvej vypálil. Jeho delovka smerovala tesne vedľa protiľahlej žrde.
     
    56:25
    Matis šikovnou prihrávkou medzi kruhy našiel voľného Milana Kytnára. Jeho strela mierila však iba priamo do Alexeja Ivanova.
     
    55:49
    Nádeje Popradčanov pomaličky zhasínajú. Peter König odchádza na trestnú lavicu za faul lakťom.
     
    55:20
    Zvolen dal gól!
    Hostia strieľajú pravdepodobne kľúčový gól zápasu. Steén vyhral buly v útočnom pásme, prihral dozadu JÁNOVI ŤAVODOVI a ten svojou delovkou od modrej trafil naozaj presne!
    Asistencia: Oscar Steén.
     
    54:45
    Poprad si aj naďalej vytvára množstvo príležitostí. Jedna z nich vznikla aj po prenechaní puku Štrauchom Mlynarovičovi medzi kruhy. Mlynarovič pálil okamžite z prvej, no Šimko predviedol opäť svoju neprekonateľnú lapačku.
     
    54:31
    Svitana zachytil rozohrávku Zvolenčanov na modrej čiare a okamžite posielal puk na bránku. Pre Šimka to nebola veľmi ťažká strela, vyrazil ju.
     
    53:05
    Matej Paločko si spracoval puk na pravom kruhu a perfektnou prihrávkou naservíroval nakorčuľovanému Ježkovi z druhej vlny, no jeho strelu k pravej žrdi skvelo vyrazil!
     
    51:49
    Lichanec prihral medzi kruhy Heizerovi, ktorý však vystreliť nemohol. Vracial puk na opačnú stranu, no tam nik z hráčov v modrých dresoch nebol.
     
    51:27
    Oddychový čas pre Zvolen.
     
    50:34
    Patrik Svitana to teraz skúšal na dvakrát, no nepodarilo sa mu pretlačiť puk cez Šimka. Šišovský vykorčuľoval s pukom, no do zakončenia sa nedostal, König ho zatlačil k mantinelu.
     
    49:28
    Následná Jáchymova strela smerovala iba do Šimka. Zvolenčania si potom vydýchli, Matis vykorčuľoval s pukom do útočného pásma, jeho strela sa odrazila od Fabiana na ochrannú sieť.
     
    48:46
    Jáchym vypálil od modrej, puk sa odrazil od Hraškovej korčule smerom na zadný mantinel. Následne Jáchym nespracoval na modrej prihrávku od Heizera.
     
    48:05
    Dvojnásobná presilovka pre Poprad. Kyle Wharton dostáva dve minúty za vyhodenie puku.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 20. Štrauch (König, Mlynarovič) – 9. Coffman (Obdržálek, Drgoň), 38. Drgoň (Coffman, Steén), 56. Ťavoda (Steén), 60. Fekiač (Šišovský)


    HK Poprad: Ivanov (Corbeil) – Fabian (C), Jáchym, Davydov, König, McDowell, Šterbák, Zadražil – Lichanec, Heizer, Bondra – Štrauch, Mlynarovič (A), Svitana (A) – Martančík, Paločko ml., Paločko – Ježek, Vartovník, Olejník
    HKM Zvolen: Šimko (Bielik) – Drgoň (A), Ross, Hraško, Wharton, Ťavoda, Bokroš, Andersons – Coffman, Steén, Obdržálek – Šišovský, Kytnár (A), Matis – Kelemen, L. Jurík (C), Török – Dubeň, V. Fekiač, Ďaloga

    Rozhodčí: J. Konc, Stano – Jobbágy, Korba

    Diváci: 1 193
    thejrc.org