Dukla Praha – Mladá Boleslav 1:1 (kon.) | Teplice – Jablonec 3:2 (kon.) | Hr. Králové – Slavia 1:3 (kon.)
konec
FC Hradec Králové
1:3 (0:2)
SK Slavia Praha
Neděle 03.12.2017, 12:00 • Všesportovní stadion, Hradec Králové • Juniorská liga – Čechy • 17. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 12:00.
     
    Mírně favorizovaní Hradečtí fotbalisté, kteří se zřejmě tentokrát obejdou už zcela bez hráčů A-týmu, přivítají pražskou Slavii, za kterou by teoreticky ještě mohl nastoupit někdo z prvoligového celku, který své poslední letošní utkání odehrál teprve v pátek. Za mrazivého počasí nás však i tak doufejme čeká zajímavé utkání, jehož průběh začneme společně rozlušťovat od dvanácté hodiny.
     
    Dobré nedělní poledne z Hradce Králové, Juniorská liga se pro rok 2017 nachází těsně před cílovou páskou, na začátku prosince je totiž připravené nekompletní závěrečné kolo, které se odehraje i pod Bílou věží.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    2
    Začátek zápasu je v režii spíše hostujících hráčů, kteří se drží u míče a snaží se dostat k první střelecké příležitosti.
     
    3
    A Mach už musel rychle z branky ven a míč zachytit na hranici pokutového území, jinak by se Slavia skutečně dostala do první dobré příležitosti.
     
    5
    Velká šance na druhé straně! Miker protáhl míč po levém křídle až do pokutového území, kde ho předložil na Brokeše, který však u pravé tyče nedokázal Otáhala prostřelit!
     
    8
    Pokračuje se však poměrně nudnou pasáží, na hřišti s toho příliš neděje, hraje se převážně ve středu pole, kde se ovšem jen bojuje o balon.
     
    11
    Domácím se nyní povedlo přesunout hru blíže k brance Pražanům, kteří však dobře napadají, takže to má Hradec i tak složité.
     
    14
    Z pravého křídla centroval Kundrt, snažil se sice oslovit hráče na zadní tyči, tma však doběhli jenom hostující obránci, kteří včas zakončili.
     
    17
    První rohový kop, ten bude zahrávat Hradec Králové, a to od levého praporku. Dočkáme se konečně něčeho záživnějšího?
     
    18
    Nebylo to z domácí strany špatné! Hlavičkoval totiž Havel, jehož koncovku ještě Otáhal vyrazil, Martinec pak ale z bezprostřední blízkosti přestřeluje!
     
    21
    Votrokům se daří i nadále držet u míče a snaží konečně udeřit, Slavia se však už trošku zvedá a snaží se také nehrát pouze zezadu.
     
    24
    Dobrý centr z poloviny hřiště nyní vyslal Havrda a pro hosty to znamenalo po delší chvíli také dobrou příležitost, Mach však rychle dokázal vyběhnout z branky a míč na zemi zkrotit.
     
    27
    Slavia právě vstřelila branku!
    Velká chyba v domácí defenzivě! Balón se totiž ve vápně odrazil před nohy zcela nehlídaného ONDŘEJE BADOCHA, který dal jistě podobně lehkých branek jen pomálu – 0:1!
     
    30
    Byť defenzivní Havrda, ale i tak se vydal na útočný výlet přes obranu Hradce, kterou dokonce někdo z hráčů Slavie zakončil, ovšem těsně vedle pravé tyče.
     
    34
    Hra se tak najednou otočila, domácí to sice nevzdávají a tlačí se dopředu, na míči se ale drží více Slavia, které jedna branka pochopitelně nestačí a chce přidat další.
     
    36
    Hradečtí si zase zahrávali! Špatná rozehrávka se tak nakonec dostala na hostujícího Buchu, který těsně nepřekonal vyběhnutého Macha!
     
    38
    Slavia právě vstřelila branku!
    Farid Nabiyev protáhl balon levou stranu do šestnáctky Hradce, odkud nahrál na zadní tyč, kam si seběhl dorážející ERIC SCHNÜRER, který neměl problém dostat Pražany do dvoubrankového trháku – 0:2!
     
    41
    Další rychlá akce hostů mohla klidně znamenat třetí branku v síti domácích, skluzující Badocha ve vápně Hradce však balon těsně netrefuje!
     
    44
    A tak mohl klidně snížit Hradec! Miker se totiž snažil vystřihnout nůžky, s balon si však Otáhal nejprve dokázal poradit, protože ho vyrazil, to se však ukázalo jako velká příležitost pro Šípka, který ale z bezprostřední blízkosti netrefuje odkrytou branku!
     
