Columbus – Boston 4:3 (2:0 po s.n.) | Philadelphia – Arizona 3:4 (po pr.) | NY Islanders – Vegas 6:3 (kon.)
Florida – Tampa 5:8 (kon.) | Ottawa – Montreal 3:8 (kon.) | St. Louis – Los Angeles 4:2 (kon.)
Vancouver – Dallas 1:2 (po pr.) | San Jose – Toronto 3:2 (kon.)
po s.n. (2:0)
Columbus Blue Jackets
4:3 (2:0, 1:1, 0:2 - 0:0)
Boston Bruins
Úterý 31.10.2017, 00:00 • Nationwide Arena, Columbus • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Artěmij PANARIN - 4:3
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Columbus Blue Jackets.
    Autorem vítězné branky je ARTĚMIJ PANARIN.
     
    64:22
    Blue Jackets vyrazili do přečíslení dva na jednoho a Nick Foligno mohl skórovat z blízkosti po přihrávce z pravé strany, Tuukka Rask ale předvedl skvělý zákrok pravým betonem.
     
    62:50
    Blue Jackets měli šanci rozhodnout, jenže z blízkosti orazítkovali pouze pravý beton Sergeje Bobrovského! Stále čekáme na vítěze zápasu.
     
    57:25
    Blue Jackets zasypali bránu Bruins několika střelami a poslední z před pár okamžiků skončila na tyči! Columbus měl příležitost rozhodnout.
     
    54:36
    Kevan Miller dostal dvě minuty za hrubost a pět minut za bitku, zatímco Oliver Bjorkstrand pět minut za vražení na hrazení, což znamená, že Columbus si zahraje přesilovou hru.
     
    54:36
    Oliver Bjorkstrand pořádně prohnal Kevana Millera, když spěchal za vyhozeným kotoučem a poté ho v pravém rohu útočného pásma tvrdě dohrál. Oba borci se do sebe vzápětí pustili a obránce Bostonu Kevan Miller povalil Olivera Bjorkstranda na led! Komerční přestávka.
    51:47 Brad MARCHAND - 3:3
    https://gfycat.com/upload/results
     
    51:47
    Bruins právě vstřelili branku!
    BRAD MARCHAND si najel do mezikruží na přihrávku Patrice Bergerona z pravého křídla a krásnou střelou zápěstím zamířil nad lapačkou Sergeje Bobrovského do vzdálenějšího pravého horního rohu brány! Je vyrovnáno – 3:3! Asistence: Patrice Bergeron a David Pastrňák.
    50:26 Torey KRUG - 3:2
     
    50:26
    Bruins právě vstřelili branku!
    Kevan Miller nádhernou zpětnou diagonální přihrávkou z pravého rohu útočného pásma našel v levém kruhu pro vhazování TOREYHO KRUGA, který střelou po ledě zamířil pod levým betonem Sergeje Bobrovského ke vzdálenější pravé tyči! Boston prohrává pouze o gól. Asistence: Kevan Miller a David Pastrňák.
     
    49:30
    Zach Werenski nádhernou kolmou přihrávkou poslal do samostatného úniku Artěmije Panarina, který si rychle hodil puk z forhendu na bekhend a vzápětí zase zpět a střelou zápěstím orazítkoval levý beton fantastického Tuukky Raska, od něhož se puk odrazil do vzduchu, a brankář Bruins ho poté lapil do lapačky!
     
    49:07
    Brad Marchand dostal dvě minuty za podražení a přesilová hra Bruins se zkrátila na polovinu.
     
    48:37
    David Backes před bránou po přihrávce z nulového úhlu krásnou zadovkou posunul puk za sebe na Jakea DeBruska, který se ocitl v blízkosti levé tyče ve velké šanci, jenže jeho střela skončila na pravém betonu ležícího Sergeje Bobrovského, který vzápětí ukryl puk s pomocí ležícího spoluhráče nakonec pod sebou!
     
    48:04
    Matt Calvert se ocitl na pravém křídle útočného pásma u hrazení v kleštích a napadající Zdeno Chára mu přizvedl hůl do obličeje svého spoluhráče. Dvě plus dvě minuty – vysoká hůl.
     
