Trenčín – Nové Zámky 3:0 (kon.) | Nitra – Košice 4:2 (kon.) | Žilina – Zvolen 4:1 (kon.)
Banská Bystrica – Detva 8:2 (kon.) | Poprad – Lipt. Mikuláš 2:1 (kon.)
konec
HC´ 05 Banská Bystrica
8:2 (1:1, 5:1, 2:0)
HK Detva
sk Neděle 29.10.2017, 17:00 • Zimný štadión, Banská Bystrica • Tipos Extraliga (SR) • 16. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:50
    Banská Bystrica dala gól!

    Tak nakoniec ešte jeden gól. Hohmann vystrelil spred bránkoviska len do brankára Nagya, lenže ten puk vyrazil pred seba a čierna guma sa nejako od korčúl podrážala za čiaru. Autorom je MAREK BARTÁNUS.
     
    44:15
    Banská Bystrica dala gól!

    JÁN BREJČÁK dostal veľa času na modrej čiare, takže vyslal prakticky len nahodenie, ktoré vyletelo spoza mnohých hráčov. Nagy na puk poriadne nevidel a musí ho vyťahovať zo siete.
     
    36:35
    Banská Bystrica dala gól!

    MILOŠ BUBELA prišiel pred bránkovisko, kde bol nejaký čas úplne sám. To si všimol Hohmann, prihral mu a puk prešiel pomedzi betóny Nagya do siete.
     
    34:58
    Banská Bystrica dala gól!

    Mihalik vystrelil spomedzi kruhov, lenže puk sa až k bráne nedostal. Našiel si ho ale GILBERT GABOR a pokusom do rohu Larosovej svätyne strieľa svoj druhý presný zásah.
     
    31:17
    Banská Bystrica dala gól!

    CASON HOHMANN dostal krásnu prihrávku na útočnú modrú, kde bol úplne sám, a tak unikol do samostatného nájazdu. Larose síce najskôr zasiahol, ale dorážku Američan za gólmana dostal.
     
    30:11
    Banská Bystrica dala gól!

    "Barani" ušli do prečíslenia dvoch na jedného. Surový prihral a aj keď sa MÁRIOVI RÓTHOVI puk zamotal medzi korčule, tak ho dokázal včas nájsť a trafil nechytateľne do vinkla.
     
    27:57
    Detva dala gól!

    Okamžite po buly pred bránou súpera vystrelil DMITRIJ ABRAMOV, okolo puku ešte prekorčuľoval Huňady a Lassila sa nechal nachytať, nakoľko čierna guma mu prepadla popod lapačku do brány.
     
    21:30
    Banská Bystrica dala gól!

    Brejčák prešiel s pukom po krídle až pred bránu, kde ho nahodil do bránkoviska. Od Larosea sa čierna guma odrazila tak, že nikým nestrážený GILBERT GABOR dorazil do siete.
     
    07:01
    Detva dala gól!

    Hostia sa tešia z prvej strely v presilovke. Hráči Detvy sa usadili v pásme a všetko ukončil krásnym pokusom pod brvno MIKHAIL KUKLEV.
     
    02:27
    Banská Bystrica dala gól!

    Domáci sa dostali do situácie dvoch proti jednému. MÁRIO RÓTH vystrelil na vyrážačku Laroseho, puk skončil v sieti.

    Matej Kubove

    Branky a nahrávky: 3. Róth (Valent, Mihalik), 22. Gabor (Brejčák, Češík), 31. Róth (Surový, Lunter), 32. Hohmann (Brejčák), 35. Gabor (Mihalik, Faille), 37. Bubela (Hohmann, Bartánus), 45. Brejčák (Hohmann, Košecký), 60. Bartánus – 8. Kuklev (Chovan, Videlka), 28. Abramov (Huňady)


    HC´ 05 Banská Bystrica: Lassila (Lukáš) – Ďatelinka, Kubka, Brejčák, Košecký, Mihalik, Gründling, Gélinas – Lunter, Surový, Faille – Róth, Valent, Giľak – Bartánus, Bubela, Hohmann – Gabor, Češík, Lamper – Andrisík
    HK Detva: Larose (35. Nagy) – Kuklev, Martin Chovan, Sládok, Gachulinec, Macejko, Šimon, F. Fekiač, D. Jendroľ – Videlka, Ščurko, Surovka – Milý, Murček, Tibenský – M. Surový, Matúš Chovan, Žilka – Abramov, Huňady, Gašpar

    Rozhodčí: Kalina, Lauff – Korba, Rojík – Vasilňák

    Diváci: 2771
    bahis siteleri