    45
    První poločas skončil.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Střídání v týmu FC Hradec Králové: ze hřiště odchází Havel, přichází Rajnoch.
     
    49
    Badocha krásnou přihrávkou vyslal do samostatného úniku na domácí branku Nabiyeva, který sice obehrál Macha, pak ale zamířil vedle branky!
     
    52
    Hraje se stále blíže k brance domácích, vypadá to, že hosté nepoleví a budou se snažit i nadále.
     
    54
    Slavia právě vstřelila branku!
    Netrvalo dlouho a hosté už skutečně vedou o tři branky. DANIEL STROPEK dostal balon do pravé strany velkého vápna a překonal svižnou ránu Macha – 0:3!
     
    57
    Hra se přerušuje, ošetřován totiž bude muset být domácí Kundrt, jenž leží nedaleko hradeckého vápna.
     
    60
    Střídání v týmu SK Slavia Praha: ze hřiště odchází Lauricella, přichází Čvančara.
     
    62
    Hradec bude zahrávat už svůj pátý rohový kop v zápase, zatím se mu ale nepodařilo ani jednou skórovat, změní to třeba nyní?
     
    63
    Ne, příliš z toho nebylo, balon se po chvilce dostal bezpečně do moci hostů, kteří se vrací zpět na druhou stranu hřiště.
     
    65
    Žlutou kartu dostává Sintean (SK Slavia Praha).
     
    68
    Za faul u vlastního vápna dostává žlutou kartu i slávistický Olivier.
     
    72
    Hradci se podařilo otočit hru a dostat zase hosty co nejblíže k jejich brance, ovšem Otáhal zatím zasahovat nemusel.
     
    74
    Přes Oliviera propadl z ničeho nic balon na hranici malého vápna do kroku pro Martince, ten však byl z nastalé situace zřejmě tak překvapený, že nedokázal rychle zakončit.
     
    77
    Východočeši tlačí i nadále na slávistickou defenzivu a snaží se alespoň snížit, většina akcí ale končí těsně před zakončením, protože hosté se i nadále svědomitě brání.
     
    80
    Střídání v týmu SK Slavia Praha: ze hřiště odchází Badocha, přichází A. Lauricella.
    Střídání v týmu SK Slavia Praha: ze hřiště odchází Bjeloš, přichází Drozda.
     
    82
    Středem hřiště prošel snad přes čtveřici domácích hráčů Sintean, který se dostal na hranici velkého vápna také i do koncovky. Ta už ale tak potřebné parametry neměla, protože balón zamířil asi o dva metry vedle levé tyče.
     
    85
    Po centru z levého křídla na zadní tyč domácí branky přijde na řadu první rohový kop Slavie, a to tedy až v pětaosmdesáté minutě!
     
    86
    Olivier se dostal na přední tyčce h hlavičce, zakončil však mimo!
     
    88
    Hradec Králové právě vstřelil branku!
    JIŘÍ MIKER dostal do vápna z ničeho nic přihrávku a vzhledem k tomu, že byl zcela nehlídaný, neměl dvě minuty před koncem základní hrací doby problém snížit na rozdíl dvou branek – 1:3!
     
    89
    Hradečtí to ještě zkouší, o osudu tří bodů už je ale téměř jistě rozhodnuto.
     
    90
    Konec zápasu.
     
    Je konec, Juniorskou ligu pro letošní rok lépe zakončili hráči pražské Slavie, kteří dokázal přehrát domácí Hradec Králové, jenž byl dnes nebezpečný jen okolo vápna a ke snížení se dokázal dostat jen v samotném závěru. (13:50:07)

    Ondřej Novotný

    Branky: 88. Miker – 27. Badocha, 38. Schnürer, 54. Stropek

    Karty:   65. Sintean (SLA), 68. Olivier (SLA)


    FC Hradec Králové: Mach – Vukčevič, Havel, Miker, Soukeník, Trávníček, Brokeš, Kundrt, Patrick, Šípek, Martinec (C).
    Náhradníci: Šeba – Čech, Rajnoch, Novotný.

    SK Slavia Praha: Otáhal – Schnürer, Stropek, Nabiyev, Sintean, M. Lauricella, Badocha, Havrda, Bjeloš, Bucha (C), Olivier.
    Náhradníci: Chochishvili – Stehno, Čvančara, A. Lauricella, Kovařík, Drozda.

    Rozhodčí: Klíma – Kubr, Vlček
    bahis siteleri