Chabarovsk – Kazaň 3:1 (kon.) | Vladivostok – Ufa 5:1 (kon.) | Kunlun – Nižněkamsk 2:0 (kon.)
Jekatěrinburg – Toljatti 6:4 (kon.) | Jaroslavl – Čerepovec 0:1 (kon.) | Minsk – Spartak Moskva 5:4 (2:1 po s.n.)
Dynamo Moskva – N.Novgorod 0:1 (0:1 po s.n.) | Petrohrad – Riga 3:2 (kon.)
konec
Avtomobilist Jekatěrinburg
6:4 (2:1, 1:1, 3:2)
Lada Toljatti
Úterý 31.10.2017, 15:00 • Uralec Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:25 Ilja KRIKUNOV - 6:4
     
    59:25
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto! ILJA KRIKUNOV odeslal puk do opuštěné brány a jeho trefa znamená nejen jubilejní desátou trefu duelu, ale hlavně vítězství Jekatěrinburgu! Asistence: Jegor Milovzorov a Nikita Trjamkin.
    55:10 Jegor MILOVZOROV - 5:4
     
    55:10
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Zase se Avtomobilistu povedlo strhnout vedení na svou stranu! Z pravé strany se před bránu prodral JEGOR MILOVZOROV a nějakým záhadným způsobem zasunul puk pod Krasotkina. Tento gól musel posvětit videorozhodčí. Bez asistence.
    52:31 Georgij BĚLOUSOV - 4:4
     
    52:31
    Lada právě vstřelila branku!
    Skóre je znovu nerozhodné. Kirillovu ostrou střelu zprava vyrazil Jakub Kovář na hůl GEORGIJE BĚLOUSOVA a ten bezpečně dopravil touš na místo jejího určení. Asistence: Alexej Kirillov a Kirill Kapustin.
    47:45 Jegor MILOVZOROV - 4:3
     
    47:45
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Přestřelka pokračuje! JEGOR MILOVZOROV si od levého mantinelu naohroženě nabruslil do předbrankového prostoru a bekhendovým zavěšením puku pod horní tyč upravil skóre na 4:3. Bez asistence.
    42:41 Georgij BĚLOUSOV - 3:3
     
    42:41
    Lada právě vstřelila branku!
    "Nedáš – dostaneš". Chvíli po nevyužité šanci domácích se ke střele dostal GEORGIJ BĚLOUSOV a z přesilové hry vyrovnal na 3:3. Asistence: Dmitrij Vorobjov a Stanislav Bočarov.
    23:36 Nikita TRJAMKIN - 3:2
     
    23:36
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Blesková odpověď! NIKITA TRJAMKIN si vypracoval samostatnou akci, zprava si navedl puk do lepší palebné pozice a prostřelil bezmocného Krasotkina. Bez asistence.
    23:11 Alexej MASTRJUKOV - 2:2
     
    23:11
    Lada právě vstřelila branku!
    Využitou přesilovkou vyrovnávají hosté stav utkání! Kapustin adresoval přihrávku ALEXEJI MASTRJUKOVI a proti jeho pohotové ríně se Jakub Kovář nestihl včas přesunout. Asistence: Kirill Kapustin a Charles Genoway.
    15:19 Ilja KRIKUNOV - 2:1
     
    15:19
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Domácí tým si bere vedení zpět! V levém kruhu pro vhazování dlouze napřáhl ILJA KRIKUNOV a jeho jedovka letící ke vzdálenější tyči se pro Krasotkina stala nechytatelnou. Asistence: Francis Paré a Nikita Trjamkin.
    03:32 Semjon VALUJSKIJ - 1:1
     
    03:32
    Lada právě vstřelila branku!
    Zničehonic máme vyrovnáno! Bezprostředně po vyhraném vhazování se do kotouče opřel SEMJON VALUJSKIJ a na jeho bombu k pravé tyči nestačil Jakub Kovář zareagovat včas. Asistence: Alexej Mastrjukov.
    00:14 Francis PARÉ - 1:0
     
    00:14
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    To byla rychlost! Někteří diváci se ještě ani nestačili usadit na vá místa a už mohli začít slavit. FRANCIS PARÉ se rozjel po pravé straně a vymetl bližší šibenici. Asistence: Jegor Milovzorov a Nikita Trjamkin.

    Lukáš Jasoněk

    Branky a nahrávky: 1. Paré (Milovzorov, Trjamkin), 16. Krikunov (Paré, Trjamkin), 24. Trjamkin, 48. Milovzorov, 56. Milovzorov, 60. Krikunov (Milovzorov, Trjamkin) – 4. Valujskij (Mastrjukov), 24. Mastrjukov (Kapustin, Ch. Genoway), 43. Bělousov (D. Vorobjov, Bočarov), 53. Bělousov (Kirillov, Kapustin)


    Avtomobilist Jekatěrinburg: Jakub Kovář (Sochatskij) – Trjamkin (A), Alexej Vasilevskij, Ljamin, Čajkovský, Jegoršev, Mišarin, Timašov, Kuljaš – Krikunov, Paré, Milovzorov – Michnov (C), Torčeňuk, Česalin – Pestunov, Obidin, King – Simakov (A), Golyšev, Kučerjavenko.
    Lada Toljatti: Krasotkin (Ivannikov) – Ch. Genoway, D. Vorobjov, Ďjakov, D. Ježov (A), Kirillov, Kostromitin (C), Morenec (A) – Bělousov, Zernov, Harper – Mastrjukov, Valujskij, Bočarov – Skorochodov, Babenko, Kapustin – Něstěrov, Soin, Rachimullin – A. Strelcov.

    Rozhodčí: Gamalej, Sergejev – Biťukov, Novikov
    bahis siteleri