    44:29
    Jeden z hokejistů Columbusu mířil rychlou střelou z vrcholu levého kruhu pro vhazování na lapačku Tuukky Raska, finský brankář ale puk mířící do pravého horního rohu dokázal vyrazit!
     
    43:00
    Markus Hännikäinen se ocitl v blízkosti pravé tyče ve slibné šanci a rychlou střelou zápěstím mířil nad ledem ke vzdálenější levé tyči, Tuukka Rask ale skvěle zasáhl pravým betonem a nějakým záhadným způsobem následná dorážka nezamířila na bránu! Jackets mohli vést 4:0.
     
    38:37
    Bruins vyhráli vhazování a na pravém křídle se v rychlém sledu dostali ke dvěma střelám, z nichž první Sergej Bobroskij vyrazil na přední tyči levým betonem a druhou ukryl v lapačce!
    35:37 Patrice BERGERON - 3:1
     
    35:37
    Bruins právě vstřelili branku!
    Danton Heinen zpětnou přihrávkou z pravého kruhu našel na vrcholu mezikruží PATRICE BERGERONA, který bez přípravy napřáhl ke tvrdé ráně s příklepem a nad pravým betonem Sergeje Bobrovského zamířil v přesilové hře ke vzdálenější levé tyči! Boston snížil na 3:1. Asistence: Danton Heinen a David Pastrňák.
     
    35:27
    David Pastrňák nádhernou přihrávkou přes šířku útočného pásma našel na vrcholu levého kruhu pro vhazování Toreyho Kruga, jehož parádní rána se od horní tyče vzápětí odrazila do hry!
     
    34:59
    Brandon Dubinsky fauloval před střídačkami a po krátké reklamní přestávce si odbude na trestné lavici dvě minuty za hákování. Přesilová hra pro Boston.
    28:27 Tyler MOTTE - 3:0
     
    28:27
    Columbus právě vstřelil branku!
    TYLER MOTTE si najel za dva obránce Bostonu na krásnou kolmou přihrávku od Markuse Nutivaary a samostatný únik zakončil v mezikruží rychlou střelou zápěstím, která nad pravým betonem Tuukky Raska zamířila k levé tyči! Asistence: Markus Nutivaara a Sergej Bobrovskij.
     
    25:48
    Danton Heinen se pokusil zmařit samostatný únik Artěmije Panarina a dostal dvě minuty za hákování.
     
    25:45
    Artěmij Panarin naskočil na led a okamžitě se dostal do samostatného úniku, jeho následná střela zápěstím ale z mezikruží těsně nad ledem zamířila vedle levé tyče! Obrovská příležitost.
     
    20:40
    Zdeno Chára za vlastní bránou tvrdě narazil na hrazení hlavou napřed Joshe Andersona, který to nenechal jen tak být a shodil rukavice. Domácí útočník poměrně dlouho vzdoroval goliášovi, Zdeno Chára ho ale nakonec povalil na lopatky! Oba pět minut za bitku.
    17:08 Boone JENNER - 2:0
     
    17:08
    Columbus právě vstřelil branku!
    Markus Nutivaara napřáhl na vrcholu mezikruží k rychlé střele zápěstím, která těsně nad ledem minula pravou tyč. Puk se ovšem od hrazení za bránou odrazil k pravé tyči, kde BOONE JENNER sice z dorážky neuspěl, vzápětí ale zpoza brány chytře napálil puk do brankoviště a od vyrážečky Tuukky Raska přiložené k ledu se odrazil do sítě! Blue Jackets vedou 2:0. Asistence: Markus Nutivaara a Josh Anderson.
    14:35 Boone Jenner krásnou skrytou střelou orazítkoval tyč!
     
    14:35
    V Nationwide Areně zazvonila za Tuukkou Raskem tyč! Boone Jenner na vrcholu pravého kruhu pro vhazování naznačil přihrávku a poté rychle vystřelil zápěstím, jeho pokus byl velmi nebezpečný, puk se ale nakonec ve vzdálenějším levém horním rohu brány odrazil od horní tyče zpět do hry. Columbus málem vedl o dva góly.
     
