Olomouc – Pardubice 4:7 (kon.) | Zlín – Mountfield HK 4:1 (kon.) | Vítkovice – HC Plzeň 5:1 (kon.)
Liberec – K. Vary 6:2 (kon.) | Mladá Boleslav – Kladno 5:1 (kon.) | Sparta – HC Litvínov 6:4 (kon.)
Slavia – Chomutov 3:2 (kon.) | Třinec – Č. Budějovice 1:3 (kon.)
konec
HC Vítkovice Ridera
5:1 (1:0, 2:0, 2:1)
HC Plzeň 1929
Pátek 05.01.2018, 17:00 • Ostravar aréna • DHL Extraliga juniorů • 29. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:17
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Tohle byla skutečně pohledná akce ze strany domácího týmů! DANIEL SPRATEK přihrál na modré na Dominika Rašku ten tvrdě vystřelil a první jmenovaný za jízdy tečoval puk mezi betony brankáře Plzně! Je nutné ale poznat, že puk prošel do branky s velkým štěstím!. Asistence: Adam Raška a Marcel Kunc.
     
    46:03
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    DOMINIK RAŠKA předvedl že i v jednoduchosti je krása – přebral puk ve středním pásmu – vybruslil si do mezikruží a dělovkou málem protrhl síť v Beranově brance! 4:1 z pohledu Vítkovic!
     
    40:50
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Plzeň dává hned z kraje třetiny důležitý gól! O ten se přesnou střelou postaral JAN MATIÁŠEK asistenci si připisuje nejproduktivnější z hostí Petr Eret. Stav je tedy 3:1 a čeká nás zajímavá třetina! Asistence: Petr Eret.
     
    34:09
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    A máme tady třetí gól dnešního utkání!
    Dominik Ficek na útočné modré zpracoval vyhozený kotouč – přenechal jej do jízdy najíždějícímu si spoluhráči, kterým byl DAVID GŘESÍK. Nadějný ostravský útočník si vybruslil až do prostoru pravého kruhu a střelou zápěstím prostřelil Berana! Asistence: Dominik Ficek a Petr Fridrich.
     
    22:20
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovičtí odskakují na rozdíl dvou branek! Na začátku celé akce byla dobře zachycená přihrávku ve střední pásma po, které Petr Fridrich a JÁN BLAŠKO obrátili hru! První jmenovaný dostal ideální přihrávku před prázdnou branku ale střela mu vůbec nesedla a puk tak místo do odkryté branky, doputoval zpět na hůl druhého jmenované! Ten už neměl problém puk uklidit za brankovou čáru! . Asistence: Petr Fridrich.
     
    03:16
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    MICHAL DANG střelou z velmi ostrého úhlu nachytal brankáře Berana! Tomu puk propadl u tyče a skončil až za brankovou čárou! Vítkovice se tak ujímá vedení!. Asistence: Dominik Klus a Viktor Konečný.

    Jan Meichsner

    Branky a nahrávky: 4. Dang (Klus, Konečný), 23. Blaško (Fridrich), 35. Gřesík (Ficek, Fridrich), 47. Raška, 57. Spratek (Raška, Kunc) – 41. Matiášek (Eret)


    HC Vítkovice Ridera: Daňa (Malik) – Klus, Kunc, Ficek, Zdeněk, Štěpánek, Kučera, – Gřesík, Blaško, Peterka, Konečný, Spratek, Raška, Beránek, Dang, Fridrich,
    HC Plzeň 1929: Beran (Červenka) – Houdek, Štěpánek, Staněk, Váchal, Lokajíček, Sysel, – Reitspies, Kolda, Hanzlík, Matiášek, Roubal, Kovařík, Červenka M., Eret, Váňa, Roubal

    Rozhodčí: Zbořil, – Novotný, Šimčík,
    bahis siteleri