Ruský olympijský tím – Slovensko 4:2 (kon.)
konec
Ruský olympijský tím
4:2 (1:0, 2:2, 1:0)
Slovensko
sk Neděle 12.11.2017, 13:15 • Curt Frenzel Stadium, Augsburg, Nemecko • Německý pohár
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:41
    Čiliak odkorčuľoval na striedačku. Slovensko sa ešte pokúsi o malý zázrak s piatimi korčuliarmi.
     
    58:29
    Ruský olympijský tím dal gól!
    Zrejme je rozhodnuté. ALEXEJ MAKEJEV využil ďalšiu presilovku, dosiahol už svoj štvrtý gól v tomto zápase a posistil vedenie ruského celku. Asistencia: Michail Naumenkov.
     
    56:39
    Vylúčenie v tíme Slovensko (Lukáš Cingel – 2 min., nedovolené bránenie).
     
    48:27
    Vylúčenie v tíme Slovensko (Juraj Valach – 2 min., podrazenie).
     
    45:56
    Vylúčenie v tíme Slovensko (Patrik Lamper – 2 min., podrazenie).
     
    43:25
    Výborná šanca Ruska! Hosťujúci hokejisti sa usadili v pásme, od modrej čiary si medzi kruhy zbehol Ožiganov a prudko strieľal príklepom, ale iba do hrude Čiliaka.
     
    39:59
    Vylúčenie v tíme Ruský olympijský tím (Dmitrij Kagarlickij – 2 min.).
    38:57 Alexej MAKEJEV - 3:2
     
    38:57
    Ruský olympijský tím dal gól!
    Rusi sa vracajú do vedenia. ALEXEJ MAKEJEV dosiahol hetrik, teraz dostal puk za ležiaceho Čiliaka. Asistencie: Arťom Fiodorov, Viačeslav Osnovin.
     
    36:20
    Ďalšia gólová šanca opäť na opačnej strane klziska. Mezdi kruhmi sme teraz neustrážili Semionova, ktorý mal čistý priestor na strelu, ale Čiliak jeho puk vyrazil vyrážačkou.
     
    35:59
    Skvelá šanca aj na strane Slovenska! Ďaloga vysunul súperovi puk a vyrútil sa do protiútoku. Z ľavej strany to skúšal strelecky, ale Košečkina neprepálil.
     
    34:47
    Marek Čiliak teraz predviedol dôležitý zákrok! Hráči sa zrazili pred jeho bránkou a priestor našej svätyne bol takmer úplne odkrytý, ale Čiliak puk vykopol do bezpečia.
    32:22 Alexej MAKEJEV - 2:2
     
    32:22
    Ruský olympijský tím dal gól!
    Je opäť vyrovnané. Stúpajúcu ruskú aktivitu využil ALEXEJ MAKEJEV, ktorý najskôr clonil pred Čiliakom, a potom úspešne dorážal k pravej žrdi. Asistencie: Alexander Chochlačjov, Arťom Fiodorov.
    25:38 Marek ĎALOGA - 1:2
     
    25:38
    Slovensko dalo gól! Presilovka Slovenska o dvoch hráčov pokračovala, pretože Semionov dostal trest 2+2 minúty. Dvojnásobnú početnú výhodu Slovensko využilo opäť, pretože MAREK ĎALOGA výborne zakončil k ľavej žrdi. Asistencie: Matej Paulovič, Michal Krištof.
    24:28 Marcel HAŠČÁK - 1:1
     
    24:28
    Slovensko dalo gól!
    Je vyrovnané! Slovensko uspelo vo svojej dvojnásobnej početnej prevahe, keď pred bránkou úspešne dorážal puk MARCEL HAŠČÁK. Asistencia: Martin Bakoš.
     
    24:09
    Vylúčenie v tíme Ruský olympijský tím (Blažijevskij – 2+2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou).
     
    24:09
    Slovensko sa teraz právom hnevá. Blažijevskij hral vysokou hokejkou a Slovensko v poskytnutej výhode dostalo puk za bránkovú čiaru, ale rozhodca odpísakal a ešte predtým vylučoval.
     
    24:02
    Vylúčenie v tíme Ruský olympijský tím (Semionov – 2+2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou).
     
    22:28
    Slovensko sa dostalo do zaujímavej pozície! Mikuš po prechode k pravej žrdi krížne prihral na Sukeľa, ale ten zakončil iba do betónov gólmana.
     
    21:47
    Vylúčenie v tíme Ruský olympijský tím (Koledov – 2 min., podrazenie).
     
    14:46
    Vylúčenie v tíme Ruský olympijský tím (Vladislav Provolnev – 2 min., hákovanie).
     
    11:56
    Vylúčenie v tíme Slovensko (Tomáš Marcinko – 2 min., nedovolené bránenie).
     
    04:30
    Rusi mohli vyhrávať o dva góly! Semionov vystrelil z ľavej strany k vzdialenejšej žrdi, ktorú presne trafil. Rozhodca si ešte prezrel videozáznam, aby si bol istý, že puk bránkovú čiaru nepreťal.
    03:17 Alexej MAKEJEV - 1:0
     
    03:17
    Ruský olympijský tím dal gól!
    Rusi sa veľmi rýchlo ujímajú vedenia. Slovensko nezvládlo defenzívnu činnosť, keď Čerešňák pred bránkou nepokryl ALEXEJA MAKEJEVA, ktorý po krížnej prohrávke zakončoval do opustenej časti bránky. Asistencie: Michail Naumenkov, Viačeslav Osnovin.

    Veronika Pancuráková

    Branky a nahrávky: 4. Makejev (Naumenkov, Osnovin), 33. Makejev (Chochlačjov, Fiodorov), 39. Makejev (Fiodorov, Osnovin), 59. Makejev (Naumenkov) – 25. Haščák (Bakoš), 26. Ďaloga (Paulovič, Krištof)


    Ruský olympijský tím: Košečkin (Samsonov) – Blažijevskij, Provolnev, Rafikov, Jarullin (A), Naumenkov, Ožiganov, Koledov – Kuzmenko, Okulov, Svetlakov – Makejev, Chochlačjov, Fiodorov (A) – Kagarlickij (C), Michejev, Semionov – Šumakov, Osnovin
    Slovensko: Čiliak (Laco) – Čerešňák, Čajkovský (A), Jánošík, Mikuš, Romančík, Gernát, Valach, Ďaloga – Hovorka, Ölvecký (C), Hecl – Bubela, Bakoš, Haščák – Cingel, Marcinko (A), Lamper – Krištof, M. Sukeľ, Paulovič

    Rozhodčí: Kopitz, Schrader – Hinterdobler, Schwenk (všetci GER)
    bahis siteleri