    12:21
    Brad Marchand dostal dvě minuty za sekání a po minutě a osmi sekundách ve hře 4 na 4 začne zkrácená přesilová hra Columbusu.
     
    11:29
    Pierre-Luc Dubois dostal dvě minuty za krosček a Columbus bude po reklamní přestávce hrát ve čtyřech.
     
    09:04
    Tuukka Rask podržel puk ve výstroji po střele Blue Jackets z vrcholu pravého kruhu pro vhazování a Torey Krug byl vzápětí vyloučen za držení. Boston opět ve čtyřech.
     
    08:16
    Blue Jackets se dostali v rychlém sledu v blízkosti levé tyče ke dvěma střelám, Tuukka Rask ale obě dvě vyrazil, když nejprve zasáhl hrudí a poté levým betonem! Matt Calvert před bránou zády k bráně nebezpečně mířil bekhendem po ledě k pravé tyči. Frank Vatrano se vzápětí vrátil z trestné lavice zpět na led.
     
    06:16
    Frank Vatrano dostal dvě minuty za vysokou hůl a Columbus si po reklamní přestávce zahraje úvodní přesilovou hru zápasu, během které může navýšit své vedení.
     
    03:50
    Brandon Carlo na pravém křídle napřáhl od modré čáry ke střele s příklepem a před bránou se ocitl v obrovské šanci Tim Schaller, puk ale pod ležícím Sergejem Bobrovskim do sítě procedit nedokázal! Velká šance Bruins.
    01:59 David SAVARD - 1:0
     
    01:59
    Columbus právě vstřelil branku!
    Matt Calvert poslal před bránu z levého rohu útočného pásma diagonální přihrávku, na kterou si na vrcholu pravého kruhu pro vhazování najel Alexander Wennberg, a jeho střela zápěstím se od clonícího DAVIDA SAVARDA odrazila do vzdálenějšího levého horního rohu brány! Tuukka Rask bez šance. Asistence: Alexander Wennberg a Matt Calvert.
     
    00:45
    Seth Jones na levém křídle nabral rychlost a po bleskovém objetí brány se v blízkosti pravé tyče snažil zakončit bekhendem, Tuukka Rask sice zasahovat nemusel, jenže vzápětí se ocitl před bránou v obrovské šanci Artěmij Panarin, jehož střela byla zablokována! Ostrý start Columbusu.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 2. D. Savard (Wennberg, Calvert), 18. Jenner (Nutivaara, J. Anderson), 29. Motte (Nutivaara, Bobrovskij), rozh. náj. Panarin – 36. Bergeron (Heinen, Pastrňák), 51. Krug (K. Miller, Pastrňák), 52. Marchand (Bergeron, Pastrňák)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Alexander Wennberg (CBJ)
    0:0   Kenny Agostino (BOS)
    2. série:
    1:0   Artěmij Panarin (CBJ)
    1:0   Brad Marchand (BOS)
    3. série:
    2:0   Oliver Bjorkstrand (CBJ)


    Columbus Blue Jackets: Bobrovskij (Korpisalo) – Werenski, S. Jones, J. Johnson (A), D. Savard, R. Murray, Nutivaara, Harrington – Panarin (C), N. Foligno, J. Anderson – Dubois, Dubinsky (A), Jenner – Calvert, Wennberg, Bjorkstrand – Motte, Hännikäinen. Hlavní trenér: John Tortorella.
    Boston Bruins: T. Rask (McIntyre) – Chára (C), McAvoy, Krug, Carlo, K. Miller, Postma – Marchand, Bergeron (A), Bjork – DeBrusk, Backes (A), Pastrňák – Agostino, Riley Nash, Vatrano – Schaller, Kuraly, Heinen. Hlavní trenér: Bruce Cassidy.

    Rozhodčí: Trevor Hanson, Marc Joannette. Čároví: Bevan Mills, Greg Devorski

    Diváci: 13396
    bahis siteleri