Chabarovsk – Omsk 0:4 (kon.) | Vladivostok – Novosibirsk 2:3 (po pr.) | Kunlun – Chanty-Mansijsk 2:1 (po pr.)
Čeljabinsk – Petrohrad 2:6 (kon.) | Jekatěrinburg – Minsk 2:0 (kon.) | Magnitogorsk – Jaroslavl 4:1 (kon.)
Toljatti – Dynamo Moskva 3:1 (kon.) | Viťaz – CSKA Moskva 0:7 (kon.)
konec
Metallurg Magnitogorsk
4:1 (3:0, 0:0, 1:1)
Lokomotiv Jaroslavl
Pátek 05.01.2018, 13:00 • Arena Metallurg • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:58 Denis KOKAREV - 4:1
     
    58:58
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Tato taktika hostům nakonec nevyšla. Kovář ve středním pásmu posunul kotouč na volného DENISE KOKAREVA, který neměl problém poslat od modré čáry puk do odkryté jaroslavlské svatyně. Asistence: Jan Kovář.
    54:52 Alexandr JELESIN - 3:1
     
    54:52
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Hosté se přeci jen dočkali, Košečkin tak v závěru přichází o čisté konto. Denis Mosaljov nabil na modrou napřaženému ALEXANDRU JELESINOVI, jehož projektil nakonec propadl až do sítě! Asistence: Denis Mosaljov.
    02:40 Andrej ČIBISOV - 3:0
     
    02:40
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Ne, také Alexandr Sudnicin o čisté konto přišel vzápětí, Magnitka tak stihla vstřelit tři góly ani ne za tři minuty zápasu! Jan Kovář našel na vrcholu levého kruhu napřaženého ANDREJE ČIBISOVA, který se trefil přesně k levé tyči. Asistence: Jan Kovář a Nikita Pivcakin.
    01:36 Sergej MOZJAKIN - 2:0
     
    01:36
    Metallurg právě vstřelil branku!
    A už je to o dva góly, tak to je opravdu bleskový start Magnitogorsku! Alexej Běreglazov zavezl puk do útočného pásma a poté ho přenechal SERGEJI MOZJAKINOVI, který se trefil přesně do šibenice! Asistence: Alexej Běreglazov.
    01:15 Oskar OSALA - 1:0
     
    01:15
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Tak to bylo rychlé! Nepovedenou střelu Jevgenije Timkina defenzíva Lokomotivu zblokovala jen k OSKARU OSALOVI, jehož rána z mezikruží propadla Muryginovi až do sítě. Asistence: Jevgenij Timkin a Denis Kokarev.

    Vojtěch Balon

    Branky a nahrávky: 2. Osala (Timkin, Kokarev), 2. Mozjakin (Běreglazov), 3. Čibisov (Jan Kovář, Pivcakin), 59. Kokarev (Jan Kovář) – 55. Jelesin (Mosaljov)


    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (Samsonov) – Lee, J. Birjukov, S. Těreščenko, Pivcakin, Děnisov, Běreglazov, Igošev – Mozjakin, Wolski, Ellison – Kokarev, Timkin, Osala – Čibisov, Jan Kovář, De. Kazionov – Švyrjov, Kaletnik, Berestennikov – Platonov.
    Lokomotiv Jaroslavl: Murygin (2. Sudnicin) – Kronwall, Nakládal, Ljubuškin, Jelesin, Čerepanov, Koledov, Pajgin, Lekomcev – Talbot, Kozun, Kontiola – Mosaljov, Averin, Loktionov – Kraskovskij, Apalkov, Korškov – Kadějkin, Fatějev, Alexejev.

    Rozhodčí: Kislov, Akuzovskij – Šalagin, Šišlo
    bahis siteleri