Salzburg – Znojmo 5:2 (kon.)
konec
EC Red Bull Salzburg
5:2 (1:1, 2:1, 2:0)
HC LERAM Orli Znojmo
Pátek 24.11.2017, 19:15bet-at-home ICE Hockey League • 22. kolo
Partner:
     
    58:05
    Rauchenwald se zjevil úplně sám před Schwarzem, v minisouboji však vyhrála lapačka znojemského brankáře.
     
    53:55
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Salzburg vyhrál čistě vhazování. JULIEN BROUILLETTE pak objel branku a z otočky zamířil přesně do horního rohu. Asistence: Thomas Raffl.
     
    49:44
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (Stehlík – 2 min., krosček).
     
    47:20
    Raffl se společně s Huberem dostali do přečíslení 2 na 1, ovšem první jmenovaný se rozhodl zakončovat sám a přestřelil.
     
    45:50
    Yellow Horn se napřáhl od modré čáry a trefil spojnici branky! Obrovská smůla pro nejproduktivnějšího hráče hostů. Starkbaum totiž vůbec na pumelici nedokázal reagovat.
     
    45:09
    Vyloučení v týmu EC Red Bull Salzburg (Huber – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    41:30
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Salzburg využívá další přesilovku a odskakuje na rozdíl dvou branek. Hughes našel křížnou přihrávkou volného ALEXANDERA PALLESTRANGA v pravém kruhu. Zmiňovaný obránce pak z první vystřelil a propálil Schwarze. Asistence: John Hughes, Ryan Duncan.
     
    41:05
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (2 min. – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Yellow Horn.
     
    38:21
    Skvělý Marek Schwarz! John Hughes se dostal do samostatného úniku a snažil se gólmana vymíchat bekhendovým blafákem, ale Schwarz jeho záměr přečetl a betony nastavil na správné místo!
     
    36:40
    Guman teď zbytečně fauloval u střídačky domácích, když zahákoval Cijana. Musí tak na dvě minuty na trestnou.
     
    33:26
    Vyloučení v týmu EC Red Bull Salzburg (Raffl – 2 min., vysoká hůl).
     
    32:26
    Orli právě vstřelili branku!
    Orli však okamžitě reagují a korigují stav zápasu na 2:3. Branka padla podobným způsobem jako první gól Znojma. Z levé strany se do útoku vřítil DOMINIK TEJNOR a vystřelil přesně mezi betony. Starkbaum sice reagoval, rána byla ale tak prudká, že nakonec pomalu doklouzala až za brankovou čáru. Asistence: Adam Raška.
     
    30:45
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Těsně před koncem početní výhody soupeře ale Salzburg navyšuje své vedení na 3:1, když ukázal jednoduchost hokeje. Schremp po krátké kombinaci přes délku celého pásma našel mezi kruhy volného PETERA MUELLERA a velezkušený útočník si střelou z první poradil tak, jak si sám představoval. Vypálil nechytatelnou dělovku. Schwarz se pouze ohlédl. Asistence: Rob Schremp.
     
    28:57
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (Matuš – 2 min., držení hole).
     
    27:36
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Salzburg si bere své vedení zpět! MATTHIAS TRATTNIG nastartoval své brusle a ve velké rychlosti přebruslil všechny hráče Znojma. Těsně za středem levého kruhu pak vystřelil do horní části branky tak, že puk skončil až za bezmocným Schwarzem. Asistence: Julien Brouillette.
     
    20:40
    Skvělý zákrok Marka Schwarze hned na úvod! Hughes si sjel až téměř mezi kruhy, odkud se snažil procpat kotouč mezi betony, Schwarz ale včas utěsnil prostor a zabránil tak gólu!
     
    10:19
    Orli právě vstřelili branku!
    Orli vyrovnávají stav zápasu, když ujeli v rychlém protiútoku a z přečíslení 3 na 2 se pěknou přízemní střelou k tyči prosadil JAN LATTNER. Dobrou práci odvedl i Adam Miller, jenž zmátl svým pohybem Starkbauma. Asistence: Jakub Stehlík, Colton Yellow Horn.
     
    08:40
    Druhá formace Salzburgu dělá Znojmu problémy. Tentokrát se k puku dostal Schremp a po levé straně se tlačil před obranu. To se mu zčásti povedlo a ze strany tak postupoval sám na Schwarze, ovšem střela mezi betony byla pro gólmana Orlů čitelná.
     
    07:50
    Plutnar vystřelil zápěstím od modré a puk se jemně otřel o pravou tyč branky Starkbauma. Pěkná střela.
     
    03:03
    Mueller se dostal k zakončení z prostoru mezi kruhy, ovšem jeden z beků Orlů situaci zachránil tím, že do rány skočil! Salzburg však v úvodu hodně tlačí.
     
    02:19
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (Plutnar – 2 min., krosček).
     
    02:05
    Další obrovská šance domácích! Harris se po přihrávce od mantinelu zjevil úplně osamocený před Schwarzem, ale nedokázal znojemského gólmana překonat!
     
    01:02
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Salzburg jde rychle do vedení po poměrně nenápadné akci. Autorem branky je THOMAS RAFFL, jenž stál v předbrankovém prostoru a po střele od modré čáry doklepl odražený puk za brankovou čáru. Schwarz nestihl zareagovat. Asistence: John Hughes, Alexander Rauchenwald.

    Jakub Prchal

    Branky a nahrávky: 2. Raffl (Hughes, Rauchenwald), 28. Tratting (Brouillette), 31. Mueller (Schremp), 42. Pallestrang, 54. Brouillette (Raffl) – 11. Lattner (Stehlík, Yellow Horn), 33. Tejnor (Raška)


    EC Red Bull Salzburg: Starkbaum (Gračnar) – Trattnig, Brouillette, Raymond, Viveiros, Jakubitzka, Pallestrang – Raffl, Rauchenwald, Hughes – Mueller, Schremp, Harris – Schiechl, Duncan, Huber – Cijan, Baltram, Wachter – Kainz.
    HC LERAM Orli Znojmo: Schwarz (Halász) – Lattner, Stehlík, Tejnor, Plutnar, Biro, Pastor, Zajíc – Miller, Bartoš, Yellow Horn – Němec, Matuš, Mrázek – Novák, Raška, Guman – Špaček, Plíhal, Csamangó.

    Diváci: 2287
    bahis siteleri